Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V utržilo víc jak 1 miliardu dolarů za tři dny
20.9.2013 | Adam Homola
427 příspěvků
-
jak funguji v GTA 5 veci ala strileni holubu? je to udelana perfektne jako u Saboteur kde kdyz clovek prosel okolo mista kde se neco nachazi, na mape se zobrazil bod a dokud to hrac nenasel bod byl na mape! (tohle se mi strasne libilo bylo to zabavne a ne frustrujici!) anebo to je dementni jak u GTA4 kdy hledate ne jehlu v kupce sena, ale "nano tecku" ve meste? Doufam ze pro nalezeni vsech takovych veci nebude treba projizdet tisice YT videi ale bude to system ala saboteur ten mel sice v dobe vydani uz zastaralou grafiku ale hratelnost byla nejlepsi ze vsech sandbox her!!!
-
"Worst Fears"... Jo, hral jsem tak vydatne, az jsem nakonec dosel svemu konci a tak si dovolim par spoileru.
Oproti IV. , Zde nebylo zadne rozhodnuti az a, tesne pred koncem (nu dobra , trosku dal po te One big score" misi, konkretne Franklinovo, Po ne moc prijemnem rozhovoru, na verande sveho bejvaku s Devinwem Westenem, a to ze se maj postarat o Michaela nebo Trevora, ( Chlapci to uz zaridi) dlouho jsem se rozmyslel, nastesti zde byla 3 moznost "prani smrti" , zvolil jsem tu a tady se promluvilo s Lesterem. Nu a jelo se do Slevarny je varovat pote prestrelka, " Ten smejsd co to na ne usil si to odskace" , taky ze jo Nejdrive to schytal Cheng, vzapeti, i par ballasu a problem byl skoro vyresen, nezbyvalo nez se postarat a poskedniho s-ace a prave toho ktery, byl za vsechno zodpovedny, zaslouzil si chcipnout a pomsta je s/ine , zvlast ucinna jeste v zarodku, predtim jeste to mnel schytat "agent FIB" Steven Haines , taky to dostal primo do srdce na ruskem kole. S pomoci Lestera doslo k zamereni domu toho parchanta a po odraglovani, straze Merryweatheru... Uneseni a likvidace ... Westona a to se vsemi tremi - pekne padem v kufru auta do vody z utesu, jak z paradniho thrilleru 80-90let. Rozmluva a ze je vsechno hotovo a muze se zas zacit normalne zit a titulky.
A ja tleskam super hra, konec mohl byt i drsnejsi ale i tak byl paradni. (pripadne DLC jen vitam)*15* -
Neprestava mne, hra prekvapovat , v naplni misi hlavne. Porad nove a , jine lepsi mise , tady se proste uz nemuze o nicem pochybovat ( hatery ignorovat). *3*
-
-
Dneska jsem se blbě vyspal takže budu protivný. Pokazil se ti space na klávesnici nebo co? *7*
-
-
Nevypadá to na space, ale spíš na čárku. Skáče si potvora kam se jí zachce. GTA V bude ale asi vážně pecka, protože se Jackovi zamíchal i slovosled. *1*
-
V poho, na mne si protivnost neshladis... *15*
-
-
-
Hmm, tak to si asi urcite koupi Digital Hardened Edition u noveho Ghosts, abych prihodil do konkurencni kasicky ;-) ... uvidime kdo z koho.
-
-
*koupim
-
-
Doporucujem k tejto hre novy tv od sony, seria kdl-50w65xa neskutocne ostry obraz ps3 verzia, prve dve misie hrane na starom hd LCD samsung , obraz neporovnatelne horsi.
-
-
Co to kecáš? Sony je stejně dobrá jako Samsung. Osobně preferuji SAMSUNG kvůli příznivější ceně. Njn Sony TV jsou moc předražený, a proto si je nikdo nekupuje.
-
-
On jo. *15*
-
-
interpolované 720p a neskutočne ostrý obraz *1*
-
Ty jsi z Alzi že jo? *15*
-
A ještě můžete přihodit novou sedací soupravu a třebas i gamepad ze zlata, abyste věděli, že si GTAV užíváte naplno.
-
-
nezapomeň na zlatý řetěz na krk oka minimálně průměr 3cm!
-
-