Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V údajně stálo 265 milionů dolarů
9.9.2013 | Aleš Smutný
236 příspěvků
-
Ta prava zabava nastane stejne az to vydaji pro PC pac Mody tomu dodaji teprv tu neomezene dlouhou hratelnost
-
-
někeří z nás si tu neomezeně dlouhou hratelnost rádi prodlouží pařbou vanila verze na konzoli :)
-
-
na ukrácení čekání jsem si rozpařil GTA IV na PC, v 2560x1600, full detaily a iceNhancer modem a vypadá to skoro líp než to GTA V, trochu smutné, ale i tak si konzolovou verzi koupím hned jak to vyjde :)
-
Nevíte jestli jde přišít zpátky šulek? Omylem jsem si ho přivřel ve dveřích od výtahu a odjel mi do osmého patra
-
-
Kdo jsi ? Ty chces byt vtipny nebo jak ?
-
Nejde. Kdyby jsi stahoval hry a ne předkožku, nemuselo se to stát.
-
-
Omlouvám se všem čtenářům games, pan doktor mi dnes zapomněl dát červené pilulky.
-
-
Ty dává Morpheus a ne pan doktor
-
-
Dostávám je 3x danně a následně v mé vypolstrované celé přijímám šifrované vize principů pravé morálky, pokyny k likvidaci PC pirátů a nastolení konečné nadvlády koženkových gaučů.
-
-
hehe
-
Mé jméno je he/he, poněvadž je nás mnoho. Tvé vody ovšem kalné jsou a pravda leží na dně. Legenda praví: mysl he/he filozofických úvah zproštěna jest dokud pravý osvícený na dno nedohlédne. Pohleď do hlubin a uzři svou zkaženost neb kniha osvícená jest pouze pro můj zrak určena.
-
To je laciná agenda. Legenda ale připouští, aby byly zanechány filozofické teorie o osvícenosti přístupné jen těm nejvyšším, a plně dostačuje, aby hnutí rostlo dále. Protože čím víc he/he, tím blahodárnější budou tyto vody...
-
Pravdivě pravíš můj střípku osobnosti, naši mysl sjednotit musíme načež zle PC hráče zničíme!
-
Škoda promarněnosti a nesprávné zaslepenosti, příteli. Tak obrovský potenciál a přitom tolik ještěřích lejn v chrámu gumového mozku se smutnou atrapou bezobsažnosti. To nedělá dobrotu...
-
Nenávist je cesta k temné straně, jsi zaslepen světlem mladý padawane tvá osobnost je rozpolcena na tisíce střípků, přijmi pravou cestu a osviť svou duši neb tě pohltí oslnující záře sametového gauče.
-
Pokyny jsou přesněji od niterní šambaly, jak jsem se kdysi sentimentálně zde vylil. Symbiont interní krásy rozumu a osvícení je vládcem mých vejplodů a nefalšovaného poznání. Pilulky jsou jen primitivními prostředky dosáhnout podobných titankatarztransformací v "neomezeného". Filozoficky a duševně je he/he sféra a postavení mnohem komplexnější, než aby se primárně zabývala hulákáním victorie v podřadným řáděným pografikovaných proti gaučovým bojovníkům. Mýlíš se padawane a příliš zaslepený jsi svou nenávistí k he/he.
-
-
-
Tady něco nehraje. On totiž pravej he/he by se místním gumas nikdy neomluvil. Navíc jeho text je osvícenou bránou do světa myšlenek s didaktickou základnou hlubších úvah iluminátů a astro-ještěrů. Absence diakritiky a šifrované legace je nepopiratelným signálem, že zde role jasného duplikátora, dudlíkátora, kotle a nejspíše pomateného všepostahovavšího revanšistu, není úplně dopilována. Ještě se máš co učit, přáteli.
-
-
Možná tobě tolik straší ve věži, že sám nevíš, co píšeš.
-
-
Že by to bylo až tak vážný? To jsou věci...
-
-
-
-
To je moje práce, takže bacha na koho reaguješ.
-
-
Nikdy nepíšu jako anonym nulo;) Ukradni si jinou přezdívku;)
-
-
Třeba tuhle? *1*
-
OT: no myslím si, že je lepší psát jako anonym než ukazovat veřejně emailovou adresu.
-
-
lol, je naprosto zřejmé, že má tuto emailovou adresu jen kvůli webu Games.cz. *1* *3*
-
Já tu adresu nepoužívám. Navíc ji tiscali používá jako největší spamovací mail, jaký jsem kdy viděl:) 266 zpráv a všechno obchodní nabídky. Ten mail je prakticky nepoužitelný:)
-
-
-
-
-
-
mam takovou otazku. pred casem jsem cetl v casopise ze nejnakladnejsi hra vsech dob bylo Star Wars: The old republik (SW:TOR) myslim tim to MMORPG. tusim ze tam byla absolutne ohromujici castka i kdyz nebyla potvrzena. nema nekdo informaci kolik stala a zda to neni vice nez tento dil GTA? vim ze v casaku byla astronimicka castka level nebo score. diky za odpoved, vrta mi to hlavou po tom co jsem precetl tuhle novinku *16*
-
-
Jak psal kolega cca 200 mega. Třeba dabing postav vyšel na 2 miliony, ale tam to jde vidět u té hry. Hra samotná a její vývoj se odhaduje celkově na 125 miliónů, zázemí a platy vyšly na cca 20 miliónů a zbytek sežral marketing. Zkusím ti pohledat ten článek, co tam měl rozepsané co a jak stálo.
-
Bylo to min nez GTA, to by nepsali ze je GTA nejnakladnejsi hra, nemyslis? Jen tak pro info, SWTOR stal cca 200 mil dolaru
-
Nejnákladnější hra všech dob je Polda. Luďek Sobota s Petrem Nárožným totiž chtěli několikamiliardové honoráře
-
-
Buď to bude propadák nebo to bude skvělá hra. I když spousta lidí si to koupí už jenom proto, že je to GTA. Uvažoval jsem nad Xbox verzí, ale když vím, jak osekaná je IV na konzole oproti pc, tak raději na to kašlu. Buď počkám až to bude na pc nebo to jednoduše vynechám. Svět se nezboří.
-
-
Já si kvůli tomu (i kvuli GTA5) asi koupim novej komp. Po skoro 10 letech to už stejně chce :)
-
Tak GTA IV bylo horsi ale GTA V uz vyuziva celej procesor od PS3 nevim jestli od XBOXU takze jako v GTA IV nebude mlha ze uvidis 100m hnusny barvy a rozmazane pozadi ale bude to spis jako RDR pozadi bude trosku zamlzene ale ne rozmazane a bude v pozadi jenom min detailu.Jinak to bude ikdyz uz je to 7-8 let stara konzole vypadat paradne.
-
-
Taky to mohli vydat zároveň i na PC zaty prachy...
-
-
Však to výjde, PC verze je už dávno hotová (na té tu hru vyvýjeli, jak jinak...), nejdřív to ale je potřeba otestovat na konzolovém stádu, které ti koupí cokoliv. Pak se pár věcí opraví a teprve pak to výjde na PC pro fajnšmejkry
-
-
Že prej fajnšmekry. Ty by jsi mě rozesmál *4*
-
-
To je fakt, fajnšmejkři takovou kktinu hrát nebudou
-
-
To mám pocit, že by fajnšmejkr takovouhle hru nehrál. To by sem jinak nechodili trollovat. Ale páč je to zatím jen na konzole, tak si naši fajnšmejkři našli jen tuto zábavu *3*
-
-
-
A nějaký důkaz by nebyl? A nebo to taháš z toho iracionálního postahovanýho salátu s burákem uvnitř? Já bych si hlavu trochu potrénoval, kolego.
-
-
-
265 milionů dolarů a stejně to nevyjde ani s českejma titulkama
-
-
Očividně česky neumíš, tak na co by ti byly?
-
-
asi nevíš co je to slang, no počkej v GTAV to bude sama spisovná angličtina /facepalm
-
-
Slang koho? Rednecka? To bude max par jinych slov a jinej prizvuk kterej si muzes ignorovat v anglickych titulcich... Cernoch bude rikat f*ck, nig*a, homie a dalsi slova ktery snad kazdej hrac zna :D Delas jako kdyby to byla hra o jamajčanech, těm by tezko nekdo rozumnel no
-
nevedomosť gramatiky sa nazýva slang?:D
-
-
gramarNazi
-
-
Já čumím, přátelé. Dáváte mi to teda sežrat. Já se snad začnu i stydět, před takovýma senzibilama... no, ale pokračujme, vypadá ti slibně.
Mimochodem, (z)kusí a interpunkce taky o ho*ně. Děkovat nemusíš, rád jsem pomohl. -
he/he je zakomplexovanej ctyricatnik pac do dneska si nenasel zenskou a jeho jedinym vzrusenim jsou hry na konzoli proto se tesi jak malej jarda na GTA bude zit ve meste skusi co je to opravdovy zivot akorat nechape ze je to jen trapna hra a az to dohraje zase bude sam
-
Naopak, já se tu královsky bavím - piráti, lopaty, všeználek, telepat a bavič, a je po mindráku. Tak pěkně se nám tady spolupracuje. Děkuji, pánové...
-
lol he/he ty jsi ta nejtrapnejsi dylina, jakou jsem tu kdy videl, ocividne mas z neceho mindrak nebo ti fotr sebral pc, ty sis pak prostituci vydelal na nejlevnejsi konzoli a ted jsi nasrany, ze si musis vsechno kupovat tak se navazis do pcckaru, kteri si to mohou stahnout? :D
-
Dovol mi citovat klasika: "Není mi 5-10 let, abych řešil +- či jestli někdo souhlasí či nesouhlasí s názorem"
Výstižné, že? Jdi si radši něco postahovat nebo vypůjčit ke známýmu, a ne*er lidi. -
Jasně he/he. Jdi si brečet na konzolistu, jak jsou pcčkáři piráti a likvidují průmysl a neotravuj už tady s tím.
-
Měli jste se naučit psát, vy ko*oti. Fandím GramarNazi. Měli by jít dopředu, aby konečně lopaty pochopili, že užíváme češtinu a ne kus hnoje. Jenže, tady to je samej primitiv s instinktem po stahování, takže je to těžký, no.
-
-
-
-
-
-
Tak to je jasné, takový rozpočet měli proto, že se v té částce schovává i souběžný vývoj hry na PC, já to věděl. Teď jen budou pár měsíců dělat drahoty a na jaře nám to pustí ven. *1*
-
Mě je to nějak jedno kdo kdy jak co s proč vyjde. Já si rád počkám na PC verzi. Nicméně pokud to bude tak rozesrané jako GTA 4 tak to bude na PC ze začátku zas nehratelný pevné doufám, že už se to nebude opakovat.
-
hosi, ani nevim co me tesi vic jestli to, ze za sedm dni si jdu pro sberatelku gtav, nebo to ze pc pirati budou pod recenzi smutne bulankovat jak je to lowres, pritom je budou zavisti svrbet koule.:-D
-
-
To se hodně pleteš PC piráty sice budou závistí svrbět koule nebudou závidět tobě ale pirátům co mají toustovače. *3*
-
Přemýšlím, jestli člověku s tvým způsobem vyjadřování je vůbec co závidět. *6*
-
svrbet koule budou jen tebe pac se ti u GTA V zapari na kozenym gauci v obyvaku, to se mne stat nemuze pac moje anatomicky tvarovana zidle u PC v pracovne, koule nezaparuje *3*
-
-
takze dle tve predstavy maji majetni lide kozene sedaci soupravy? no, vyvedu te z omylu, ti, co maji vkus si kozene sedacky neporizuji.
-
-
majetni lide (tos vydedukoval jako kde? *1* *2* ), ale mas pravdu ti co maji vkus si kozenou sedacku neporizuji tu maj doma jen konzolisti
-
-
konsole neni nic jinyho nez upravene pc v krabici :)
-
-
-
Mozna se ti nezaparej, ale tata ti je rozkope, az zjisti, ze na jeho pracovnim PC zase mastis warez...
-
-