Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    Takže když hraju Vice City dnes, tak už to není ono? To se podívejme.
  • To se hodně pleteš PC piráty sice budou závistí svrbět koule nebudou závidět tobě ale pirátům co mají toustovače. *3*
  • Jen aby 17. nebyly prázdné prodejny. *1*
  • Já rozhodně očekávám o dost víc jak 100 hodin, protože to by bylo co do velikosti srovnatelné s GTA SA, zhruba tolik jsem totiž potřeboval na 100% dohrání. A pětka rozhodně vypadá jako mnohem větší projekt.
  • Viď a přitom brečí, když mají u nějaké onlinovky platit měsíční poplatky.
  • 25 let? To by tak odpovídalo době vývoje Diabla 4. *1* *1*
  • Však jsem to už tu kdysi kdákal, že ovládám PC pomocí gamepadu - info není novinkou, džentlmeni. Ostatně, je to taková známka nadřazenosti profesionality a vyšší uvažovací mozkové kapacity, takže není se zač stydět.
  • *1* jo to sedi PC bys bez trojuhelniku krizku a packy nedal
  • asi nevíš co je to slang, no počkej v GTAV to bude sama spisovná angličtina /facepalm
  • Pravdu budeš bdít, až ti řeknu, gumáku...
  • Ani ne, to je dokazuje, že mám pravdu, musel sis tu jednoduchost přenést i na PC, jinak bys to nedal. *15*
  • Ty to kazíš, doktore...
  • ucho
    ale oni to na PC téměř jistě vydají, takže ty snahy s peticemi jsou prostě z principu hloupé...
  • Očividně česky neumíš, tak na co by ti byly?
  • konsole neni nic jinyho nez upravene pc v krabici :)
  • To ovládám taky a na PC. Takže, co že to bylo za gumáckou teorii kolem obtížnosti ovládání na jednu platformu? Panáček by třeba chtěl přehodnotit pár svých napresovaných vejplodů, že jo?
  • ale byl a prave ze vim ze vzdy to jen delaj na konzole nejdriv a je blbost aby vydelali vic, to jako ze kdyz to vyjde na pc tak by nevydelali nebo jak? Praveze kdyby to vydali i na PC tak by vydelali vic :)
  • Mato1987
    a kto by kupoval takú fádnu zberateľskú edíciu :D veď tam je v porovnaní so special edíciou navrch len nejaké púzdro na peniaze a zberateľská krabička, to môžem oželieť.
  • To sedí od člověka, který díky své omezenosti si musel pořídit konzoli, protože nezvládne najednou ovládat víc než křížek, kostičku a trojúhelník. *1*
  • kennyB
    Stačí když nepodepíšeš petici aby to vyšlo na pc a jak ty říkaš špatná hra na pcčko nevyjde. Ale vsadím se, ža tam už tvůj podpis je, že??? *1*
    A propos, pixely tam můžou bejt jaký chtěj, stejně nesnížej skvělou hratelnost a velkou porci zábavy *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit