Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V údajně stálo 265 milionů dolarů
9.9.2013 | Aleš Smutný
236 příspěvků
-
lol he/he ty jsi ta nejtrapnejsi dylina, jakou jsem tu kdy videl, ocividne mas z neceho mindrak nebo ti fotr sebral pc, ty sis pak prostituci vydelal na nejlevnejsi konzoli a ted jsi nasrany, ze si musis vsechno kupovat tak se navazis do pcckaru, kteri si to mohou stahnout? :D
-
Nevíte jestli jde přišít zpátky šulek? Omylem jsem si ho přivřel ve dveřích od výtahu a odjel mi do osmého patra
-
Dovol mi citovat klasika: "Není mi 5-10 let, abych řešil +- či jestli někdo souhlasí či nesouhlasí s názorem"
Výstižné, že? Jdi si radši něco postahovat nebo vypůjčit ke známýmu, a ne*er lidi. -
Jasně he/he. Jdi si brečet na konzolistu, jak jsou pcčkáři piráti a likvidují průmysl a neotravuj už tady s tím.
-
Jak psal kolega cca 200 mega. Třeba dabing postav vyšel na 2 miliony, ale tam to jde vidět u té hry. Hra samotná a její vývoj se odhaduje celkově na 125 miliónů, zázemí a platy vyšly na cca 20 miliónů a zbytek sežral marketing. Zkusím ti pohledat ten článek, co tam měl rozepsané co a jak stálo.
-
To je fakt, fajnšmejkři takovou kktinu hrát nebudou
-
Že prej fajnšmekry. Ty by jsi mě rozesmál *4*
-
Bylo to min nez GTA, to by nepsali ze je GTA nejnakladnejsi hra, nemyslis? Jen tak pro info, SWTOR stal cca 200 mil dolaru
-
Měli jste se naučit psát, vy ko*oti. Fandím GramarNazi. Měli by jít dopředu, aby konečně lopaty pochopili, že užíváme češtinu a ne kus hnoje. Jenže, tady to je samej primitiv s instinktem po stahování, takže je to těžký, no.
-
A nějaký důkaz by nebyl? A nebo to taháš z toho iracionálního postahovanýho salátu s burákem uvnitř? Já bych si hlavu trochu potrénoval, kolego.
-
Nejnákladnější hra všech dob je Polda. Luďek Sobota s Petrem Nárožným totiž chtěli několikamiliardové honoráře
-
Však to výjde, PC verze je už dávno hotová (na té tu hru vyvýjeli, jak jinak...), nejdřív to ale je potřeba otestovat na konzolovém stádu, které ti koupí cokoliv. Pak se pár věcí opraví a teprve pak to výjde na PC pro fajnšmejkry
-
mam takovou otazku. pred casem jsem cetl v casopise ze nejnakladnejsi hra vsech dob bylo Star Wars: The old republik (SW:TOR) myslim tim to MMORPG. tusim ze tam byla absolutne ohromujici castka i kdyz nebyla potvrzena. nema nekdo informaci kolik stala a zda to neni vice nez tento dil GTA? vim ze v casaku byla astronimicka castka level nebo score. diky za odpoved, vrta mi to hlavou po tom co jsem precetl tuhle novinku *16*
-
gramarNazi
-
du to skusit, kurw@ drat *3*
-
Buď to bude propadák nebo to bude skvělá hra. I když spousta lidí si to koupí už jenom proto, že je to GTA. Uvažoval jsem nad Xbox verzí, ale když vím, jak osekaná je IV na konzole oproti pc, tak raději na to kašlu. Buď počkám až to bude na pc nebo to jednoduše vynechám. Svět se nezboří.
-
Taky to mohli vydat zároveň i na PC zaty prachy...
-
Slang koho? Rednecka? To bude max par jinych slov a jinej prizvuk kterej si muzes ignorovat v anglickych titulcich... Cernoch bude rikat f*ck, nig*a, homie a dalsi slova ktery snad kazdej hrac zna :D Delas jako kdyby to byla hra o jamajčanech, těm by tezko nekdo rozumnel no
-
Hele aktualizace na konzolích ti nic neříká ?
-
nevedomosť gramatiky sa nazýva slang?:D