Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V utržilo víc jak 1 miliardu dolarů za tři dny
20.9.2013 | Adam Homola
427 příspěvků
-
Furt se tady bude řešit konzole vs. pc jak dementi...Pc je prostě lepší odjakživa, konzole je jenom pro lidi co nemaj na pořádný železo a chtěj si zahrát což je dobře ale nikdy nemůže bejt lepší jak počítač kterej má milion funkcí...tak už se proberte bože!
-
-
prober se ty, většina lidí vlastnící konzoli má i PC a hraje na obouch. z tvé strany je to tedy pouhá snaha rozdělit tyto lidi na dvě skupiny. tohle budou dělat ale hlupáci pořád... a přitom ta skupina je jen jedna - hráči.
-
-
Ty děláš u FBI/NSA/NASA, že víš že většina má konzoli i PC ?
-
-
Dalsi zarytej PC "FANBOY", kdy uz vas to omrzi, no nikdy asi proto ( jste tolik k smichu.) *15*
-
ne, ale mám mozek.
-
-
Ehm, tak to mnohé vysvětluje... no ovšem... tak proto to víš... aha...
-
-
Se mi libi jak svuj nazor a svoje blaboly pokladas za fakt a ostatni nazory z lidi delaj hlupaky. S tebou musi byt skvele diskuze, jeste ze te neznam.
Proste sis nas*al na hlavu, chtels aby se srovnavalo hrani na konzoli a pc, ne vlastnictvi pro jiny ucely a ted to obkecavas. *3* -
Hhhhhh: sleduj prosím, o čem je řeč:
"konzole je jenom pro lidi co nemaj na pořádný železo a chtěj si zahrát což je dobře ale nikdy nemůže bejt lepší jak počítač kterej má milion funkcí"
pokud něco málo o počítačích víš, věděl bys, že v současnosti na hraní her žádné super železo nepotřebuješ. průměrný počítač (a klidně i počítač 4 roky starý), ti zvládne bez problému většinu současných her...
rovněž bys neměl zapomínat, že když už mají lidé počítač, na kterém hrají hry, překvapivě na něm budou chodit i na net. kde myslíš, že většina těch dětí stahuje ten warez? nejde to tedy tak jednoduše škatulkovat...
takže pokud někdo hraje na konzolích, skutečnost je prostě taková, že dost často hraje i na PC... nechápu, co na tom někdo nechápe... prostě se někdo snažil postavit pc proti konzolím, což je zcestný... a tohle nevyargumentuje nikdo, to je prostě fakt. tím, že tady chcete následně něco zpochybňovat a slovíčkařit, ze sebe děláte pouze hlupáky... ale je možné, že je to z vaší strany záměr a forma zábavy... -
ucho: "jak to souvisí s hraním? co dotoho taháš něco dalšího?" dobrej doublethink *5* se snad resi hrani, ne ze nekdo ma pc kvuli praci a netu ne? Sam jsi to rikal... *7*
-
No kdyby si opravdu používal mozek, tak ti dojde že internet je i na mobilu a tabletu, navíc já se bavím o herním PC jak hovoří originální příspěvek. Příště napiš většina přispívající na tomto foru, když už....
-
no pokud tu v diskuzi vedeš útoky na údajné konzolisty, mělo by ti dojít, že ti lidé budou patrně sedět taky za počítačem... na to člověk nemusí být génius, aby mu to došlo. PC má v dnešní době skoro každý (i když je to třeba jen notebook). konzoli stále ne, tu si na hraní koupí jen někdo... a pokud chceš čísla, mrkni na český statistický úřad, kolik domácností má doma počítač... pak už ti k učinění závěru opravdu stačí jen ten mozek...
-
-
-
-
Jo jasně já to myslel tak že na pc můžeš programovat můžeš vyrobit hru, film, nákres baráku atd...na konzoli uděláš co?? zahraješ si nákou hru to je celý ty gumo :D
-
-
a co já s tím, že se dá na pc programovat? jak to souvisí s hraním? to je jako kdybych řekl, že s telefonem se dá telefonovat. na konzoli se dají hrát hry. o to snad u hraní her jde? co dotoho taháš něco dalšího? skoro mám pocit, jako bys chtěl říct, že člověk může vlastnit jen jednu věc a musí se rozhodnout, jestli si koupí to a nebo to. a představ si, že je to hloupost.
-
Tak když je to HERNÍ konzole, proč bys na tom dělal nákres baráku?
-
-
Nech ho! Už dlouho jsem se tak nezasmál. *15* Já vím jsem krutý. *1*
-
To je logický ne? Když koupíš herní pc za 30 tisíc, taky na něm budeš hlavně kreslit baráky :D. Btw na čem hraješ gta xko nebo ps?
-
-
Nekdo mozna jo, v AUTOCADU *15* .
-
Aha, já na PS3 *3*
-
Miserius@tiscali.cz: Taky to nechápu, co dělá. :D Každopádně jsem se ptal tebe na čem hraješ?
-
Takže ty napíšeš že konzole je jen pro lidi co nemaj peníze na silný železo a hned v dalšim postu napíšeš že paris na Xboxu *1* Ty si do ty huby taky moc nevidíš
-
na xboxu má super ovladač ten s pska mi tolik nesedí
-
-
-
-
-
-
Nečetl jsem to všechno, ale co všichni máte s grafikou? To vám je 15 a ještě jste nezasunuli, že si honíte nad grafikou u her? Vzpomenťe si jaké to bylo pár let zpět, to jsme (nebo aspoň já) nemuseli mít super grafiku, co z toho, že Crysis má dobrou grafiku, když je to kravina. Pamatuji si jak jsem hrál předposledního Hitmana na starém PC, na minimum, občas se mi sekal a stejně mě ta hra bavila a dohrál jsem jí, protože hraju hry kvůli hratelnosti, příběhů,... ne kvůli grafice.
GTA V je super, jsem rád, že mám jak PC, tak i Xbox, protože si mohu zahrát téměř všechny hry (samozřejmě kromě těch co jsou only PS3) místo toho, abych z nasranosti psal na internetu jako někteří PCčkáři, jak to musí mít hnusnou grafiku a já nevim. Tak si čekejte na tu svojí super grafiku, ještě ani nevíte jestli to vůbec vyjde na PC, já si mezím několik měsíců užiju hraní...
PS: aby jste se nedivili až to nevyjde na PC, jasně všechny GTA zatím vyšli, ale všechno je jednou poprvé vzpomeňtě se na Red Dead Redemption (mimichodem pecka, nechtěl bych nemít konzoly). -
-
Já vlastně nechápu proč bych měl utrácet za další herní zařízení. stejně tolik času na hraní není...
že si něco nezahraju zamrzí, ale přežiju to. navíc u toho GTAčka strach nemám, to na ten počítač vyjde. -
Kdybys nereagoval a nevytvářel jen další flame diskuse by byla o něco čistší. Čím méně reakcí bude, tím dřív to lidi přestane bavit. A tohle není problém pc hráčů. Tohle dělají jedni a ti samí, co vytváří flame u každého tématu. Konzole vs pc, android vs ios, wow a mnoho dalšího.
-
-
"Worst Fears"... Jo, hral jsem tak vydatne, az jsem nakonec dosel svemu konci a tak si dovolim par spoileru.
Oproti IV. , Zde nebylo zadne rozhodnuti az a, tesne pred koncem (nu dobra , trosku dal po te One big score" misi, konkretne Franklinovo, Po ne moc prijemnem rozhovoru, na verande sveho bejvaku s Devinwem Westenem, a to ze se maj postarat o Michaela nebo Trevora, ( Chlapci to uz zaridi) dlouho jsem se rozmyslel, nastesti zde byla 3 moznost "prani smrti" , zvolil jsem tu a tady se promluvilo s Lesterem. Nu a jelo se do Slevarny je varovat pote prestrelka, " Ten smejsd co to na ne usil si to odskace" , taky ze jo Nejdrive to schytal Cheng, vzapeti, i par ballasu a problem byl skoro vyresen, nezbyvalo nez se postarat a poskedniho s-ace a prave toho ktery, byl za vsechno zodpovedny, zaslouzil si chcipnout a pomsta je s/ine , zvlast ucinna jeste v zarodku, predtim jeste to mnel schytat "agent FIB" Steven Haines , taky to dostal primo do srdce na ruskem kole. S pomoci Lestera doslo k zamereni domu toho parchanta a po odraglovani, straze Merryweatheru... Uneseni a likvidace ... Westona a to se vsemi tremi - pekne padem v kufru auta do vody z utesu, jak z paradniho thrilleru 80-90let. Rozmluva a ze je vsechno hotovo a muze se zas zacit normalne zit a titulky.
A ja tleskam super hra, konec mohl byt i drsnejsi ale i tak byl paradni. (pripadne DLC jen vitam)*15* -
Zdar. Neda mi nenapisat svoj nazor. Doteraz som hraval hry na PC ale koli GTA5 som si predobjednal na game.co.uk balik PS3 Slim 500GB+GTA5+Last of us za £200. Bohuzial som z PS3 sklamany. Grafika oproti PC je hnusna. Na PS3 si dokupim este nejake hry co vysli len na PS3 (RDR, ...) a budem dalej hravat na PC. Ani si nechcem predstavit ako hnusne vyzera grafika na hrach ako FarCry3 alebo MaxPayne3 na konzolach oproti PC. Radsej si pockam na PC verziu GTA5 lebo ta hnusna grafika na PS3 kazi cely herny zazitok.
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=q08SWib1rus
-
Nj, nemůžeš od PS3 čekat grafiku jako od PC, přeci jen je to hardware, který je 7 let starý. Osobně bych řekl, že GTA5 je graficky velký pokrok oproti GTA4 (hrál jsem na Xboxu, nevím, jak na tom byla PS3 verze) a že Rocktaři z Playstationu vymáčkli maximum. Ale zázraky dělat nemůžou. Taky se těším na PC verzi, ale playstationová podle mě rozhodně je dobře hratelná.
Jak to píšeš, mi to přijde nejlepší - co je na PC, hrát na PC, a na exkluzivní hry tyou Last of Us mít konzoli. Z fanboyů si nic nedělej, jsou to většinou lidi, co ještě chodí do školy a nemají vlastní peníze, aby si koupili víc herních zařízení. Musí prostě chválit to, co jim rodiče koupili. Bylo to tak vždycky - už v dobách Amigy 500. -
:D komu sa to tu snazis predat:D si len dalši zakomplexovaný blb ktorý ps3ku videl maximalne z rýchliku:D
Len ďalši troll ktorý sa snaži svoj názor vnutit ludom "vierohodnou" historkou... -
Z game.co.uk ti ps3 do cr ps3 neposlou tak tu netroll.
-
-
Som slovak a uz 5 rokov zijem v UK, takze 17.9. som mam GTA5 uz doobeda doma ;)
-
-
Vazne, (jeste sejde na tom , na cem hrajes) respkt, na mensim monitoru, ti bude pripadat hnusna,
Vetsim zase treba kostickovana mozna nevim. Ale ze by byla az tak hnusna ? -
-
Hram na 42" FullHD LED. Mozno keby som hral na niecom mensom tak sa ten rozdiel v grafike strati. Rockstari proste chcu co najviac zarobit na konzolovej verzii a vyhovaraju sa na piratov.
-
-
A tobe nezbyva nez, si zvyknout nebo ji (nekde strelit , Choice is on you... *3*
-
-
Čili ja jsem pořád v těžký pubertě. Ach jo.
-
-
Drzim palce, at z ni brzy vyrostes *3* .
-
-
-
-
-
mať tak tvoje problémy :D
-
RDR je i na Xboxu a Max Payne 3 vypada stejně *1* Beztak jsi jen další troll, GTA5 vypada suprově, nechapu ze je nekdo tak zoufalej ze podnika podobny akce
-
-
PS3 som kupil aj koli Last of us. Akurat to hram a bavi ma to viac ako GTA5. MaxPayne3 som hral na PC a pochybujem, ze konzolova verzria vyzera tak ako PC. Proste konzole maju stary hardware a nezvladnu take rozlisenie a efekty ako PC.
-
-
To ja mam X360 , hlavne kvuli nude ktera se mi u pc , mnohokrat ne moc hezky dostavala.
( efekty a detaily jsem jeste tehdy, uplne tak moc neresil a zustalo mi to az doted (chapu 1000000/ludi 41100000chuti ale i tak no, konzole nikdy nebyli o nejake te grafice, ta byla myslim jen bonus, hlavni byla vzdycky hratelnost, to splnila za ty dlouhe roky a bude jeste plnit hoodne dlouho.) -
Nezvládnou rozlišení.... no to máš pravdu... Ale rozlišení neni to proc hry hraju...tahle posedlost grafikou lidi vetsinou po pubertě opouští, tak počkej a pak zapař, budeš se bavit *3*
Ale jinak Last of Us je podle me lepší hra, to s tebou souhlasim ale těžko to hodnotit (linearni story-driven tunel versus ... GTA) - Pro me je TLOU hra roku, takže jsem fanboy *15* -
-
Nie som casual hrac. Hral som hry este ako maly na 486tke. Len uz nemam tolko casu lebo musim chodit aj do prace a venovat sa rodine. A PC za 30k mam preto, lebo si to mozem dovolit a nebavi ma riesit problemy, kde ubrat rozlisenie alebo detaily. Proste si chcem zahrat aspon vo FullHD rozliseny na plne detaily a bez trhania. A seriu Crysis som vobec nehral lebo by ma to nebavilo aj keby to malo hociaku nadhernu grafiku.
-
-
joe: Parim na 42" (jestli to bylo na mne) a koukam z 1,5metru cca.
-
prestan hrát na monitoru a zapoj si konzoli na tv a hrej z 3 metru. pak mluv o grafice blbe
-
Pro tebe, pak ani konzole ( a tobe podobne) snad byt nemuze, pac si od toho slibujete trosicku moc. *3*
-
-
Ja mam uz davno po puberte. Mam 31r a hram hry len prilezitostne lebo nemam cas cely den zabit pri PC. Keby si hraval na PC a potom presiel na konzolu, tiez by sa ti zdala grafika hnusna.
-
-
jdi do pič1
-
2cainpullo
lol hňupe kdo by pripojoval mys do konzole, akorat takovej hnup jako ty. gamepad predci mys a klavesnici ve všem. dokonce by se s tim lip ovladali i nektere strategie, kde jde vic o taktiku nez o rychlost klikani, treba TW -
já nemám PS3 taky dlouho, ale například grafika Uncharted mi přijde naprosto dostačující. dohrál jsem i všechny tři díly Resistance. grafika jedničky nic moc, jako hrát staré MOHAA na PC, ale ty další díly už plně dostačující grafika a víc bych po hrách prakticky nepotřeboval... u GTA V zatím nemůžu posoudit, ale celkově nesouhlasím s tím, že hry na současných konzolích mají hnusnou grafiku. asi nejsem tak náročnej, ale mně to vyhovuje (stejně jako na PC mi ke hraní vyhovuje grafika source enginu :D)
a asi budu divnej, ale na PC si nikdy nezapínám AA, přijde mi to jako zcela zbytečnej žrout výkonu... -
Tak to uz jsi zase druha skupina, to ti casual hráči rádi dělaj, nevim co vas na tom laka *2* Mám jednoho takovyho kamarada, hrám rozumí asi jako já jaderný fyzice, ale má počítač za 30k a jediny co děla je ze hraje Crysis 3 a uplne u toho basni jak to vypada krááásně a KULI TOMU to je nejlepsi hra jakou kdy kdo udělal... Sebelepší hru by nehrál, kdyby nemohl juchat u toho že má 16xAA a Full HD rozliseni, prostě amatér, nebo mentálek, já nevim *1*
-
-
-
-
"Beware of trolls" Kazdopadne, fakt nejaci trollove jdou , vazne na maximum (teda jestli se jedna o trolly). *8*
-
-
-
Líbí se mi, jak se tu zas PCkáři vzájemně podporují v tom, jak je to na kozolích na lejno, že to za pár měsíců bude na PC a oni tam budou mít víc FPS, mody, to a támhle to,... *1*
Zatímco skuteční hráči už GTA V hrajou, tak trotlové píšou na diskuzích kraviny *1*
I kdyby to na PC nakonec vyšlo, tak si to stejně většina z těchto trotlů nekoupí, ale pouze nažhaví torrenty. I když to samozřejmě nepřiznají, protože tady si každej hraje na hrozně poctivýho a že on by přece nekradl (pak je záhadou, kde se bere tolik pirátů, když je každej hrozně poctivej a žádnýho jinýho zloděje ani nezná) *1* -
-
Nevim jestli si tu kazdej hraje na poctivyho, prska se na konzole asi uz ze zvyku. Jestli to bude jako s GTA IV. pak , se ani nedivim ze to radsi Wareznou pac, ja sem mnel z mp prd ( ano tak holt , muj pc nesplnoval presne stanovene HW pozadavky) .
-
-
Pěkně řečeno. A to je problém portů z konzolí na PC a proto bych se vůbec nedivil, kdyby PC verze vůbec nebyla.
Prostě to je a bude vždycky zabugovaný jak prase, většina lidi si to stáhne, prodá se toho neporovnatelně míň než na konzole a jediný co tím tvůrce získá je špatný jméno.
A zvlášť v případě hry jako je GTA V, což je prostě velikej prostor a hrozný množství možností nemusí být ten port vůbec jednoduchej (levnej), protože optimalizace na konzole je díky jednotnýmu HW snadná, kdežto roztříštěnost PC je problém.
Jednoduše se Rockstaru nemusí port na PC vyplatit. -
-
Oni ho ale prece jenom, nekdy udelaj . Protoze kdyby ne zpusobilo by to chaos GTA bejt Only console game, proste nemuze. *3*
-
-
-
-
Nejlepsi je jak s kazdou minutou, sekundou proste chvily , leti cas (jenze ten herni , ani moc ne )
Porad se tam neco deje, kdyz clovek neresi zrovna mise, jen projizdi mestem a hle, neco (ty situace ale nejsou tak nahodne zas az tak, respkt jsou ale kdyz nesplnite tak jsou tam i podruhe 3 atp...) ale celkove se da relaxovat at uz, na tenisu golfu (tam sem nebyl) kole , ci u neceho jineho.
Nebo jen prepadavat , tranporty s penezi a ujizdet policii, porad se neco deje a nuda tady nehrozi,
takze je to hra jeste na dlouho, minimalne do watch dogs , mozna i po nich kdovi. ( Pro ty co jeste nevi ci , do toho jit ci ne.) *3* Snad tech dnesnich , nevim uz kolik mych hodin u toho mluvi za vse *15* *3* . -
-
Já dnes projizdel mesteckem (vezl jsem si na privesu loď *1* ) a velka prestrelka u motelu - Policie X 3 maníci v jeepu... Pomohl jsem policii je postrilet a ty mi jeste podekovali a rekli ze budou ignorovat fakt ze jsem tam najednou zacal behat s samopalem když jsem jim pomohl, ale pak jsem zahlidl ze 2 gangsteři měli kufřík u mrtvoly, tak jsem přistavil káru, zatarasil cestu lodí, sebral kufříky a ujizdel pryc (hned po sebrani jsem dostal 2 hvezdicky Wanted) a policajti tam zapasili s moji barikadou a ja už ujizdel do hor *1* *1* To jsou chvile ktery v jiny hre clovek nezazije
-
-
Presne no, ja se teda jeste do zadny z presteelek nemisil, pac nechci zbytecne se s nima honit.
Trochu mne mrzi, ze Tank si asi musim ukrast treba, neni na nej cheat ten sem nenasel, (asi podle videa nebo netu, cestu k armade znam , jen ne lokaci tanku) Jn je to proste GTA V. tak jako amerika, zeme netusenych moznosti. Hra co mi bere (bez milosti) veskery volny cas, a jeste by chtela i vic *15* .
-
-
-
Miserius, GTA4 mělo střílení holubů, má GTA5 taky nějakou takovou vypečenost?
-
-
Nejsem Miserius, ale mam pocit ze se tam zbiraji, nejake listy ci scrap neco , (bude toho tam i vic).
Jo byly to ty dopisy no. ( je toho tam fura no.) -
Sbiras soucastky UFA, radioaktivni odpad v moři, utrzky dopisu jedny oběti vraždy, mas podletet 50 mostu letadlem... To jsou tak ty hlavni aktivity ktery jsou na zpusob holubu (najdi XX něčeho) je tam toho urcite vic ale toto jsem zatim objevil
-
-
tak to super. počítám, že do měsíce objednám, ale ještě nevím odkud. z anglie to vyjde jen o stovku levněji (za nějakých 1300,-). počítám že to na tisícovku nikde jen tak nespadne nejmíň měsíc :)
-
-
http://pocitace.aukro.cz/grand-theft-auto-v-ps3-i3568925157.html
-
-
hm, hm. kde to sebral tak levně? někde vyhrál a prodává? jinak nechápu.
-
-
Co my víme, třeba to odkupuje z obchodu kde maká za par korun, to muze byt tisic duvodu... Kazdopadne je to verohodny :)
Mrkni na komentare, prodano nekolik kusu GTA V a vše v pořádku (za tu cenu) -
zajímavý, v americe to stojí pokud vím 60 dolarů (ale zase tam nemám přehled o různých v akcích) a v anglii se to dá sehnat pokud vím nejlevněji za 38 liber. to je přibližně ta cena, za kterou to prodává, takže by na tom nic nevydělal...
-
Tahle to tam prodává pokaždý každej velkej titul a ještě to většinou má o pár dní dřív... Proda jeden a hend vystaví další... Párkrát už jsem nakupoval
-
-
-
-
O odpadu a soucastkach ufo, slysim poprve... O mostu jsem vedel, takze pro mne nejake nove info. (aspon vim co vbudu delat po dopareni pribehu, tedy mozna.)
-
-
Soucastky ufa se ti otevrou po jedny vedlejsi misi za Franklina a odpad v mori se ti otevre kdyz koupis takovy to molo na severu...
-
-
Diky , moc za info. (urcite zkusim).
-
-
-
-
-
Takze PC oficialne zamietnute https://taw.net/forums/t/1725.aspx
-
-
Tak objednáno v jednom nejmenovaném obchodě i s GTA 5, měla by dorazit v ÚT. Pak napíšu jaký to je. *3* Díky za info, aspoň nemusím zbytečně čekat.
-
-
LOL ty si vaze... LOL
-
-
Škoda, ale trochu jsem s tím počítal, tak kupuji konzoli. *3*
-
-
LOL tak nakoniec prispejem aj ku zvysenu predajnosti konzol :))) Tu vidno aky su ludia tupy, nic si neoveria a ked jedna baba povie Rytmus, a na druhom konci to bude Luther King.
-
-
Mel by sis zjistit co znamena slovo "oficialne" *3*
-
-
Ale ti stiahlo ritku co? Nemel bys sicko brat vazne.
-
-
Co to? *1* Ty jsi teda dobrej pošuk, naprosto kazdymu je jasny o co jde jen po precteni odkazu, priste se vic snaz ty uličníku
-
-
Tak zas nechcel som nikomu privodit infarkt :)
-
-
-
-
-
my na pc hrajeme tohle
http://games.tiscali.cz/recenze/papers-please-recenze-64074 *1* -
A pritom je to podstatne horsi sandbox nez GTA4. GTA4 se dalo hrat po skonceni misi jeste dlouhe mesice... tohle je po dokonceni misi uplne k nicemu. System doplnovani zdravi vs. obtiznost je naprosty krok vedle oproti vsem GTA. Zadne restaurace ani fast foody nejsou funkcni jak tomu bylo ve 4ce. Vse je jen model bez interieru ci nejake funkcnosti. Auta se proti 4ce chovaji priblble arkadove. Policajti vas sejmou doslova par strelama. Absence hotdog stanku na doplneni zivota. Hlavni mesto je temer polovicni proti GTA4, prerie a pritroubla pohori at si strci za klobouk, na to nejsem zvedavej. Navic, Niko Bellic byl zajimavejsi charakter nez vsechni 3 sasci z GTA5 dohromady... pro me GTA5 7/10, GTA4 9.5/10.
-
-
a co mohls delat v gta4 po dokonceni hry??? Koupit si hotdog ?
-
Toho troubu neřešte, zase provokatér od PCčkářů, kteří si to nezahrajou. Jde vidět, že si to nehrál, chlapečku, navíc v GTA IV tolik aktivit jako je v GTA V nebylo. Pro mě nejlepší nákup budov a tunění aut...
-
gta 5 je prakticky ve vsech ohledech o tridu lepsi jak gta 4,ale chapu ze ty si PCckar a jinou moznost nez hrat gta 4 jeste dlouhe mesice nemas a tak na gta 5 aspon plivas spinu.
-
Jsou otevreny sámošky a benziny ktery muzes bud prepadnout nebo nakupovat + automaty na piti doplnujou zivot... Tys to asi moc nehrál
-
-
Ne, fakt jsem to nehral, vse, co tu pisu, jsou naproste vycucy z prstu, ktere me napadly cestou domu...
btw.
1. Od kdy je automat na benzince restaurace nebo fast food?
2. Automaty na piti byly i ve 4ce. Jestli sis nevsiml, tak pisu, co tam oproti 4ce chybi, ne co tam je omg... -
-
Aha, takze tobe jde jen o to mit tam 10x10m interier copy-paste 10x po meste? To jsi mel napsat... Kdyz uz teda chcs riakt co tam neni oproti IV rekni co tam je a co v IV nebylo...Ale tak hlavne ze sis hned plácnul +, tim jsi vyhrál argument *1*
-
-
-
ja to nehral ale ve videich bylo že mužes jezdit na kole, hrát tenis a pod. tak to by mohlo herni dobu prodloužit ne?
-
-
nebo muzes chodit vsude pesky, to pak budes hrat do vanoc *5*
-
-