Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V utržilo víc jak 1 miliardu dolarů za tři dny
20.9.2013 | Adam Homola
427 příspěvků
-
Škoda že tuto diskuzi navštěvuje tak málo opravdových hráčů.
-
-
Opravdoví hráči totiž teď hrají GTA V a je jedno na čem. Nehrotí totiž, jestli hra jede na 60 FPS nebo jen 30 FPS. Nehrotí, jestli má hra rozlišení 922k nebo 2.2M. Nehrotí, jestli tu hru hrají s klávesnicí a myší nebo s gamepadem. Prostě hrají a na ostatní chudáky a tragédy, co se nemůžou smířit s faktem, že někdo prostě má rád hry a je mu zhola u zadku na čem je hraje, kašlou. Bohužel, tady je na diskuzi příliš mnoho omezenců, co si nevidí do tlamy, jaký blitky se jim tam rodí a co opravdu, ale opravdu uboze se snaží najít/zkritizovat sebemenší maličkost, jen aby si mohli rýpnout do konzolí a prohlásit je za nejhorší produkt ve vesmíru, který může za úpadek herního průmyslu... *2*
-
-
Sorry ale toto je uplne smiesny nazor. Naozajstny hraci a hlavne zakaznici kupuju a hraju len to, co IM vyhovuje a nie co sa vydavatel rozhodol, ze im staci. Mam sice konzolu , ale GTA na nej naozaj hrat nehodlam. Chcem ho hrat na PC, bodka, je mi uplne jedno, ze to niekomu vyhovuje a nebudem to ohovarat, mne to nevyhovuje a hrat to tam nechcem.
-
-
Si mensina a ta nezajima nikoho (natoz samotne autory). *3*
-
-
Konecne nekdo kdo se zastal, chudaku konzolaku a zaroven uvedl veci na pravou miru, ze by to i ( uplny vypatlany de´il to pochopil). *3*
-
-
-
Neprestava mne, hra prekvapovat , v naplni misi hlavne. Porad nove a , jine lepsi mise , tady se proste uz nemuze o nicem pochybovat ( hatery ignorovat). *3*
-
-
Dneska jsem se blbě vyspal takže budu protivný. Pokazil se ti space na klávesnici nebo co? *7*
-
-
Nevypadá to na space, ale spíš na čárku. Skáče si potvora kam se jí zachce. GTA V bude ale asi vážně pecka, protože se Jackovi zamíchal i slovosled. *1*
-
V poho, na mne si protivnost neshladis... *15*
-
-
-
http://www.cinemablend.com/games/GTA-5-iFruit-App-Files-Confirm-GTA-5-PC-Assets-59178.html
Jestli tohle nezměnilo váš názor k víře PC verze, tak už asi nic. Těch důkazů je spousty. PC verze je jasná a je jen otázkou času než to bude oficialní od R*. Jak už tu zmínil kolega minule, stejné to bylo i se San Andreas a GTA IV. Je to jen o dohodě, aby na to magoři, kteří si kvůli tomu koupí konzoli (kvůli JEDNÉ hře!) skočili, bylo jich nejvíc a bylo z toho max cashe. Sám vlastním obě konzole, ale už pár let a hlavně kvůli ostatním exkluzivitám a stejně čekám na PC verzi kvůli lepší grafice, plynulosti a komunitě, která vyrobí přes stovky módů denně. Kupovat dnešní generaci konzolí před vydáním další generace a (pravděpodobně) vánočním/jarním vydáním PC verze, je hrozná hloupost. Chápu to nutkání (sám ho mám taky *15*), ale počkat si na to a těšit se ještě pár měsíců, mě opravdu nezabije. -
-
nemyslím že by pc verze vyšla na vanoce, nejdriv to asi vyjde na novou generaci konzol (taky kolem vánoc) a vydání na pc by jim snižilo tyhle zisky. pc verzi bych videl možna tak na kveten pristiho roku nebo leto.
-
Zatím ty důkazy byly vyvráceny, jedná se o FAKE. Já doufám, že to na PC výjde, ale zatím to vypadá, že to dopadne jako s RDR, která taky nevyšla. Počlám ještě měsíc a jdu si koupit konzoli.
-
-
...A měsíc po tom to vyjde na PC *2* Kupovat pixlu jen kvůli jedné hře jsou vyhozené prachy. Ta mánie jde nějak mimo mě. Pokud to nevyjde, neposeru se z toho. Prostě to nebudu hrát. Za těch šest klacků si raději koupím nový brzdy na auto.
-
Ale u RDR sám Rockstar řekl, že PC verze prostě nikdy nebude. Tady ohledně toho jen mlčí a pokud vyšel i takový L.A. Noire na PC, tak myslim, že není co řešit. *3*
-
-
Kdo mu dal za to mínus ? Vždyť je to pravda..
-
-
Další 2 mínus ? Za to že někdo napíše informaci, že RDR bylo od začátku jenom na konzole ? Použijte mozek prosím..
-
Je to spekulace podávaná jako pravda... Nebude co řešit až se milostiví pánové z Rockstaru uvolí a laskavě světu sdělí, zda GTA 5 na PC portnou nebo ne.
-
-
Já si přeje, aby to na PC vyšlo, ale zatím to vypadá bledě. L.A. Noire neměl takový prodeje. Tohle tady ještě nebylo, aby si lidi kupovali konzole kvůli jedné hře. Mám takový blbý tušení. Co se týká RDR, tak původně plánované na PC bylo, pak to odvolali.
-
To víš že to bude na pc, otazka je jen kdy...
-
-
-
-
jak to nekomu muze vyhovovat na konzoli nepochopim...mireni na gamepadu je ve vsech hrach naprd oproti mysi... kdyby sla na konzoli napojit mys+klavesnice tak bych tam vesele hral ale gamepad na mireni ? to opravdu ne!
-
-
CainPullo@tiscali.cz: Pry pro skill ktere zadne decko s gamepadem nedokaze :D. Toto je ten tvuj GAMEPAD https://www.youtube.com/watch?v=4qrv0y_Okv0 103:9 cisty gameplay XBOX360 a tady mas video s effektama. https://www.youtube.com/watch?v=tYZHHvWbGWU
-
predstav si ze to jde normalne mam na ps3 beztratouvou mys a klavesnicu! Ale musel bych bejt uplnej vosel abych hral na kpnzoli gta na klavesnici
-
-
Kdo si chce zahrat, ozely klavesnici , pokud je nekdo taak prkennej jak podlaha (premek) , tak nevim to uz je jeho minus. A timto bych tu to , diskuzi na tema Key +m vs Gp povazoval za uzavrenou. Dekuji za vasi pozornost. *3*
-
-
gamepad prekonal klavesnici uplne ve vsem samozdrejme mys+klavesnice je presnejsi,ale na to se az tak nehraje,hraje se hlavne na pohodlne hrani a tam gamepad plne vytezi,mam 2 kamarady kteri byly pc hraci,ale diky me si koupili konzoli a k pc hrani s mysi a klavesnici by se uz nevratili.
kdyby jste vsichni PCckari nebyly tak hrdi na tu svou mys a klavesnici a vyskouseli neco jineho tak uz to vite taky. -
-
Gamepad = Pohyb, mireni -realnejsi , jenze mys a klavesnice presnejsi, a preferovanejsi .
Neda se to srovnavat protoze, je to proste neco jineho - vsechno ma neco do sebe/ odsebe,
Mne vetsina FPS na gamepadu nevadi, (citlivost si dam vyssi) chapu ze ale proste konzole , nejsou holt pro kazdeho no , nekdo ma ten dar ovladat je zrucne, nekdo si na tom zlame prsty ale tak zadny uceny z nebe nespadl, a zacit se da prakticky v jakemkoli, veku. Preju hodne uspechu vsem, nez zavrhnete gamepad uplne, minimalne si ho zkuste pak poznate zdali na to mate bunky
*3* .
-
-
ako som čakal, ozval sa samí konzolista, PC hráčovi dali všetci 5 mínus a sami sebe si dávaju pluská, prosím vás nebudte zadubený a hlúpy ... hrával som aj na gamepade aj na myši a gamepad je najvačšia hluposť pre FPS hry aku kedy kto vymyslel, ked sa jedná o Assasins Creed ano, to je klávesnica a myš nepoužitelná ... ale pri FPS prosím vás ... viete prečo sa nevyrábajú cross-platformové FPSká ? hlavne kvoli tomu akú maju PC hráči vyhodu oproti konzolistom, nie preto žeby to bolo náročne ... ako može len niekto povedať takú blbosť že FPS hry su na gamepade lepšie ako na myši, to je pre mna nepochopitelné ...
P.S.: konzolisti asi zabúdate že vy máte dokonca pri mierení v každej jednej hre "autoguide" aleb "autoaim" help ktorý tam je aj keď ho vypnete ináč by FPS hry na analogových páčkach boli nehratelné ... -
-
GAMEPAD na FPS nejvetsi blbost jaku kdo kdy vymyslel jo? Hmmmmmmmmmmm nejspis si kecal ze jsi na nem hral nebo jsi se na nem nenaucil :) protoze FPS jsou v pohode kdyz uz stema analogama mas neco nahrane kamos si poridil PS3 a jak hral COD byl jsem hotovej jak jsem videl jak do toho analogu palcem z boku drncal misto toho aby ju pomalu tahal. Jestli jsi hral stejnym stylem pak se ti ani nedivim ze jsi na tom neumel mirit :D.
-
Tak budeš asi nešikovnej, protože ses na tom nenaučil hrát, kdyby jo, tak bys věděl, že je to lepší a praktičtější. Když někoho vidím, jak má levou ruku na klávesnici a pravou na myši, tak je mi docela do smíchu :))) Hraju multiplayer u FPS a žádný automatický zaměřování tam není... A jinak na konzoli jde taky klávesnice a myš, ale kdo by si to kupoval...
-
ja len nechápem čo si týmto príspevkom chcel povedať? :D písal tu snáď niekto o tom že fps na gamepade sa hraje lepšie? (aj keď ja by som ti povedal že hej ale to by si nepochopil) ten gamepad si držal v ruke maximálne mesiac aj to z rýchlika (aspoň mne to tak príde) a ak ti to je jednoducho nepríjemné tak je to tvoja vec... ale čo je tak ťažké pochopiť na tom že mne to tak jednoducho VYHOVUJE? ja nepotrebujem hromadu pajácov čo skáču jak vyšinutý iba preto že je to "hárdkór"
a ďalšia vec... auto aim zasa nezameriava cez polovicu mapy a tiež reaguje iba vtedy ak mieriš cez ironsight (COD) -
-
tak bacha, mám dlhoročné skusenosti z xboxu aj ked je u mna hlavný PC gaming ...
ja nehovorím že to pre TEBA a pre VAS konzolistov nie je lepše ale ludia čo maju aspon trošku chochmesu a laserovú mýš za pár šupiek vedia aký je v otm rozdiel pre boha, ved už len ked si zoberieš čo ja viem skicár ... je to od veci ale ... prečo ludia nekreslia na gamepadoch ? :D
tieto argumenty typu : si to nedržal, nevieš na tom hrať, atd si strčte viete kam ...
sranda na tom celom ale je, že vačšinu hier hrám na gamepade aj na PC ... ale v živote by som nechytil PC FPS hru a drbol si do rúk gamepad a začal hrať ked vedla sedí myš... to len chorý človek urobí .... a k tomu fragFx ... bavíme sa tu o default myši a gamepade ... ja tiež nespomínam žiadne hardcore klavesnice hráčske a ani Razer myšky tak klud ... rád by som si jedneho dna pozrel suboj v BF alebo COD dvoch teamov ktorý by mali iba gamepady a iba klávesnice a myši ....
-
-
Na hrani FPSek na konzoli je FragFX(kdyby jsi neznal,pouzij google)takze kdyz chces skill zainvestujes a poridis toto....hraje se na tom lepe nez KB+M(muj nazor!!!)
-
-
Mě se zdá že něco takového na Xko existuje. Ale nejsem si jistý.
-
Jak píše Josef, je to o zvyku, dřív jsem hrál pouze na klávesnici, když jsem si koupil konzoli, tak jsem se naučil hrát na gamepadu a teď bych se už ke klávesnici nevrátil. Je to mnohem lepší. I 3d akční hry se hrají líp, ale jen těm, co na tom umí hrát. Teď mi s odstupem času přiadá klávesnice a myš na hraní her absolutně nepřirozená a horší.
-
-
Já to mám zase naopak. Na klávesnici musíš mít totiž fištróna. Na gamepadu (PSX) mě hroozně štvali tlačítka, jak byla nespolehlivá... Třeba v Tomb Raideru 2. Někam jsem šplhal povolil mi křížek a já musel jít znova :D. Na klávesnici by se mi to nestalo. Na klávesnici uhraju všechno když si to patřičně nastavím ;-). Od NHL po Tekken.
-
ešte tie FPS budiž... tam to nieje úplne ideálne a s dobrou razerkou je poznať rozdiel ale aj tak to neotravuje... ale zahral som naposledy assasins creed a klávesnica mi prišla neprirodzená... naozaj ten gamepad k assasinovi ide ako riť na šerbel
-
-
Nema smysl, se nekym kdo nikdy nedrzel v ruce gamepad, ani zabyvat. *15*
-
-
-
keby si to aspoň vyskúšal kým niečo povieš...
-
Je to o toleranci.
-
Je to o zvyku
-
-
-
Tak jsem si poridil PS3 :D
-
-
chyba
-
-
Naopak, konzolistu neni nikdy dost. *4*
-
-
-
Koupit si kvůli GTA V mrtvou konzoli je unáhlené a špatné. Pokud jste konzolista tak se tomuhle komentáři vyhněte jako čert kříži!! Nechci nikoho poučovat ale ten půlrok či víc do doby vydání GTA V na PC uteče jako voda a poté můžou lidi co si to koupili (právě jen kvůli GTA V) tu konzoli vyhodit do koše a zapálit. Nedá se svítit konzole jsou jen trosky, které mají oproti PC výhodu jen jednu a to že je to jen jeden p*dělaný hardware. Už se těším jak konzolisti mi budou padat u nohou brečet, naříkat a závidět nespočet modifikací, 60fps a grafiku!
-
-
:D mrtva konzole? tak proc na Call of duty je vic hracu na konzolich nez na PC? prece jen s gamepadem se FPS ani hrat neda a je to mrtva konzole tak proc?
-
-
Treba proto, ze na PC i lepsi hry nez CoD.... Red Orchestra 2, Arma, vsehny strategie a takticke hry a MMO hry...
-
-
Tak Arma ani Red orchestra urcite neni hranejsi nez COD..
-
-
-
jasné určite človek konzolu kúpi kôli jednému titulu... môže ešte stále kúpiť ďalšie exkluzivky... heavy rain, last of us, uncharted, killzone, resistance, red dead redemption... stále ti je málo?
a čo je ešte väčšia sranda že tie hry sú naozaj kvalitné a ani u jednej som nelutoval kúpu... možno u toho killzone lebo tam bolo oneskorené ovládanie čo ma úplne vytáčalo... ale ver tomu že tie hry naozaj stoja za to... ja by som kôli nim to železo za 200 € kúpil -
Ty jsi ale pěkný retardátor.... Asi neznáš výhody konzole co? Jo celkem fajn si lehnout do postele a hrát to na obří plazma TV ;-) Btw jsem výhradně PCčkář ale tenhle komentář může fakt napsat jen 12ti letý debílek...Padat k nohám ti bude leda tvůj dětský gang swážistů -_-
-
-
Jo, to jsou skvely vyhody. Protoze k PC nejsou gamepady, nejdou pripojit k televizi a nejde u nich lezet v posteli. *15*
-
-
Jo, určitě si budu PC zapojovat do HDMI -_- to už by pak moc rozdíl mez tím a konzolí ani nebyl
-
-
To byla jen metafora a k PC se zapojí Xbox nebo PS ovladač, otočí se monitor směrem k posteli a aleluja! Bylo to tak těžký?
-
-
Ty máš 81 palcový monitor? Jestli jo tak sis právě vysloužil titul velkého kluka ;-)
-
-
Ty mas 81 palcovou televizi a hrajes na ni v 720?
-
Nemám 81 palcový monitor ale 81 palcovou televizi a kdyby si nevěděl do ní se taky dá připojit PC.
-
-
-
-
Tak ja budu mit doma PS3 na kterym budu mit velky mnozstvi hitovek, at uz starych klasik nebo novejsich pecek, ktery urcite nekdy zahraju, protoze ten jejich "next-gen" vypada akorat jakou soucasny pc hry na max... Takze mrtva konzole mozna tak pro ty inženýry co hrajou jen týden starý hry a pak už to neni cool
-
Abys nenaříkal ty, až to ani nevydaj na PC :) Jelikož si hru kupují i samotní PCčkáři s konzolí, takto vypadá, že na PC to nebude mít kdo kupovat, a tak není důvod to ani vydávat. A na to si myslím čeká R*, zatím to vypadá pro PC velice špatně. Ale nemusíš brečet, pořád můžete modifikovat GTA IV, některý modifikace jsou opravdu pěkný, ale to je asi tak všechno. :)
-
-
S největší pravděpodobností GTA V na PC bude jen je otázkou kdy. GTA si teď vydělalo sice spoustu peněz ale po 5 letech a i když to stačí pochybuji, že by si Rockstar nechal ujít nějakou tu korunu navíc.
-
GTA nevýjde na PC, Barrack přestane podporovat syrské teroristy, Zeman vystřízliví a kníže se probudí. Všechno má plus mínus nějaké drobné stejnou pravděpodobnost.
-
Povez mi, jak se mi zbori cely svet *15*
-
-
Porkymu se zbori svet poridil si ted kvuli tomu na splatky od providentu zastaralou konzoli a za pul roku ji bude moct vyhodit pritom ten chlapek si furt jeste bude tydne chodit pro pravidelne splatky *1*
-
-
To ani nevím, že to jde na splátky, stačí nejít jednou do hospody a máš konzoli *3* Hele, já myslím, že to není žádná tragédie, pořád můžete hrát a modifikovat GTA 3 San Andreas *14*
-
-
Jestli v hospodě utratíš tolik peněz, že by se za to dala koupit konzole tak máš asi problémy s pitím.
-
-
-
-
-
Jedinej kdo tu brečí seš ale ty.
-
-
Doba konzoli je jako stredovek. Nic se nikam nehejbe, porad se omylej ty sami srcky dookola, a kdokoli, komu se to nelibi, je upalenej. Gta4 s Icehancerem je na mile daleko od tohodle, nicmene vyojari nemaji zapotrebi nic takveho implementovat, jelikoz to fanbois sezerou i s talirem. Na pc to vyjde o rok, po tom co nejakej brigadnik za minimalni mzdu prepise vsechny tutorial spravy, misto krouzku a stverecku da klavesy, controller prepise na mouse a uzasnej pc port je hotovej. A potom jeste i tak budou brecet, ze pirati nam vsechno kradou. To by se totiz nemholi "tvorit" polotovary, ale proc se namahat, kdyz to de mnohem jendouseji.
-
-
Ja nevidím na konzolích nic špatného, ale ať už vypustí novou generaci... ty rozmázlé textury nejsou v roce 2013 hezké.. :P
-
To je pěkný, že GTA IV vypadá nádherně s ICE Enhancerem (to nemohu popřít), ale že GTA IV je snad nejhorší GTA, který jsem hrál, to mi nádherná grafika nezachrání. GTA V vypadá hůře, často nedá 30 fps a bavil jsem se víc než u IV...
Prostě se smiř s tím, že pro mainstreamové hry (až na některé) hraje PC druhé housle, protože výdělky jsou z PC prostě nižší. Z toho důvodu se PC dočkává (zas až na některé hry) "polotovarů".Jinak pokud si myslíš, že porty se dělají tak, jak si napsal, tak si dost naivní.
A pokud Ti to tak vadí, že vycházejí pořád ty samý s*ačky, tak jdi hrát indie hry....na PC je toho dost a můžou si dovolit inovovat... -
Ten tvuj pravopis, kam se sere GTA s brutalitou *1*
-
Kdo kde tvrdí že piráti něco kradou konzolistům,piráti kradou pc hráčům.
-
To jsou blitky, ani to nečtěte.
-
-
Doporucujem k tejto hre novy tv od sony, seria kdl-50w65xa neskutocne ostry obraz ps3 verzia, prve dve misie hrane na starom hd LCD samsung , obraz neporovnatelne horsi.
-
-
Co to kecáš? Sony je stejně dobrá jako Samsung. Osobně preferuji SAMSUNG kvůli příznivější ceně. Njn Sony TV jsou moc předražený, a proto si je nikdo nekupuje.
-
-
On jo. *15*
-
-
interpolované 720p a neskutočne ostrý obraz *1*
-
Ty jsi z Alzi že jo? *15*
-
A ještě můžete přihodit novou sedací soupravu a třebas i gamepad ze zlata, abyste věděli, že si GTAV užíváte naplno.
-
-
nezapomeň na zlatý řetěz na krk oka minimálně průměr 3cm!
-
-
-
Super, že je to super. Já si počkám na PC, případně novou generaci konzolí. Pokud do konce roku R* další platformy neoznámí, tak si zase na chvíli pořídím nějakou tu starou konzoli (alespoň bude v té době levnější, stejně jako hra).
-
-
R* už se vyjádřil, že to nebude na nové konzole vydávat. U PC zatím mlčí.
-
-
jasně nejsou blbý to by toho miliardu neprodali dementíci s konzolema to koupí teď a za pul/rok s PS4kou znovu
-
-
-
Nevíte jestli to ještě někde v Brně budou dneska mít? V Olympii v Game nebo v nějakým elektru? Hm? *15*