Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V se zpozdí, čekejte jej v září
31.1.2013 | Aleš Smutný
52 příspěvků
-
Ze mna to neprekvapuje :D
-
osobně mně to nevadí... vždy je lepší vydání odložit, než vydat pr*ser typu WarZ.
-
Jsem rád, už sem se bál, že kvůli tomu neudělám zápočty, takhle to bude až začátkem roku :D
-
Akorát marketing. Stejně to maj už hotový.
-
Nemrzy me tak ten posun ale spise to ze verze pro PC neni stale potvrzene.A kdo jiny stoji za uspesnem propagovani serie GTA no prece mi Pc-ckari a ne nejaci konzoliste...A to by si mely v Rokstaru vzit k srdci.Takze jako fanousek ktery prosel vsemi seriemy Gta stale doufam ze verze na PC bude.Jinak vjerim a doufam ze Rokstar dostoji svym slovum a ze hra bude naprostym prelomem v teto serii i prikladem pro jine hry tohoto typu a snad nas fanousky presvedci otom ze PC verze nakonec bude......
-
-
"uspesnem propagovani serie GTA pomocí Pc-ckařů " To je ucho....
Místo toho rozumování se nauč pořádně psát, příteli. -
-
volal mě někdo?
-
-
-
presne na moje narodeniny, pekný darček... :o)
-
Déle =/= později.
-
az tam daj jizdni model jako je v richard burn rally tak to budu mozna hrat do ty doby budu hrat richard burns rally.
-
-
az budou mit kompy kapacitu delat fyziku jak v iRacingu, letovy model jako ve Flight Simulatoru, balistiku strel ze Sniper Elite a do toho simulovat zivoty 10 milionu obyvatel virtualniho mesta, hezky kazdeho zvlast, k tomu pridat i interiery vsech budov a bytu a system na rozpoznavani reci, aby sis mohl s lidmi na ulici pekne pokecat, bude to urcite bomba, do te doby snad bude stacit kdyz ti nebudou mizet auta za zady, chodci se budou vykreslovat dal nez za nejblizsi roh a ulice nebudou plne aut nahodou totoznych s tim ve kterem zrovna sedis :)
PS: Proti takovym Sleeping dogs je jizdni model v GTA jeste hodne dobry
-
-
A nějaké další info by nebylo? Docela mě vyděsily videa s jízdním modelem NFS... Ne že bych si GTA 5 kvůli tomu nechal ujít, ale zamrzelo by to a musel bych modovat...
-
Od Rockstaru si nekoupim ani jednu hru. Staci, ze jsem si koupil L.A.Noire za 700 Kc. Po spusteni hra klekne kvuli grafiky. Opravu resi patch. Jenze, aby patch sel spustit, tak musi byt provedena registrace a ta nejde udelat, protoze hra nejde spustit. Genialni, cca po 3 tydnech domlouvani se s jejich helpdeskem jsem to vzdal. K*eteni jedni.
-
-
Co kluci, nelibi se Vam pravdiva informace o Rockstaru? Jeste vice minusek prosim. Ja tady muzu dat i emailovou korespondenci, pokud by mel nekdo zajem. Mate nainstalovene posledni ovladace, mam. Poslete mi konfiguraci, poslal. Hm, to je divne. Uz jste se nam neozval 5 dni, Vas problem bude zavren. Zkusil jste restartovat pocitac? Ano. Vypl jste antivirus? Ano. Poslete nam export z DxDiag. Poslal. Zkusil jste nainstalovat ovladace, ano. Uz jste se nam neozval 7 dni, Vas problem byl uzavren. Jsme radi, ze jsme Vam mohli pomoci - Vas Rockstar.
-
-
Tak to je jak EA podpora ja mam zase problem (a nejen ja) ze BF3 nejede MP proste pokazde kdyz dam pripojit k jakekoliv hre tak jen ukaze ze hleda server pak nalezen pripojovani a nakonec to hodi error 2 tydny jsem to resil s podporou preinstalovaval vse nastavoval zabezpeceni a povoloval porty snad i to ze moji webkameru bude moct bez meho vedomi zapnout kdokoliv na internetu zrovna tak ze pripojit se k me siti bude moct malem cely internet a vysledek stejne to nejelo a podpora mi po tom vsem zacala posilat opet univerzalni "navody" jako na zacatku proste prodaj smejd ale problem nevyresi.
-
Jo a jeste jedna perlicka na zaver. Nasel na diskuzi na RockStaru lidi s obdobnym problemem a kdyz jeden napsal, ze pri stazeni opatchovane piratske verze mu to nedela, tak mu rekli, ze je super, ze se mu podarilo problem vyresit a request uzavreli. No a pak, ze nerikaji co lide maji delat *1*
-
-