Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V údajně stálo 265 milionů dolarů
9.9.2013 | Aleš Smutný
236 příspěvků
-
a kolko z toho ide na zájezdy a lehke devy:DD
-
Ale upřímně (bez nějakého flamu), srovnej si poměr pirátění na konzole a PC...
-
To už je rozpočet jak u holywoodského filmu. Nemůžu si pomoct, ale přijde mi to předraženy. Na druhou stranu by jsme možná měli věnovat pozornost slovíčku údajně.
-
A copak povíme na množství, hmm? Tady končí sranda a nemáme se dál o čem bavit. PC je třičtvrtinová uživatelská banda zlodejů.
-
Jistě že ne. Ale pro jistotu bych se měl rychle stát recenzentem pro IGN, třeba mě vyvezou někam na Hawaii na pořádnou prezentačku. Potom bych tomu dal klidně i 11/10.
-
*11*
Přitom taková blbost co? -
Transakce na tajný konto redakce půjde ze Skotska někdy ze čtvrtka na pátek, aby do vydání mohlo být vše potřebný zařízeno. Pohlídej si to, to info je z důvěryhodnýho zdroje.
-
paulie: no ja kupujem tú špeciálnu edíciu čo stojí 79 euro, čo je v prepočte asi 2000 CZK :)
-
vy dva demen*i (Dark Savanath,he/he) delate jako kdyby se na konzole nepiratilo...cracknuty hry vychazi na konzole dokonce uz tyden pred oficialnim vydanim a lidi je stahuji a hraji... nechapu proc se porad navazite do PC...
-
Jsem si jiste že tam maj položku Úplatky no *1*
-
Jsou to zloději, no. Divím, že to ještě někoho překvapuje. Jedinej schopnej potenciální platič Mato bude mít smůlu, páč PC verze asi nebude. Obavy z "krádeží" jsou velký.
-
Kolik z toho je v reklame/uplatky .
-
A PC socky tu už zase mluvěj o stahování, ani to ještě nemají potvrzený na svou platformu. Já mám předojbednanou samozřetjmě sběratelku *5*
-
nekoupim, ale mozna stahnu - bude to zapocet za nefunkcni L.A.Noire.
-
no moc v pořádku to podle mě není ... Ta hra bude stát okolo 13 stovek a hlavně daš tuhle cenu za několik stovek neli víc hodin zábavy zatímco tamhle někde v hospodě necháš za večer litr a ještě k tomu si z toho večera moc nepamatuješ :-D
-
Hra to bude jiste slusna, ale nedokazu si osobne predstavit zadnou hru, ktera by kvalitami ospravedlnila takto vysoke naklady na vyvoj.
-
Jako by se stalo.
-
Ale zaslouží. Osobně doufám, že Codko hodně vydělá.
-
Já si hru pokud bude dobrá určitě koupím láká mě hlavně GTA online. Jen je důležité počkat na slevy po vydání to bude nechutně předražené.
-
Jen je otázkou jestli si ty hry vůbec zaslouží vydělávat. Mám na mysli hlavně Codko.