Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V utržilo víc jak 1 miliardu dolarů za tři dny
20.9.2013 | Adam Homola
427 příspěvků
-
presne proto
-
Mrtvá? Teď mi zaskočilo!
-
Divný, že každá hra na PC má mnohem lepší ovládání, grafiku...a to nemluvim o tom, že člověk co má rád strategie si konzoli nepořídí...takže jen flamuješ jak hejsek s hovnem v kapse
-
Někdo má normální práci a může si to dovolit, víš :D
-
nevim ale určitě to na něj vyjde, stejně jako to vyjde na PC...
nevydat to na nové konzole a PC je jako bysis založil celosvětovou síť obchodů s hamburgrama a neměl ani jednu pobočku v USA -
To ty jsi ta milá stará paní a záhada je vyřešena!
-
Proč bych to dělal. PC je dávno mrtvá platforma pro hry. Na psaní mailů je to fajn, ale na hry to není.
-
Úžasný výsledek...snad to řekne všem těm co tvrdí "že hraní je zábava pro děti a retardy" a pak večer usedajíc k vyvoleným, zprávám na TV hovn@, seriálům o hloupostech, že todle je zábava o třídu výš, než je to jejich tupé sledování televize...
Už aby to vyšlo na PC... -
tady mela kufr. ty krvo zsrana!
-
Nevím jak ty, ale já jsem rád když si hru koupím 1 a né 3. Vždyť je tolik jiných věcí kterých bych chtěl a našetřit na takové věci + jídlo atd. No nwm mě to bude stačit na PC.
-
ne
-
Od té doby co přišli do České země metanol a etanol, aby rozšiřovali slepecké písmo. Tohle říká víc a víc lidí.
-
tebe to hodně baví vždycky nějak shodit pc co?
-
Doufam ze bude *14*
-
Hrával jsem na noťasu a nevšiml jsem si, že by nestíhal, natož stolní pc...
-
Nehledě na to, že tam nebudou započítané prodeje z digitálních distribucí ala Steam.
-
:):) aj ty si videl to skvelé video z metra ? :D
-
Jen ať si to nechají hezky pro GTA VI.
-
tvl pochop konečně že to byl na 2 věci port, z důvodu špatné optimalizace a mohl si mět sebelepší a u portu z pc na konzole se to taky stává nemluvě o locklých fps
-
Je to oznamene na PS4?