Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V údajně stálo 265 milionů dolarů
9.9.2013 | Aleš Smutný
236 příspěvků
-
To jo, ta neustálá reklama na Evropu 2 je jen zástěrka, aby si lidi nemysleli, že herní novinařina je výdělečný byznys...je to jedno velké spiknutí.
-
Tak sberatelsky edice u nas stojej 3500 +-
-
asi tak :) ale čo je v živote spravodlivé, takmer nič, jedine smrť :D
-
Samozrejme je to hrubýho...
-
co takhle 49 ctverecnich mil prvotridni zabavy ? :D
-
Tam sa točia milióny. EUR!
-
Jo jo, je to sice vyhicovaná guma, ale ze svých trolovacích začátků si přece jen něco odnesl. I když jako místní umělec se mi zdá jetrochu neuznanej a dneska už poněkud zaprášenej dinosaurus. Gamepady mu stouply do hlavy, klávesnice přirostla k díře, a tak to s ním není lehký. Ale alespoň je s ním sranda, což o to.
-
1000 EUR v cistom je u Vas priemerny plat ? :) Aj ked tomu velmi neverim, prajem Vam to. Je fakt, ze Vy ste na tom boli vzdy o nieco lepsie chvalabohu.
-
Já za cely mistni osazenstvo zas doufam, ze se jednoho dne naucis pouzivat tlacitko Reagovat... Dal uz zas nereaguju, proti tobe to je jediny co funguje *15*
-
Srandicky vas brzo prejdou. Az zacnete makat a uvidite ako dobre se maji tito lide z games atd bude pukat zavisti.
-
Jojo, přesně tak, kdo z vás dosáhne na údajně průměrný plat (každý člověk s mozkem ví, že je to nesmysl takhle počítat) ... pak se diví, že si to člověk stáhne, ne že by chtěl, ale musí, protože při těch cenách / platech to jinak nejde. A jen magor by dal veškeré peníze co mu měsíčně zůstanou za hru.
-
Prumernej plat je tady opravdu kolem 1000 Eur :)
-
Chlapci tych 1000 EUR v Cechach urcite neni median, to je za prve a keby to aj bola pravda, tak je to v hrubom...nie v cistom. V tejto diere u nas je medianovy cisty plat okolo 550 EUR. Neobhajujem piratstvo, len mi pride scestne, ked si tu ludia nadavaju do zlodejov pricom su oni sami kazdy den okradany v sumach, o ktorych sa im ani nesniva.
-
Medián bude tak 22 tisíc, ale je to hrubého, což není příliš vypovídající. čistého je to tak 17500 Kč zhruba odhaduji. Tisíc euro hrubého bude průměr hrubého.
-
No daj nech sa zasmejem...robil som 8 rokov personalistiku so zameranim na Cechy a Slovensko, takze Ty mi platove hladiny roznych profesii urcite vysvetlis odbornejsie.
-
12500 Kč není průměrná mzda v čr, a není to ani medián. A zrovna hra jako GTAV, která poskytuje podle Housera 100 hodin zábavy průměrně, si zaslouží aby za ní i pirátské socky zaplatili těch pár šušňů /55 euro/. Jestli tedy nechtějí mít po zahrání hořkou pachuť toho, že za ně jako za malý cikáňata někdo platí jejich zábavu. *8*
-
hma zaklinac 2 prej stal 10 mega us a 3 je pry levnejsi o dve mega.. zatim. jinej kraj jina cena:d kdyby to delali v polsku, zrejme usetrej 150 mega treba :d
-
Jeste na vysvetlenou - mam koupenou originalku L.A. Noire. Po naistalovani hra pred registraci sama spadne (na ciste Win). Cetl jsem, ze problem opravuje patch, ktery lze pouze instalovat po registraci. Po 5-ti mailech s podporou Rockstaru jsem to vzdal, kdy mi odepisovali 4 ruzni lide jsem to vzdal, protoze paty jouda mi polozil shodnou otazku jako ten prvni. Takze v pripade, ze Vam hra nepojede, tak u Rockstaru pomoc nehledejte. Zbytecne straveny cas.
-
Pokud dobre vim tak prumerny plat v CR je 25 000 kč (vetsina obcanů ma ale méně), kurz eura vůči kč se pohybuje okolo 25 kč/Eur čili průměrný plat v ČR by měl být asi 1000 EUR. Jak je to na slovensku nevim..
-
Nemas moc dobre informace...