Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V údajně stálo 265 milionů dolarů
9.9.2013 | Aleš Smutný
236 příspěvků
-
Hmm. Když to bude (pozitivně) vidět, je to dobře. Určitě na tom neprodělají, ale nepřijde mi úplně nejmoudřejší téměř třikrát zvýšit rozpočet, ačkoliv lze očekávat podobné prodeje jako u GTA4. Pokud se nepletu, nejvyšší prodeje mělo San Andreas, takže je zde vidět jistá stagnace. Spíš mi to přijde typický nešvar mainstreamové produkce, který už podlomil kolena THQ, dělá težkou hlavu Squeenixu, EA a určitě i mnohým dalším. Model "hra je úspěšná, další díl musí být větší, dražší a díky tomu musí cílit na širší publikum", mám dojem, se nám nějak neosvědčuje. Jak říkám, neprodělají na tom, ale pokud šlo opravdu o náklady na hru a ne třeba na technologii, která by se v dalších iteracích pořádně vytěžila za mnohem nižší sumy, tak je sakra rozdíl investovat 100mega a vydělat bambilion a investovat 270mega a vydělat stejný bambilion.
-
To si kuř. 16 je půlnoční prodej, ale to mam noční, takže zapařim až 17. *9* Jinak to samozřejmě budu pařit furt, to je jasný. *1* Ještě bych chtěl vědět, jestli budou dávat info o tom, jak rychle to mizí z obchodů.
-
Otazkou je spise zda se neutrhl reklamni trh protoze dela vice jak 50% nakladu. Ale odhady mluvi o miliarde za rok a to je vice jak 4 nasobek nakladu. Takze se to nejspise vyplati. Takto velke penize neotocite s 10 miliony...
-
17.-18. budou prazdny školy/práce *1* Už se těšim, to zas clovek nebude parit nic jinyho... Neco jako vydani Last of us :D
-
Myslím, že se jim to hodně rychle vrátí. Už aby bylo 17. *5*
-
10 mega na tak kvalitní hru, plnou podporu po vydání, hromadu DLC zadara, krasné zpracování, luxus příběh, pro mě dobré ovládání... No mohli by se v tomhle ostatní učit.
-
SI to predstavte co vse z normalniho zivota se da delat/ pouzit v GTA Naprosto vse! Nechapete? no prece z ucetniho hlediska takovej automechanik asi svoji ucetni nemuz eprinest fakturu za dovolenou na kanarech.. Ale kdyz delate GTA ? *1* *3* Ucet z golfu.... nevestince... autosalonu sportovnich vozu atd. atd. VSE muzete dat do NAKLADU parada *3*
-
Pred pravdou se neschovas!
-
Tak musis pc rozdelit na herni pc a zbytek
-
1 BR k prehravaci zdarma a 249ks DVD za 10,- v trafice co...
-
Tak hry dlouhodobe zlevnujou. Pred 15 lety mi tata kupoval hry za vic nez 2000 kč! Tehdy 2 litry!!
Chce to vydrzet a nekupovat novinky, pak to stoji par korun. Ale kdo to ma vydrzet *1* -
a hlavne nezapomen pripocitat digitalni distribuci ohh aha to nemuzes pac nevis ale odhadnout muzes tak 10x no dnes uz spis 100x (1000x?) vynasob prodeje krabycovek na PC
-
kdyz to vemu kolik je na svete PC a kolik konzoli a podelime ty pocty stazeni poctem zarizeni tak drtive vedou ve stahovani konzole! *1* *1* *1* to je proste fakt!
-
a ze se nevobavaj kradezy na konzole ???
-
PS prumernej plat je naprosto zavadejici pojem kdyz chcete vedet jak se kde lidi maj tak je potreba vzdy zjistit median (tedy nejcastejsi plat) pac to ze v CD ma manager 400tisic je sice pro ruzny Zaludy fajn, ale diky tomu pak pro 35 sestricek zbude na platu jen 14000,- ale dohromady ma tech 36 lidi prumer 25000 ze tak so si kurna ty sestricky stezujou ze se maj blbe *3*
-
A sakra he/he zase utekl z ústavu *7*
-
Kecy v kleci! http://www.czso.cz/csu/csu.nsf/informace/cpmz060513.doc median je v CR 15 879,- cisteho tedy cca 610€ *10*
-
*1*
-
Jak kdyby to nebylo uplne jedno kolik do toho vrazily. Vse je jen reklamni masaz.
PS: stejne nikdo nemá na velkohubého Molyneuxe, ten dala hru velkou ja Jupiter, ne jako Sykrim, ne jako země..ale jako Jupiter:DDD -
na druhou stranu oni taky prdí na náš trh a neni tam cz podpora a přitom u nás prodaj mnohem víc kusů než zaklínač 2, který měl mnohem více psaného textu než gta5 *10*