Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V utržilo víc jak 1 miliardu dolarů za tři dny
20.9.2013 | Adam Homola
427 příspěvků
-
No já nevím, všichni stahnou je docela silný tvrzení. Taky si myslím, že na konzolích sou větší tržby. Ale i kdyby na PC byly třeba o třetinu menší, pořád je to peněz jak šlupek. Jen konzolisti (aby srali nás PC hráče a nechápu proč) říkaj, že se to nevyplatí, že moc krademe. Osobně nemám strach z toho, že to na PC nevyjde. Je to slavná, zaběhlá značka, zkrátka záruka výdělku. A říkat, že red dead redemption (nebo jak se to menuje),jak sem už několikrát četl, na PC nevyšlo a proto ani GTA 5 nevýjde, je trochu mimo.
-
Kdo by v této době a v této zemi dneska chtěl zakládat rodinu. *8*
-
Právě proto že každý den makáš a okrádá tě stát na daních, šéf na výplatě, investor na neproplacených fakturách a cikán před obchodem, tak ve stažení hry není žádné morální dilema.
-
R* se už vyjádřil, že GTA V nebude na nové konzole. Když nebude na nové konzole, tak to vypadá, že nebude ani na PC. Ani se jim nedivím, odhaduje se, že v roce 2014 bude mít PS4 10% z těch, co vlastní PS3 , a proto se jim pro tak malej okruh lidí nevyplatí hru vydávat. Pro PC se jim to zas nevyplatí kvůli tomu, že si všichni hru stáhnou. Tržby jsou pouze z konzolí.
-
stále sú firmy ktoré robia primárne iba na PC a iné zase na konzoly a never tomu že by na PC kašlali aj tam sú pekné prachy a povedz mi ako často vyjde hra ako je GTA? raz za pár rokov? nie každý čo urobí hru sa topí v prachoch
-
*10* *10* *10* prečo nie som majiteľ take-two ??? *1*
-
No vidis ja jsem zase nevidel PC hrace co by hru upiratil uz hodne dlouho. Asi to bude tim v jake spolecnosti se pohybujes...
Na pirateni her na Androida nepotrebujes rootnout telefon.
Vyvojari na PC rozhodne cim dal vic nekaslou. -
Tobě by měl taky někdo vyprat... "v kebuli" :D
-
Vydat na PC to musí, už mám předobjednáno tady na games.cz :)
Každopádně podle videí a recenze je to přesně to gta co sem si přál, když vyšlo Gta 4. Až na ty tři postavy, na to si názor udělám až sám ve hře, osobně bych radši jednu -
Až něco vytvoříš a někdo ti to ukradne, tak si vzpomeň na tenhle svůj inteligentní výpotek *1*
-
A ty se divíš? Vždyť se na PC krade o stošest, tak proč by se vývojáři jakkoliv snažili? Nechci tím ukazovat prstem, ale vidím to všude. Hráče co si koupí PC originálku znám pouze z internetových diskusí. Spousta lidí kroutí hlavou že zaplatím blbou stokorunu za hru na androida, a radši rootnou telefon. Pokud hry bude možné bez jakýchkoliv problémů jednoduše stahovat, lidi to budou dělat... a vývojáři budou na PC čím dál víc kašlat.
-
Si myslím, že takovéhle hry vydávají na PC jen proto, aby sledovali popularitu modů a podle toho dělali fíčury do dalších dílů nebo DLC.
-
Herni prumysl se hodne zmenǐl, PC hrace uz vyvojari vubec nepotrebuji, naopak jsou dnes spis na obtiz.
-
*koupim
-
Hmm, tak to si asi urcite koupi Digital Hardened Edition u noveho Ghosts, abych prihodil do konkurencni kasicky ;-) ... uvidime kdo z koho.
-
kdyz PC neni na hry proc na tom hraju?
naopak nastesti nevlastnim TV a porizovat si zarizeni urcene vyhradne na hrani her muze snad jen zavislak -
To, že hodně lidí na PC si to stáhne není důvodem k tomu, abych si to JÁ nemohl stáh.. éh tedy koupit :D
-
Upscaling umí jakýkoliv monitor, nechápu, proč by to mělo dělat černé čáry...
Navíc to samé bylo v Dark Soul a i tak se to nakonec dalo zzapnout v nativním FullHD -
Takže když už si dost vydělali, tak by vlastně měli všechno vydat free, že? A konzolisti by měli být rádi, že měli tu čest zaplatit PC pirátům jejich upirátěnou zábavu.
-
Takže z toho plyne jedno jediný už si nahrabali dosyta, takže jestli zase budou cintat že se pc verze až jí udělaj hodně pirátí, tak by je mel nekdo vodbouchnout.