Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nejsem tvůj táta...
  • Tak to si stáhnu, ale az bude k dispozici lepsi optimalizace pro PC, nez pri vydani. Ti smejdi se na to zase urcite vykaslou a bude tam fura bugu, glitchu a jinych nesmyslu zavinenych konverzi z tech podelanych konzoli. Aspon ten engine mohli pouzit novy a lepsi, tohle je horsi nez GTA IV enhanced sh|t edition. Nigga style blowup sh|thead hry me moc neberou. Dan Vavra je nejlepsi.
  • Nech to vyjde aj na PC a kľudne im za to 50€ dám ;) No kupovať to na xbox a potom platiť za xbox Gold membership, aby som sa dostal do multiplayeru je totálna blbosť.
    Divím sa, že ľudom nevadí platiť pri konzoliach navyše ešte aj za to, že ste pripojení na net a hráte coop, MP... to má byť v cene hry a pre mňa je to zlodejstvo.
  • warhorse bude mnohem rozsahlejsi nez gta
  • Keyz
    Na tohle to mít nebude: http://games.tiscali.cz/tema/100-duvodu-proc-dan-vavra-nesnasi-tes-v-skyrim-57711

Tam se kupodivu komentuje pořád.
  • Dan Vávra není zdaleka jediný. Ovšem kdyby chtěl udělat takovou rozsáhlou hru jakou je GTA5, tak na ní bude se svým týmem makat tak 25 let
  • life28
    Ja tej čiastke úplne rozumiem. Na GTA V pracovala tisícka ľudí, obrovsklé prachy išli do Soundtracku, mocapu, dabingu, marketingu a programovania, čo podľa môjho skromného názoru sú najdrahšie položky, v hre so 100 hodinovou hernou dobou je to adekvátny budget.
  • God-of-War
    To sem ani nepostřehl. Pochlub se. *1*
  • Miserius
    Za co ho máš teď? *1*
  • Fakt si myslíš, že do toho někdo vrazil pět a čtvrt miliardy, aniž by si důkladně propočetl, jak se mu to vrátí?
  • Těším se a slibuju si od toho hodně. Sám mám v záloze buď připojení se ke klubu se zaměřením na srdcervoucí filozofický diskurs kolem smyslu finální evaluace, a nebo se opět pokusím duševně povznést a očistit jistý zaostávající tábor a trochu jim zareferovat o mých posledních výsledcích z výzkumu, který jsem příhodně pojmenoval nazval jako škodlivost Diebstahl-fenoménu
  • jdi jim to vysvetlit, určite budou radi že jim pomužes vydelat miliardy a vysvetlis jim ze to delaji spatne...
  • a pritom taková pitomost... dan vavra pritom dokaže udelat hru za zlomek te ceny a mnohem lepší
  • Neboj,taky tam něco napíšu,za dva dny mi už vyprší ban *3*
  • ucho
    já právě teď makám a vůbec si nestěžuju... :)
  • God-of-War
    Tipuju tak 700 příspěvků.. Většinou ale od trollích dementů.
  • God-of-War
    Já už sem si to raději zařídíl ještě predtím, než vůbec začali přijímat předobjednávky, páč sem tohle úplně čekal. *1*
  • Miserius
    Předem varuji každého před diskuzí u GTA 5 recenze *1*
  • God-of-War
    San Andreas mělo 21 mega kusů.. což je taky moc pěkný. A u týhle hry, bych se fakt nebál, jestli to bude vidět. Bude to neskutečná mr*a a hodnocení 10/10 bude lítat odevšad.
  • Miserius
    No ja se celkem bojim abych vubec byl v první várce... Objednaval jsem az nedavno (chtel jsem usetrit tak jsem pockal kde vsude zvednou ceny *9* ) a tak si rikam, aby mi 17. nenapsali ze to prijde buhví kdy... To bych jim sel na pobočku ukazat Real-life GTA :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší