Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To jo, ale kdo asi za tu vyšperkovanost bude platit, kolego? Já to vidím na propad více jak 70% zisku.
  • PCpiratez si rok počkají na PC verzi, která bude o 70% míň zabugovaná a bude mít mnohem lepší grafiku.
  • A teď tu o perníkové chaloupce, jo? Chápu, že jsi z jejich práce hotový ještě dřív než vůbec něco ukázali, já mám Danovy názory a jeho přístup k hrám taky rád, ale tady srovnáváš jabka s hruškama. GTA je megalománská hra, kde se autoři snažili vecpat všechno, co je napadlo, navíc se pohybuješ v obrovském světě bez loadingu - na tohle ti ani CryEngine nestačí.
  • Polacek si musi z neceho platit kurtizany, to neni zadarmo. Me to nevadi, jestli jde o bordel, tak at tady klidne reklamy maji, ale jestli jde o vydaje na rodinu a jidlo, reklamy tady nemaji co delat.
  • Vyjadřoval jsem se ke vzhledu účastníků GT Academy.Bohužel,cenzor nepochopil,že to nebylo myšleno vážně a dostal jsem ban *1*
  • Fakt jsem rad, ze existuji vyvojari jako Rockstar, kteri si vazi svych zakazniku a na konec generace vsem konzolistum pripravi a tak mocne zatahnou takovou party, jako je GTAV. Bylo to uzasnejch nekolik let a uz se tesim, jak se zase potkame na novych konzolich. Je dobre, ze PCpiratez na tenhle vecirek nebyli pozvani a muzou jen smutne cumet za plotem.
  • A nemáš k dispozici petici proti petici GTA na PC? Hned bych podepisoval.
  • ucho
    smejki, hoď sem prosím info o tom, kolik stál vývoj Tomb Raidera a Hitmana. a když budeš v tom, tak i prodejní čísla. jinými slovy dokaž, že se ty hry nezaplatily... podle mě totiž jako vždy kecáš...
    ono velké společnosti mají spoustu dalších nákladů jinde a potřebují kolikrát od těch her trochu větší zisk (vývoj se zaplatí), aby to pokrylo i další věci, za který firma vyhazuje peníze a mohla dál růst. to že pak prodeje nesplní očekávání ale neznamená, že se na hře prodělává, to znamená, že hra nevykazuje předpokládané zisky. a to je sakra rozdíl...
  • tym myslim reklamu na tistali ! Sak za chvilu tu uz nebudu ani clanky, len reklamy ?
    Ste normalny ? *7*
  • ucho
    ty jsi asi ještě v životě u žádnýho vydání GTA nebyl, co? a nestálo to čtvrt mega... a na PC to rovnou neudělají, aby vydělali víc...
  • citacia tiscali : ,,Když se ale podíváme na rozpočet, který sahá do pater několika miliard korun, začínáte přemýšlet, jestli se ten herní průmysl v některých ohledech neutrhl ze řetězu...´´

NE !!!
    Z řetězu je odrhnute akurat reklamne oddelenie ! To fakt je nutne natrepat vsade reklamu ?
    FUJ a hanba Vam, ste trapny *11*
  • Zde je petice na GTA V pro pc http://www.change.org/en-CA/petitions/rockstar-release-gta-v-on-pc, i kdyz nechapu ze vyvojare to stalo ctvrt mega a neudelaj to rovnou i na pc, aby mei vetsi prodeje, sem se fakt tesil na to a ono houby, hlavne ze gta bylo prvne na pc :)
  • Bez domu jsi opily...
  • Kýbl hnoje- nebýt těch podělaných konzolí tak si na klikovači nikdy tuhle hru nezahraješ *1*
  • smejki
    No, ono to vypadá, jako by na chytrý lidí, co se v herním byznysu přepočítali, byla montážní linka :-)
    A neprodělává se jenom na novejch značkách, kde je jasnej risk, že to nemusí vyjít. Ono se prodělává i na zavedených sériích (echm, echm, Medal of Honor, Tomb Raider, Hitman, Dead Space, echm, echm) mnohdy ne pro to, že by byly špatný, ale protože si někdo zas jednou řek "bude to vetší, dražší a lepší" a protože si nějak nezdravě často přání ploděj myšlenky, "prodáme pět mega kopií, ergo rozpočet bysme měli spočítanej" je náhle na světě a všichni jsou happy a myslej si, jak se někdo chytrej a bohatej nemůže přepočítat. A pak se zase přistane na Zemi a ze záznamů lezou veselé dva, tři miliony kopií, za něž se každá střídmější hra modlí. A děje to zas na znova. Dark Souls 2 se po (dvoumilionovém!) úspěchu svýho z "garážovejch podmínek" vzešlýho předchůdce mění na projekt "massive, massive, triple-A, !gunz-blazin'!, widening the net". Je tu větší cílovka? Jestli ne, na kolika kopiích mají bod zvratu?
    Opakuji, že si nemyslím, že na tom prodělají. Ale série GTA se zdá být na vrcholu a nic nenasvědčuje tomu, že by GTA5 prodalo alespoň přibližne tolikanásobně víc kopií, kolikrát narostl od minula rozpočet. Vždyť i Call of Duty, který už přesáhlo hranice herní subkulturní bubliny a hraje ho každej taťka vod vidlí, prodává podobný čísla jako GTA. Kam by chtělo růst? O to jde.
    Dobré je, že zrovna u GTA jsou ty peníze vidět. Otázka je, kam až dovede snaha o "simulaci všeho" celkem jednoduchý fokus, který mi u pětky už vážně přijde trošku rozstřelený.
  • Až bude, tak se rádi přesvědčíme a klidně si to i koupíme, když to bude stát za to. Zatím má ale všude Vávra akorát plnou hubu keců.
  • Ano, to 20 let stary rozliseni a low detaily ti neskutecne zavidim. A predpokladam ze hrajes na aspon metrovy televizi, to mas pixely jak dvoukoruny. *15* *15* *15*
  • socka
  • Je úplně jedno, jestli si vytáhl čísla z pr*ele nebo je někde hledal, jde o to, že by hra neměla u nás stát 60 éček když jsou naše platy úplně nekde jinde než v západní Evropě. Západoevropské ceny a východoevropské platy je nehorázná zlodějina a pak se lidi diví, že se tu tolik pirátí.
  • Je vidět, že se v tom už vyznáš. Asi osobní zkušnost. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší