Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    Zaslouženě, ta hra je skvělá *3*
    • akorat nechápete že nejde o zisk z prodeje hry ale o praní špinavých penez.
      • Tobě by měl taky někdo vyprat... "v kebuli" :D
      • Že ty jsi utekl z blázince, paciente?!
      • lol
  • Na nasílí se dá pořád dobře vydělat. *5*
  • Srovnávat filmy a hry je blbost. Navíc Avatar ani Avengers nejsou Rko ...
    • + Film může být nasazen pouze v omezeném počtu kin s omezenou kapacitou míst a někteří lidé se holt na film dostanou až později. Já čekal 2 týdny, než jsem se dostal na Avatara do IMAXu. (Děláš, jako by věková hranice uvedená na hře kdy někoho zastavila od koupě. Kdyby ano, spousta her by měla o polovinu problémů s hráči méně.)
  • Hra desetiletí si to zaslouží!
    • Pro mě jsou hry desetiletí první Mafia, první Far Cry a Call of Duty 2. Protože tohle jsou jediné tři hry, které si už od doby jejich vydání pravidelně vždycky tak 2-3 do roka nainstaluji a zahraji.
      • ja to mám podobne : Mafia , CoD 2 , Ac2 , GTA SA , Warcraft 3 a teraz už aj GTA V ;)
    • Teď jsi to přehnal.
      • Tak napiš jednu srovnatelně dobrou.
        • těch je... jinak samozřejmě hra je to dobrá
          • Ne dobrá, je nejlepší. Už jsi ji alespoň dohrál?
  • Sem zvědavej jakou hru rockstar vydá přistí rok. Midnight club nebo bully 2.
    Myslím si že příští rok red dead nevíde.
  • a to je to přitom takova nehorazna picovina *6*
    • Nope *8*
    • YES *3*
  • Jack1947
    Nejlepsi je jak s kazdou minutou, sekundou proste chvily , leti cas (jenze ten herni , ani moc ne )
    Porad se tam neco deje, kdyz clovek neresi zrovna mise, jen projizdi mestem a hle, neco (ty situace ale nejsou tak nahodne zas az tak, respkt jsou ale kdyz nesplnite tak jsou tam i podruhe 3 atp...) ale celkove se da relaxovat at uz, na tenisu golfu (tam sem nebyl) kole , ci u neceho jineho.
    Nebo jen prepadavat , tranporty s penezi a ujizdet policii, porad se neco deje a nuda tady nehrozi,
    takze je to hra jeste na dlouho, minimalne do watch dogs , mozna i po nich kdovi. ( Pro ty co jeste nevi ci , do toho jit ci ne.) *3* Snad tech dnesnich , nevim uz kolik mych hodin u toho mluvi za vse *15* *3* .
    • Miserius
      Já dnes projizdel mesteckem (vezl jsem si na privesu loď *1* ) a velka prestrelka u motelu - Policie X 3 maníci v jeepu... Pomohl jsem policii je postrilet a ty mi jeste podekovali a rekli ze budou ignorovat fakt ze jsem tam najednou zacal behat s samopalem když jsem jim pomohl, ale pak jsem zahlidl ze 2 gangsteři měli kufřík u mrtvoly, tak jsem přistavil káru, zatarasil cestu lodí, sebral kufříky a ujizdel pryc (hned po sebrani jsem dostal 2 hvezdicky Wanted) a policajti tam zapasili s moji barikadou a ja už ujizdel do hor *1* *1* To jsou chvile ktery v jiny hre clovek nezazije
      • Jack1947
        Presne no, ja se teda jeste do zadny z presteelek nemisil, pac nechci zbytecne se s nima honit.
        Trochu mne mrzi, ze Tank si asi musim ukrast treba, neni na nej cheat ten sem nenasel, (asi podle videa nebo netu, cestu k armade znam , jen ne lokaci tanku) Jn je to proste GTA V. tak jako amerika, zeme netusenych moznosti. Hra co mi bere (bez milosti) veskery volny cas, a jeste by chtela i vic *15* .
  • Jack1947
    Tank jsem konecne mnel moznost vyzkouset ( objednat z netu no, a hle obevi se v hangaru u Trevora u jeho domu , v Blaine country Mike , Frank v jejich hangaru zakoupenem, na letisti ( ve meste). Hlavne pisu tohle pac, jsem chvily jel , prejel a postrilel , delem par flojdu... tamtada da sejmul vrtulnik , potom na mne najely , (asi z nehlidane strany , tam ma tank nadrz ci co, ) Cumim
    jak pero z gauce, WASTED - takze tank velke zklamani, jsem cekal ze vydrzi vic... aby toho nebylo malo 3mega v haji , jesteze jsem po dopareni Pribehu, za hodne tezce odvedenou praci, asi 30bilionu takze tanku, muzu koupit klidne 30k I tak , to nastvalo , chtel sem si zarelaxovat a mnel sem z toho leda velke ho*no. *9*
  • Líbí se mi, jak se tu zas PCkáři vzájemně podporují v tom, jak je to na kozolích na lejno, že to za pár měsíců bude na PC a oni tam budou mít víc FPS, mody, to a támhle to,... *1*

Zatímco skuteční hráči už GTA V hrajou, tak trotlové píšou na diskuzích kraviny *1*
    I kdyby to na PC nakonec vyšlo, tak si to stejně většina z těchto trotlů nekoupí, ale pouze nažhaví torrenty. I když to samozřejmě nepřiznají, protože tady si každej hraje na hrozně poctivýho a že on by přece nekradl (pak je záhadou, kde se bere tolik pirátů, když je každej hrozně poctivej a žádnýho jinýho zloděje ani nezná) *1*
    • Jack1947
      Nevim jestli si tu kazdej hraje na poctivyho, prska se na konzole asi uz ze zvyku. Jestli to bude jako s GTA IV. pak , se ani nedivim ze to radsi Wareznou pac, ja sem mnel z mp prd ( ano tak holt , muj pc nesplnoval presne stanovene HW pozadavky) .
      • Pěkně řečeno. A to je problém portů z konzolí na PC a proto bych se vůbec nedivil, kdyby PC verze vůbec nebyla.
        Prostě to je a bude vždycky zabugovaný jak prase, většina lidi si to stáhne, prodá se toho neporovnatelně míň než na konzole a jediný co tím tvůrce získá je špatný jméno.
        A zvlášť v případě hry jako je GTA V, což je prostě velikej prostor a hrozný množství možností nemusí být ten port vůbec jednoduchej (levnej), protože optimalizace na konzole je díky jednotnýmu HW snadná, kdežto roztříštěnost PC je problém.
        Jednoduše se Rockstaru nemusí port na PC vyplatit.
        • Jack1947
          Oni ho ale prece jenom, nekdy udelaj . Protoze kdyby ne zpusobilo by to chaos GTA bejt Only console game, proste nemuze. *3*
  • Ked to nebude na PC nech sa s tym poi3ebu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit