Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V utržilo víc jak 1 miliardu dolarů za tři dny
20.9.2013 | Adam Homola
427 příspěvků
-
V klidu, i kdyby, já jsem takový splachovatější ;o) Líto mi to není, naopak.
Alana Wake jsem taky hrál na Xboxu pár měsíců před vydáním na Steamu, tam jsem z té mazanice chvílemi smutný byl a na PC to pak vypadalo úžasně, ale já si to GTAčko na tom kompu pak užiju stejně tak, mezitím bude rozumná pauza... pak si to vychutnám i s modama atd.
Původně jsem chtěl taky počkat, ale chtíč a zvědavost zvítězili a po odehrání byť 4-5 hodin nelituju ani vteřinu. A není to tak zlé. Jak říkám, taky jsem hrál naposledy znova Metro s plným vyhlazováním a prvních 10-30 vteřin je to nepopiratelně menší šok, ale prostě po chvilince hraní jako by to odeznělo, člověk se kochá grafikou a detaily a hlavně hrou samotnou. Na ten můj 27 paňel čučím normálně tak z 40-50 cm a teď jsem si ho dal k posedu a koukám na něj z metru a půl a vypadá to chtě nechtě úžasně. No a na tym kompu to pak bude vypadat stejně úžasně, jen s pořádným vyhlazováním, filtrováním, možnostmi úprav, ale půl roku je půl roku a proč se mezitím nezabavit a to z mé strany hooodně kvalitně. To samé by se dalo říct o Last Of Us. Taky je mi líto, že to není ostré jako na PC, ale nehrát to kvůli tomu? :/ Navíc ten next-gen je za rohem a bude hezčí všechno (i na tom našem PC), takže stejně win win ;o) Ale především jde fakt o tu hru. To není Crysis, kde vizuál hraje 60% role v té hře. Tady je hra 90% a zbytek v podobě grafiky už je jen na bonus ;o) -
Hra s rozpočtem 5 miliard a bude podporovat menší rozlišení než adventury z roku 2002? Asi tak...
-
Vzhledem k tomu, že počítám se (v sérii) standardním půl až třičtvrtě rokem, tak je mi to celkem jedno :-) Kdo si počká, ten se dočká.
-
Až na podruhé jsem si všiml, že to nepíše Veskoslav, ale Vesnickoslav :D...
-
No na jednu stranu si rikam to samy ale na druhou stranu si rikam ze to znamena ze GTA 5 nevyjde 22. listopadu :D
-
Podle mě je to totální blbost. Engine je pořád stejný. GTA IV podporuje mnohem větší rozlišení. Je to fake.
-
Není mi to vůbec líto, protože si prostě počkám na PC verzi, chápeš? Kdyby to bylo exkluzivně jen na konzole, tak to je jiná diskuze. Ale GTA V stoprocentně vyjde na PC, takže není žádný důvod si kazit zážitek.
-
Pekny vysledok :) A ako hra je skvela. A je tam miliarda drobnosti ako ked sa vam prepoti kosela po sialenej nahanacke v aute alebo ked odstavite auto a ten vydava rovnake zvuky ako realne auto ked sa schladzuje motor. A ta satyra na billboardoch, v TV alebo v radiu :D
Zatial hru hodnotim velmi pozitivne. -
Mne to treba lito je ale tech 720p bych proste neprekous :( Mit televizi tak asi jo ale takhle je to fakt na pytel.
"What's more, the game is optimized for the PC and will have a locked framerate of either 30 or 60fps, although its resolution is capped at 1280x720. A higher 1920x1080 is possible but black bars will be added to compensate."
Jestli je tohle pravda tak FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU -
Chtel jsem odpovedet panu x dole, ale to by nevidelo tento brutalni ster tolik lidi, takze takhle:
"Není ti trochu líto, že takovou pecku hraješ v ořezané kvalitě a s limitacemi na konzolích? Není to škoda si takto kazit wow efekt? Mně osobně by to třeba mrzelo. Proto čekám na PC verzi, i když si konzoli i hru dovolit můžu, kdybych chtěl. Vážně se ptám (žádný flame)."
NENÍ TI TROCHU LÍTO, ŽE TAKOVOU PECKU NEHRAJEŠ VŮBEC? =D -
Není ti trochu líto, že takovou pecku hraješ v ořezané kvalitě a s limitacemi na konzolích? Není to škoda si takto kazit wow efekt? Mně osobně by to třeba mrzelo. Proto čekám na PC verzi, i když si konzoli i hru dovolit můžu, kdybych chtěl. Vážně se ptám (žádný flame).
-
Že ty jsi utekl z blázince, paciente?!
-
lol
-
První věc kterou ve hře udělám bude to, že půjdu do Strip Clubu. Ouuu Yeahhh!! *14*
http://youtu.be/OG_6CopW9GQ -
Hodně nepravděpodobné.
-
Ked to nebude na PC nech sa s tym poi3ebu...
-
Dneska to spis moc nejde, je treba bejt originalni a nemit moc, konkurenci... njn ty cassy kdy se dalo delat do vseho, ty uz jsou davno ty tam.
-
akorat nechápete že nejde o zisk z prodeje hry ale o praní špinavých penez.
-
Sem zvědavej jakou hru rockstar vydá přistí rok. Midnight club nebo bully 2.
Myslím si že příští rok red dead nevíde. -
Jo tak tomu urcite verim. 22. listopadu. ALE PRISTI ROK! *5*