Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V utržilo víc jak 1 miliardu dolarů za tři dny
20.9.2013 | Adam Homola
427 příspěvků
-
Sem zvědavej jakou hru rockstar vydá přistí rok. Midnight club nebo bully 2.
Myslím si že příští rok red dead nevíde. -
Zaslouženě, ta hra je skvělá *3*
-
-
akorat nechápete že nejde o zisk z prodeje hry ale o praní špinavých penez.
-
-
Tobě by měl taky někdo vyprat... "v kebuli" :D
-
Že ty jsi utekl z blázince, paciente?!
-
lol
-
-
-
BTW: PC verze by měla vyjít údajně 22 listopadu (Jako Watch Dogs náhoda ?) Otazka je zda se tomu dá věřit :D
http://news.softpedia.com/news/Grand-Theft-Auto-5-PC-Version-Gets-Leaked-Screenshots-Details-Release-Date-Report-384561.shtml -
-
To je FAKE, už se o tom psalo. S PC verzí se zatím moc nepočítá... Nebudou tam takový prodeje, navíc spousta lidí, a to z těch co mají PC, si ji už koupila na konzoli.
-
Hodně nepravděpodobné.
-
Jo tak tomu urcite verim. 22. listopadu. ALE PRISTI ROK! *5*
-
-
Až na podruhé jsem si všiml, že to nepíše Veskoslav, ale Vesnickoslav :D...
-
-
No jo na Veskoslava se tu bude vzpomínat ještě dlouhá léta!
-
-
-
-
Predvidatelne, tu mame pres miliardu -clap- clap Thats how is bussines making...
-
-
Jo, dneska se podnikat musí umět. a všichni nějak začínali. Já bych třeba podnikat nechtěl. Možná s něčím přínosným pro lidi, s bylinkama třeba :) Ale když je někdo šikovnej, budiž mu přáno. Kdyby to vydělali na ropě, tak je to něco jiného.
-
-
Dneska to spis moc nejde, je treba bejt originalni a nemit moc, konkurenci... njn ty cassy kdy se dalo delat do vseho, ty uz jsou davno ty tam.
-
-
-
Staci zamestnat schopne lidi a dostatecnym ohodnocenim jim dat duvod delat kvalitni produkty. Tak se dela byznys. Snad nejaky hrabivy zm*d tenhle sikovne fungujici stroj s vidinou rychleho zisku nezruinuje.
-
Úžasný výsledek...snad to řekne všem těm co tvrdí "že hraní je zábava pro děti a retardy" a pak večer usedajíc k vyvoleným, zprávám na TV hovn@, seriálům o hloupostech, že todle je zábava o třídu výš, než je to jejich tupé sledování televize...
Už aby to vyšlo na PC... -
-
ano to je pravda a ja si to hned stahnu, protože na konzolistech už si vidělali, tak jim nebudu platit ještě ja *1*
-
-
Ty si to klidně stáhni, je mi to fuk...já nemám čas hrát každou hru co vyjde, takže si vybírám ty, co budou kvalitní (série EU, GTáčka, warhammery etc) takže mi nevadí si jednou za čas tu hru koupit
Edit: jinak řečeno...chtěl jsem tím říci, že jsi sr@č :)
-
-
-
Když stojíte na světelech a vedle je nějakej hejsek v nadupaný káře, vytočíte párkrát motor, tak si borec zazávodí. Neuvěřitelný drobnosti a mraky píčovin v tý hře.
-
-
Ujá, já jdu zrovna hrát, posledně jsem s nějakým fárem vedle nějakého fára zastavil na křižovatce a říkal si. Škoda, že by nedal závod, bych mu to natřel ni. Takže díky moc za tip, jdu to prubnout :)
A Rocsktarům přeju, od srdce přeju. Trošku jim taky upřímně závidím (byť by to byly bazény a sporťáky a roštěnky), ale poctivě si to vydřeli (kolikrát ne do noci, ale do rána třeba) a nevydělali si na to pyč0váním v diskuzích, btw ;o) Mimochodem úspěch to má i na té "zastaralé, přestárlé" konzoli. To už některým tady ta cévka musela rupnout *1*
Což teprve až to vyjde na next-gen a PC. Nevím jak vy, ale já kupuju a hned za plnou první den prodeje (opět). A jo, asi se ze mně stal.... ten GTA fan boy, tuž co no :D
Já jsem odjakživa zarytý PCčkář, ale v takových chvílích, jako je tato (nutno podotknout, že je to jednou, maximálně dvakrát do roka) jsem za tu škatuli tuze rád. (Edit: abych nekřivdil, když počítám, těch exclusivek je (tvl teď už 10) , nejstarší je Heavy Rain, 3 roky, to znamená, že jsem za tu škatuli rád 3.3333x do roka ;o) -
-
Není ti trochu líto, že takovou pecku hraješ v ořezané kvalitě a s limitacemi na konzolích? Není to škoda si takto kazit wow efekt? Mně osobně by to třeba mrzelo. Proto čekám na PC verzi, i když si konzoli i hru dovolit můžu, kdybych chtěl. Vážně se ptám (žádný flame).
-
-
V klidu, i kdyby, já jsem takový splachovatější ;o) Líto mi to není, naopak.
Alana Wake jsem taky hrál na Xboxu pár měsíců před vydáním na Steamu, tam jsem z té mazanice chvílemi smutný byl a na PC to pak vypadalo úžasně, ale já si to GTAčko na tom kompu pak užiju stejně tak, mezitím bude rozumná pauza... pak si to vychutnám i s modama atd.
Původně jsem chtěl taky počkat, ale chtíč a zvědavost zvítězili a po odehrání byť 4-5 hodin nelituju ani vteřinu. A není to tak zlé. Jak říkám, taky jsem hrál naposledy znova Metro s plným vyhlazováním a prvních 10-30 vteřin je to nepopiratelně menší šok, ale prostě po chvilince hraní jako by to odeznělo, člověk se kochá grafikou a detaily a hlavně hrou samotnou. Na ten můj 27 paňel čučím normálně tak z 40-50 cm a teď jsem si ho dal k posedu a koukám na něj z metru a půl a vypadá to chtě nechtě úžasně. No a na tym kompu to pak bude vypadat stejně úžasně, jen s pořádným vyhlazováním, filtrováním, možnostmi úprav, ale půl roku je půl roku a proč se mezitím nezabavit a to z mé strany hooodně kvalitně. To samé by se dalo říct o Last Of Us. Taky je mi líto, že to není ostré jako na PC, ale nehrát to kvůli tomu? :/ Navíc ten next-gen je za rohem a bude hezčí všechno (i na tom našem PC), takže stejně win win ;o) Ale především jde fakt o tu hru. To není Crysis, kde vizuál hraje 60% role v té hře. Tady je hra 90% a zbytek v podobě grafiky už je jen na bonus ;o)
-
-
PS: a všimněte, na žádné trolling jsem nezareagoval, a teď koukám jich tam dole zase je. Ale počítám trolla gang asi zareaguje na mně *4*
-
-
-
Aby ne mam to na ps3 a jedu nonstop uz 4dny *1* *14* A az to vyjde na pc kupuju a pak na ps4 *16*
-
-
Nevím jak ty, ale já jsem rád když si hru koupím 1 a né 3. Vždyť je tolik jiných věcí kterých bych chtěl a našetřit na takové věci + jídlo atd. No nwm mě to bude stačit na PC.
-
-
Mně stačí 2x, v rozmezí půl roku se to dá. I když věřím, že to pak asi teda nekoupím v den prodeje (na PC) ale malinko později v nějaké slevě. Nevím jak dlouho po vydání, ale GTA4 pak stálo na Štýme 5 babek i s datadisky. A to celkem hodněkrát. Husté je, že na konzoli to furt v tu dobu stálo 700 (bez datáčů), nevím jak teď.
Ale nějaká jarní letní sleva by to mohla srazit na 500 ;o) (myslím tu GTA5 na pecku) -
Někdo má normální práci a může si to dovolit, víš :D
-
-
otázne je čo si ty môžeš dovoliť, chytrák namydlený
-
no tak jiste jsou taci co maj jenom hrani a zeny se jim vyhybaji obloukem to pak nema ani rodinu zato penez je dostatek
-
-
Kdo by v této době a v této zemi dneska chtěl zakládat rodinu. *8*
-
-
-
-
Je to oznamene na PS4?
-
-
Kurňa jasné že. Prořekli se, uzmuli, kód to prozradil (i když bůh ví). To že to musí prodat na Current-Gen je jasné a nepřiznají to tak toho půl roku i kdyby jste jim na gule mířili rotačákem. Ale rozhodně ten engine (minimálně ke konci) ladili a uzpůsobovali na PC a Next-Gen. Toho půl roku mají ještě spoustu času odladit a jestli se bude opakovat to, co při vydání FTA IV na PC (mně osobně to valilo už po druhém Patchi, ale co), tak si uřežu gule své, boť věřím, že jednak jsou zkušenější, jednak nemají úplně nový engine a jednak ty architektury next-genu už nejsou tak krkolomně odlišné od PC, jako ty současné.
-
Na eurogameru je napsano ze Rockstar potvrdil ze to na PS4 nebude.
-
-
A bylo to zlatým písmem? *3*
-
no tak jiste prece si ted nepokazi vynikajici prodeje kor kdyz hodne lidi si to pak bude chtit koupit po druhe
-
-
nevim ale určitě to na něj vyjde, stejně jako to vyjde na PC...
nevydat to na nové konzole a PC je jako bysis založil celosvětovou síť obchodů s hamburgrama a neměl ani jednu pobočku v USA -
Doufam ze bude *14*
-
-
-
mě by spíš zajímalo kolik se prodalo kopií za 3 dny než kolik vydělali
-
-
Asi 15 milionů.
-
12 milionů. Tohle není PC, tady se hry vyplatí vydávat.
-
-
tebe to hodně baví vždycky nějak shodit pc co?
-
-
Proč bych to dělal. PC je dávno mrtvá platforma pro hry. Na psaní mailů je to fajn, ale na hry to není.
-
-
kdyz PC neni na hry proc na tom hraju?
naopak nastesti nevlastnim TV a porizovat si zarizeni urcene vyhradne na hrani her muze snad jen zavislak -
Mrtvá? Teď mi zaskočilo!
-
Divný, že každá hra na PC má mnohem lepší ovládání, grafiku...a to nemluvim o tom, že člověk co má rád strategie si konzoli nepořídí...takže jen flamuješ jak hejsek s hovnem v kapse
-
-
-
-
-
bylo by hezky kdyby z toho desetinu dali na charitu
-
-
Myslíš charitu typu nové auto a dovolenka pre zakladatelov charity?
-
Jen ať si to nechají hezky pro GTA VI.
-
Radeji at to daj me!
-
Jako dávat někomu zadarmo peníze? A proč?
-
-
presne proto
-
-