Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 265 milionů dolarů a stejně to nevyjde ani s českejma titulkama
  • majetni lide (tos vydedukoval jako kde? *1* *2* ), ale mas pravdu ti co maji vkus si kozenou sedacku neporizuji tu maj doma jen konzolisti
  • Přemýšlím, jestli člověku s tvým způsobem vyjadřování je vůbec co závidět. *6*
  • Tak to je jasné, takový rozpočet měli proto, že se v té částce schovává i souběžný vývoj hry na PC, já to věděl. Teď jen budou pár měsíců dělat drahoty a na jaře nám to pustí ven. *1*
  • To jenom konzolové lemry jsou schopni slavit Štědrý den u jejich plastového těžítka...
  • takze dle tve predstavy maji majetni lide kozene sedaci soupravy? no, vyvedu te z omylu, ti, co maji vkus si kozene sedacky neporizuji.
  • Mozna se ti nezaparej, ale tata ti je rozkope, az zjisti, ze na jeho pracovnim PC zase mastis warez...
  • Mě je to nějak jedno kdo kdy jak co s proč vyjde. Já si rád počkám na PC verzi. Nicméně pokud to bude tak rozesrané jako GTA 4 tak to bude na PC ze začátku zas nehratelný pevné doufám, že už se to nebude opakovat.
  • Kamo, to kvuli me si budes moct brzo zapnout toerrent Wastelandu 2, Project: Eternity, Tormentu a dalsich. Ja se za PC rval, jeste, kdyz ty si tahal kacera. Ja moc dobre vim co je PC hra a proto tady nevlhnu z predstavy upirateni vylepseny PC verze GTA V...
  • svrbet koule budou jen tebe pac se ti u GTA V zapari na kozenym gauci v obyvaku, to se mne stat nemuze pac moje anatomicky tvarovana zidle u PC v pracovne, koule nezaparuje *3*
  • ty jsi nikdy zadne hry na PC nevidel co nebo mas pocit ze PC hry = porty z konzoli vid? chudacku ty musis mit jednoduchej zivot odhadujou ho tak na ctyri tlacitka a packu
  • hosi, ani nevim co me tesi vic jestli to, ze za sedm dni si jdu pro sberatelku gtav, nebo to ze pc pirati budou pod recenzi smutne bulankovat jak je to lowres, pritom je budou zavisti svrbet koule.:-D
  • Z tveho prispevku vyplyva, ze hrajes na PC, takze neznas nic lepsiho, nez krece smrtelne nemocneho clovek pripominajici klikani v forbes...DIABLO III, takze se ani nemuzu divit tomu, ze nevis, jake technicke zazraky Rockstar dokazal napriklad v red Dead Redemtion. Nejsmutnejsi je, ze ti ale vubec nejde o hratelnost, ale slintas tady kydy o grafice. Ubohe.
  • hele, resi to adblock, ja bych bez nej uz nemohl surfovat.
  • a pAk ses probudil a mel uplne poslintanej prst vid? uz jen sedm dni, cum tu dum, tralala...
  • spis by ses mel zamyslet nad tim ze ti R* ukazali prostrednicek! pac nextgen GTA V neni a kdovi zda bude ja bejt konzolista tak jsem nastvanej ze po tak dlouhem vyvoji mi R* naserviruje omezenou lowres smiru misto aby to vyslo spolu s vydanim PS4 a Xone... jako byl bych hooodne sklamanej, kazdopadne verim ze na PC to tak jako pokazde zase vyjde a budeto mnohem detailnejsi lepsi proste kulervouci a to ze to konzolisti budou mit v zastarele grafice s omezenou dohlednosti a mizernym framerate uz davno dohrane mne nedrti ja si rad pockam *3*
  • sry zly tab, malo ist k space engeneers
  • Dotiahnite ich do fightclubu, ak teda budu moct o hre rozpravat viacej a ukazat viacej. Ak nemozu tak to nema vyznam.
  • Jako slavit Štědrý den ne 24.12, ale 2.8. To porstě nebude ono. A to ani nemluvim o tom, že pod uschlým stromečkem budou kradený dárky...
  • Tys ten první příspěvek myslel vážně? *8* A to už jsem chtěl psát že borci tvůj sarkasmus nepochopili, jejda *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší