Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V údajně stálo 265 milionů dolarů
9.9.2013 | Aleš Smutný
236 příspěvků
-
Ty dává Morpheus a ne pan doktor
-
Tady něco nehraje. On totiž pravej he/he by se místním gumas nikdy neomluvil. Navíc jeho text je osvícenou bránou do světa myšlenek s didaktickou základnou hlubších úvah iluminátů a astro-ještěrů. Absence diakritiky a šifrované legace je nepopiratelným signálem, že zde role jasného duplikátora, dudlíkátora, kotle a nejspíše pomateného všepostahovavšího revanšistu, není úplně dopilována. Ještě se máš co učit, přáteli.
-
Omlouvám se všem čtenářům games, pan doktor mi dnes zapomněl dát červené pilulky.
-
Já tu adresu nepoužívám. Navíc ji tiscali používá jako největší spamovací mail, jaký jsem kdy viděl:) 266 zpráv a všechno obchodní nabídky. Ten mail je prakticky nepoužitelný:)
-
OT: no myslím si, že je lepší psát jako anonym než ukazovat veřejně emailovou adresu.
-
Já si kvůli tomu (i kvuli GTA5) asi koupim novej komp. Po skoro 10 letech to už stejně chce :)
-
BFG: a ctverecek..
-
:) co bylo s GTA IV nebude s GTA V
-
:D :D POZOR! krom zubatych hran na konzoli bych si tak grafikou nebyl jisty protoze to bude vytahovat z konzoli maximum :*
-
Tak GTA IV bylo horsi ale GTA V uz vyuziva celej procesor od PS3 nevim jestli od XBOXU takze jako v GTA IV nebude mlha ze uvidis 100m hnusny barvy a rozmazane pozadi ale bude to spis jako RDR pozadi bude trosku zamlzene ale ne rozmazane a bude v pozadi jenom min detailu.Jinak to bude ikdyz uz je to 7-8 let stara konzole vypadat paradne.
-
To je fakt. Ve výsledku, házet na to bobek - hlavně, že si zahrajeme všichni a pohoda.
-
Konzolisti to zaplatí a pcčkáři si to pak stáhnou, no ne?
-
fajn klucí, zapomeňte, že jsem něco říkal. kdo má kravatu, se nemůže mýlit a vyvádět koniny. Vyjádření exekutivců, kteří o mnou jmenovaných hrách mluvili a jasně říkali, jaké jsou prodeje a jaká čísla pokládali za úspěch nebo dokonce za break event, si najděte sami. Mě tohle vážně nebaví.
-
To mám pocit, že by fajnšmejkr takovouhle hru nehrál. To by sem jinak nechodili trollovat. Ale páč je to zatím jen na konzole, tak si naši fajnšmejkři našli jen tuto zábavu *3*
-
Nikdy nepíšu jako anonym nulo;) Ukradni si jinou přezdívku;)
-
Já čumím, přátelé. Dáváte mi to teda sežrat. Já se snad začnu i stydět, před takovýma senzibilama... no, ale pokračujme, vypadá ti slibně.
Mimochodem, (z)kusí a interpunkce taky o ho*ně. Děkovat nemusíš, rád jsem pomohl. -
he/he je zakomplexovanej ctyricatnik pac do dneska si nenasel zenskou a jeho jedinym vzrusenim jsou hry na konzoli proto se tesi jak malej jarda na GTA bude zit ve meste skusi co je to opravdovy zivot akorat nechape ze je to jen trapna hra a az to dohraje zase bude sam
-
To je moje práce, takže bacha na koho reaguješ.
-
Naopak, já se tu královsky bavím - piráti, lopaty, všeználek, telepat a bavič, a je po mindráku. Tak pěkně se nám tady spolupracuje. Děkuji, pánové...
-
Nejde. Kdyby jsi stahoval hry a ne předkožku, nemuselo se to stát.