Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V utržilo víc jak 1 miliardu dolarů za tři dny
20.9.2013 | Adam Homola
427 příspěvků
-
V rychlosti prodejů mi vláda CoD nijak zvlášť nevadila, ale upřímně řečeno jsem rád, že je někdo trumfnul, navíc tak velkolepým způsobem.
-
Klasika jako poslední dobou vždy ve všech diskuzích tady.. Až na pár výjimek komentáře o ničem a ublížení PC hráči. Hra vypadá skvěle a za chvilku ji jdu zase zapnout. Nejlepší GTA, které kdy vyšlo.
-
-
Zato ve tvém komentáři je vidět obrovský nadhled *7*
-
-
Zbytecne bulvarni clanek. Proc by nakej Kotick mel rudnout zavisti ze jeho rekordni trzby prekonala hra na kterou se cekalo pet let?
-
Musím používat antidepresiva, abych rozdýchal náskok konzolistů! *13*
-
http://pics.kuvaton.com/kuvei/gta_jonne.gif
-
-
Chtěl bych vidět ty rodiče... Nebo radši ne... Tahle hra prostě dětem do rukou nepatří!
-
to sou ty rekordni prodeje, deti zmasirovany hypem psychicky vydiraj nic netusici rodice, brekem, vztekanim a slibovanim, ze az budou mit gta v, uz nikdy nebudou nic chtit... welcome to the jungle
-
-
1000+
-
Tohle je u všeho, ja takhle libal auto na ovladani , u kteryho jsem stal kazdy den, kdyz jsem sel s mamou kolem vylohy obchodu. Driv nekdo chtel , Amigu, dneska je to GTA V. Zítra to bude neco jinyho, deti proste chteji veci , rodicem jim je chteji kupovat a obchodnici prodavat...klasika :)
-
-
ze to tak je zdaleka neznamena, ze to tak je spravne *6*
-
nejde o to něco hodně moc chtít, ale když chce takovej malej harant hru od 18+ MÁ smůlu! jen totálně nezodpovědný rodič mu ji koupí! Když bude chtít lahev rumu taky ji dostane protože pláče? *10*
-
-
-
Tak se prcek může vyřádit v kradení a vraždění. A Jakou z toho má ten klouček radost.Jo je potřeba doplnit dávku násilí. *16*
-
Je hezké, že zde dáváš své domácí videa a už nebreč!
-
-
Ses tam poznal a jsi butthurt?
-
-
Nemyslel jsem to nijak zle.
-
-
-
Opravdu jsem se pobavil, nicméně toto už je asi pro psychiatra.
-
-
a rodiče pro sociálku když mu kupujou hry pro 18+
-
-
-
Já si myslím, že PC verze vyjde na PC až po vydaní verzích Xbox ONE a PS4 pak to teprv portnou....
-
-
Koupil jsem kvuli GTA stařičkej XBOX 360 120G za 2900 + 2000 za GTA 5 special edition. Ted sem ale trochu zklamanej jelikož na Xboxu si online nezahrajete zadarmo , ale musite si zaplatit gold učet.. Takže pokud někdo kupuje konzoli jen kvůli GTA a chce ho hrát i online doporučuju určitě PS3! Co hry samotný týče nemůžu vytknout nic a ty peníze za to fakt stály.
BTW: Mám vykonne PC ale od 17. sem ho eště nezapnul *1* *1* *13*
-
-
Tohle je názor PC hráče, který nikdy neměl potřebu nadávat na konzole. Pokud takový jste ani to nemusíte číst. Do teď jsem byl čistej PC hráč, teď v září jsem byl rozhodnutý, že koupím 760ti a vyměním ji za 560ti. Pak přišlo GTA V. Začal jsem sledovat videa a streamy a řekl jsem si že nechci čekat. A tak jsem místo karty pořídil PS3 z inzerátu za 4200 Kč. Byla to 500Gb slim verze s dvěma bezdrat. ovladači a několika hrama. Dokoupil jsem GTA 5. Měl jsem trochu strach, protože jako čistý pc hráč jsem mohl narazit na hned několik problémů. Ovladání přes gamepad, když pominu můj xbox ovladač u pc, přes který hraju akorát závody a fifu, tak to byla věc, ze které jsem měl největší obavy - střelba a míření. A dopadlo to dobře, autoaim je fakt skvěle přirozený, prvních pár minut jsem byl zmatený hlavně, co které tlačitko dělá, ale stačila hodina a nebyl s tím problém. Není to myš ani zdaleka, ale taky to není nic co by mi znechutilo hru a díky hraní z postele to dokůžu i odpustit. Další věc byla grafika, mám monitor full hd a jsem zvyklej i díky docela výkonému stolnímu PC na opravdu hezkou grafiku. Takže jsem měl obavy jestli to nebude škaredé. Nutno přiznat že hře chybí citelně vyhlazování, ale jsem realista a je jasné, že vzhledem k rozloze světa a míře detailu by to prostě nešlo udělat lépe na takovém HW, jinak hra vypadá opravdu skvěle těžko popsat, každý by to měl vidět. Občas při rychlé jízdě doskočí nějáký objekt. Bohužel konzole má prostě limit, taky mě to štve, ale po čase hraní tyhle vady člověk vypustí. Poslední věc byl strach z poklesu fps a z videi pro mě patrná malá hustota dopravy. Poklesu fps jsem si v podstatě nevšiml a jako PC hráč zvyklej na 60 fps v každé hře, musím uznat, že 30fps je úplně v pohodě hratelných a nemám s tím jediný problem. Co se dopravy týká, nechápu jak lidi dělají, ale příjde mi že tam mám tak dvojnásob aut. Na dálnici mám občas problém přes ty auta vůbec projíždět, ve městě jich možná mohlo být víc, na druhou stranu se tam krásně jezdí. Kdyby to šlo, zvedl bych dopravu opravdu jen o trošku. V GTA 4 jsem měl dopravu chvíli na max a přes totálně zacpaný NY, jsem se v podstatě nehnul z místa. Chodců tam pravda mohlo být klidně o něco víc, ale bohužel je to opět limit konzole. Abych to shrnul konzoli jsem koupil hlavně na GTA, ale nepohrdnu časem ani Uncharted nebo Last of Us. R* se povedlo v mých očích něco neuvěřitelného. A z PS3 výtahl snad maximum možného. Nevím jestli si tahle hrá zaslouží 10/10, ale vím že moje peníze to dostalo zaslouženě, že u tohodle prosedím ještě hodně hodin. A jak výjde koupím i PC verzi. Snad tohle někomu, kdo se nemůže rozhodnout pomůže, protože pokud na to máte peníze běžte do toho. Pokud tu je někdo kdo hraje na PS3 klidně napište, můžeme pak dát online. :)
-
-
Rozumnej názor, souhlasim s tebou. Online si s tebou klidně dám :)
-
-
Dej nick na psn :-)
-
-
gratuluji, jsi nominovan na titul ovce mesice zari *6*
vyhodit 6000 za "blbou" hru a jeste se tim chlubit ve slohovy praci, to uz chce poradny kus odvahy -
30fps je v pohodě na konzoli, když si 3 metry od telky ale mít 30fps na kompu? U mě by byl celej PC poblitej! Příliš té hře odpouštíte a konzolím obecně!
-
Mě tohle třeba vytáčí u konzolích já si nekoupím konzoly už z důvodu že jí nemůžu mít u PC: Vysvětlím... Samozřejmostí není nic jednoduššího si koupit HDMI a propojit PC monitor s konzolí. Pak jistě tu nastává onen problém ZVUK! kdyby ty ASSHOLOVÉ tam přidali posranej jeden JACK na repráky usnadnili by s tím život. Tohle prostě nechápu proč ta konzole není přizpůsobená na vícero užití. Kolega argumentuje tím, že na*rat je to do obýváku a MS či Sony to dál neřeší... Takže pro mě by znamenalo si koupit externí zvukovku s digitalním vstupem zvuku a pak to teprve propojit sluchátka....
-
-
já ti nevim mám xbox i pc na jeden monitor.. PC přes redukci DVI-VGA , Xbox redukce HDMI-DVI (starší BenQ s FullHD ) , zvuk mám na Subáč 5+1 kde je 2x Aux a vše jede jak má uplně bez problému,buhužel pro mě tam nemám vstup na optickej kabel to by byla už dokonalost sama
-
reakce na CainPullo@tiscali.cz z neznámého důvodu to skočilo sem :X. Na to jsem docela zvědavej a mám z toho obavy už teď. :D
-
já mám k PS3 připojené sluchátka s klasickým 3,5 jackem...stačí jenom najít správné kábly :) ...vžycky je řešení,stačí si pročíst kdejaké konzolové forum kde se takové věci řeší.
-
-
Onoje hezký že třeba něco se dá propojit x PS3 já neřeším PS ale Xbox a to nové generace jak to budu řešit... :D zatím o tom na fórech moc info není :P
-
-
Existuje HDMI rozbočovač na analogové audio, s tím extra zvukem jsem to kdysi taky řešil, ale já si kvůli PS3 kupoval TV a LCD s HDMI vstupem a 3,5 jack výstupem z HDMI, takže je to spíš o tom, přizpůsobit vybvení a ne, že si jen koupíte krabičku a čekáte, že to má milion výstupů.
Já jsem to s 5.1 zvukem vzdal už u PCčka, takže stereosluchátka to jistí, stejně jako zvuk hry z TV.
-
-
-
-
-
Výsledek je to vážně famozní a určitě zasloužený... *4* Včera jsem neodolal a od kasy se přes celý krám vrátil pro tu svojí verzi... *1* A i když je pravda, že to současné konzole těžko rozdýchávají, že hra musela udělat spoustu kompromisů a hodně ubírat na grafice...Člověk musí myslet na to, co bylo kdysi mnohem důležitější, než nějaká grafika - hratelnost...A tohle má GTAčko vážně dobře promyšlené a na vysoké úrovni...Kdo to hrál, tak ví, kdo to nehrál, měl by to aspoň někde zkusit, jinak to člověk asi těžko pochopí... *3* Není mise, kde bych se tupě neusmíval blahem a moje první vyloupení klenotnictví...první návštěva Trevora...Tahle hra se vám zavrtá hluboko do paměti a už ji nevydolujete, je to jedna z těch her o které budete vyprávět kamarádům a dlouho na ní vzpomínat, to vám dneska nabídne opravdu málo titulů... *5* Jinak pro upřesnění nejsem žádný fanboy ani jedné z platform, PC je pro mě prim, Xbox jsem kupoval kvůli ex ale nakonec jsem na něm byl mnohem víc, než ona... *1* Teď měl putovat na Aukro a zase do světa, ale řekl jsem si proč ho ještě trochu nepotrápit...Dobře jsem udělal, pokud jste doteď přemýšleli nad konzolí a nebyli přesvědčeni na 100%, i kdyby to mělo být jen na půl roku, asi už bych déle neváhal... *3*
-
-
Ty rád smajlíky? *1*
-
-
Bohužel pro PCkáře mám špatnou zprávu, dneska jsem se vyptaval u nas v gameshopu a říkali že to už letos nevyjde, že to není na release listu. :( Řekl bych že to vyjde tak v březnu v unoru?
-
-
A ty jako vážně věříš, že Rockstar bude informovat v našem "prdelákově" nějakou malou vesnickou prodejnu o tom, kdy hodlají vydat PC verzi? Nebo jsi jen další blb, který tu provokuje a hodlá jen vyvolávat další flame?
-
-
To 2. tipuju.
-
-
-
To je všude samý chvály...já si snad koupim ten debilní xbox a taky si to zahraju *5*
-