Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už koncem roku 2012 se objevovaly zprávy o tom, že to ani na PC nebude, je toho plný Google, tak už si to konečně přinejte a smiřte se s tím. Teď vám vyšla pěkná hra Paper please, grafiku to má podobnou jak GTA IV na PC, tak tím můžete zabít čas.

http://www.ingamer.cz/gta-v-nevyjde-na-pc/ *3*
    • Uz netrep :-*

https://linustechtips.com/main/topic/57961-more-gta-5-leaked-code-shows-pc-version-is-the-base-version-and-is-finished/
    • Mahcake
      Toho otazníku sis nevšiml viď? *3*
    • GlaDOS
      A to si jako myslíš, že rok stará "novinka" má ještě nějakou informační hodnotu? Ty jsi naivka.
    • 'Google' je taky plny naznaku a dukazu o PC verzi.. a ze jich je panecku :O http://gtaforums.com/topic/540284-gtav-pc-version-in-the-works-heres-why /
      in-the-works-heres-why/
    • no jasne a proto R* nedavno hledal zamestnance na pozici prevadeni konzolovych her na PC asi chystaj RDR vid?
      • R* taky hledal zaměstnance na pozici převedení next-gen her na SNES.

(já jen, že bez uvedení zdroje tu může každý tvrdit kdo chce co chce)
        • Perhaps even more interestingly, the vacancy post has been swiftly removed by Rockstar, but not before PC Gamer grabbed the full description, which read:

"Rockstar Leeds are currently looking for a talented graphics programmer to help bring our latest titles to the PC platform. Working together with the other Rockstar studios, you will be responsible for maintaining the studio's uncompromising quality bar, delivering the highest quality PC experience possible."
          link: http://www.computerandvideogames.com/418354/rockstar-job-listing-tips-gta-5-pc-port/
          nebo přímo z toho PCgameru.
          link: http://www.pcgamer.com/2013/07/09/rockstar-job-listing-hints-at-possible-gta-5-pc-release/

Já vím není to moc hodnotný zdroj, ale alespoň něco.
          • Jen chci dodat, že mě osobně je to vcelku jedno jestli bude gta 5 na pc, či nikoliv - když jo budu rád, když ne tak ne.
    • Pěkně je tady dráždíš *1*
    • Uz si bezim pro provaz tohle bych nerozchodil. Sice me SA nebavilo, 4ku jsem ani newarezil protoze mi to za to nestalo ale ze ta low detail 5tka nebude na PC fakt nerozdejcham. *9*
      • Já vím, a proto to píšu, ale poradím ti, na youtube jsou videa z hraní, tak se po obědě dovol maminky a běž se hezky dívat. *3*
        • A dal?
  • Takze PC oficialne zamietnute https://taw.net/forums/t/1725.aspx
    • Tak objednáno v jednom nejmenovaném obchodě i s GTA 5, měla by dorazit v ÚT. Pak napíšu jaký to je. *3* Díky za info, aspoň nemusím zbytečně čekat.
      • LOL ty si vaze... LOL
    • Škoda, ale trochu jsem s tím počítal, tak kupuji konzoli. *3*
      • LOL tak nakoniec prispejem aj ku zvysenu predajnosti konzol :))) Tu vidno aky su ludia tupy, nic si neoveria a ked jedna baba povie Rytmus, a na druhom konci to bude Luther King.
    • Miserius
      Mel by sis zjistit co znamena slovo "oficialne" *3*
      • Ale ti stiahlo ritku co? Nemel bys sicko brat vazne.
        • Miserius
          Co to? *1* Ty jsi teda dobrej pošuk, naprosto kazdymu je jasny o co jde jen po precteni odkazu, priste se vic snaz ty uličníku
          • Tak zas nechcel som nikomu privodit infarkt :)
  • Bohužel pro PCkáře mám špatnou zprávu, dneska jsem se vyptaval u nas v gameshopu a říkali že to už letos nevyjde, že to není na release listu. :( Řekl bych že to vyjde tak v březnu v unoru?
    • A ty jako vážně věříš, že Rockstar bude informovat v našem "prdelákově" nějakou malou vesnickou prodejnu o tom, kdy hodlají vydat PC verzi? Nebo jsi jen další blb, který tu provokuje a hodlá jen vyvolávat další flame?
      • To 2. tipuju.
  • Tak jsem si poridil PS3 :D
    • chyba
      • Jack1947
        Naopak, konzolistu neni nikdy dost. *4*
  • Ehm ti ci porad tvrdej ze jsou konzole ted lepsi nez PC tak jste asi neslyseli o Geforce Titan co.
    Zde odkaz http://www.eteknix.com/xbox-720-to-have-less-gpu-performance-than-the-ps4/
    • ted hlavne zadne next gen konzole nejsou a jak uz tu nekolikrat padlo to "nextgen" u tech konzoli co tu teprv za par mesicu budou (a s nejakou tou rozumnou nabidkou her az za nejakej ten rok) to nextgen znamena akorat tak nove socialni funkce rozhodne ne nejaky nabuseny hw jak se snad milne muze nekdo domnivat *1*
      • Next-gen existuje iba do doby az sa uvedie a zacne predavat, potom sa z toho stava current-gen :)
    • To je ta mainstream karta co si moze dovolit kazdy, ze? *7*
      • Mainstreamova 660tka bude mit vykon zhruba kolem poloviny Titanu a stoji 4000,-, (graf je exponencialni) a pokud ma Titan 3x vetsi vykon, 660tka bude mit 1,5x vetsi vykon.
        Mainstream pc s i5 a tou 660 (nebo klidne amd ekvivalent) pujde postavit za 15 tisic. To je cena, ktera neni moc vzdalena od ceny novych konzoli a o tom co PC nabizi navic se asi nemusime bavit.
        Tyhle next gen konzole se zdaleka neblizi vykonu x let staryho pc (i7 je uz 4 roky stary cpu) a timpadem uz vubec nemuze byt lepsi. Na konzoli byl dycky dobry pomer cena/vykon a pri dnesnich cenach pc hw a narocnosti her je tahle vyhoda temer smazana.
        • PS: Cena titanu je samozrejme ulet, pred 3 lety stal mainstream kolem 3600,- (260tka) a hi end kolem 12 tisic. A to nemluvim o amd 5850/70 co sla sehnat kolem 6 tisic. Dnes jsme s cenama na temer dvojnasobku. (Ona totiz ta 660 o moc vic vykonu jak ty 3 roky stary dualni karty nenabizi, pouze kolem 30% coz je posun znacne tragicky, btw mam pocit ze 760 byla prvni nvidia s nizsi cenou v pomeru k vykonu za posledni DVA roky)
  • jak to nekomu muze vyhovovat na konzoli nepochopim...mireni na gamepadu je ve vsech hrach naprd oproti mysi... kdyby sla na konzoli napojit mys+klavesnice tak bych tam vesele hral ale gamepad na mireni ? to opravdu ne!
    • CainPullo@tiscali.cz: Pry pro skill ktere zadne decko s gamepadem nedokaze :D. Toto je ten tvuj GAMEPAD https://www.youtube.com/watch?v=4qrv0y_Okv0 103:9 cisty gameplay XBOX360 a tady mas video s effektama. https://www.youtube.com/watch?v=tYZHHvWbGWU
    • predstav si ze to jde normalne mam na ps3 beztratouvou mys a klavesnicu! Ale musel bych bejt uplnej vosel abych hral na kpnzoli gta na klavesnici
      • Jack1947
        Kdo si chce zahrat, ozely klavesnici , pokud je nekdo taak prkennej jak podlaha (premek) , tak nevim to uz je jeho minus. A timto bych tu to , diskuzi na tema Key +m vs Gp povazoval za uzavrenou. Dekuji za vasi pozornost. *3*
    • dr.gonzo
      gamepad prekonal klavesnici uplne ve vsem samozdrejme mys+klavesnice je presnejsi,ale na to se az tak nehraje,hraje se hlavne na pohodlne hrani a tam gamepad plne vytezi,mam 2 kamarady kteri byly pc hraci,ale diky me si koupili konzoli a k pc hrani s mysi a klavesnici by se uz nevratili.
      kdyby jste vsichni PCckari nebyly tak hrdi na tu svou mys a klavesnici a vyskouseli neco jineho tak uz to vite taky.
      • Jack1947
        Gamepad = Pohyb, mireni -realnejsi , jenze mys a klavesnice presnejsi, a preferovanejsi .
        Neda se to srovnavat protoze, je to proste neco jineho - vsechno ma neco do sebe/ odsebe,
        Mne vetsina FPS na gamepadu nevadi, (citlivost si dam vyssi) chapu ze ale proste konzole , nejsou holt pro kazdeho no , nekdo ma ten dar ovladat je zrucne, nekdo si na tom zlame prsty ale tak zadny uceny z nebe nespadl, a zacit se da prakticky v jakemkoli, veku. Preju hodne uspechu vsem, nez zavrhnete gamepad uplne, minimalne si ho zkuste pak poznate zdali na to mate bunky
        *3* .
    • ako som čakal, ozval sa samí konzolista, PC hráčovi dali všetci 5 mínus a sami sebe si dávaju pluská, prosím vás nebudte zadubený a hlúpy ... hrával som aj na gamepade aj na myši a gamepad je najvačšia hluposť pre FPS hry aku kedy kto vymyslel, ked sa jedná o Assasins Creed ano, to je klávesnica a myš nepoužitelná ... ale pri FPS prosím vás ... viete prečo sa nevyrábajú cross-platformové FPSká ? hlavne kvoli tomu akú maju PC hráči vyhodu oproti konzolistom, nie preto žeby to bolo náročne ... ako može len niekto povedať takú blbosť že FPS hry su na gamepade lepšie ako na myši, to je pre mna nepochopitelné ...

P.S.: konzolisti asi zabúdate že vy máte dokonca pri mierení v každej jednej hre "autoguide" aleb "autoaim" help ktorý tam je aj keď ho vypnete ináč by FPS hry na analogových páčkach boli nehratelné ...
      • GAMEPAD na FPS nejvetsi blbost jaku kdo kdy vymyslel jo? Hmmmmmmmmmmm nejspis si kecal ze jsi na nem hral nebo jsi se na nem nenaucil :) protoze FPS jsou v pohode kdyz uz stema analogama mas neco nahrane kamos si poridil PS3 a jak hral COD byl jsem hotovej jak jsem videl jak do toho analogu palcem z boku drncal misto toho aby ju pomalu tahal. Jestli jsi hral stejnym stylem pak se ti ani nedivim ze jsi na tom neumel mirit :D.
      • Tak budeš asi nešikovnej, protože ses na tom nenaučil hrát, kdyby jo, tak bys věděl, že je to lepší a praktičtější. Když někoho vidím, jak má levou ruku na klávesnici a pravou na myši, tak je mi docela do smíchu :))) Hraju multiplayer u FPS a žádný automatický zaměřování tam není... A jinak na konzoli jde taky klávesnice a myš, ale kdo by si to kupoval...
      • calwin
        ja len nechápem čo si týmto príspevkom chcel povedať? :D písal tu snáď niekto o tom že fps na gamepade sa hraje lepšie? (aj keď ja by som ti povedal že hej ale to by si nepochopil) ten gamepad si držal v ruke maximálne mesiac aj to z rýchlika (aspoň mne to tak príde) a ak ti to je jednoducho nepríjemné tak je to tvoja vec... ale čo je tak ťažké pochopiť na tom že mne to tak jednoducho VYHOVUJE? ja nepotrebujem hromadu pajácov čo skáču jak vyšinutý iba preto že je to "hárdkór"
        a ďalšia vec... auto aim zasa nezameriava cez polovicu mapy a tiež reaguje iba vtedy ak mieriš cez ironsight (COD)
        • tak bacha, mám dlhoročné skusenosti z xboxu aj ked je u mna hlavný PC gaming ...

ja nehovorím že to pre TEBA a pre VAS konzolistov nie je lepše ale ludia čo maju aspon trošku chochmesu a laserovú mýš za pár šupiek vedia aký je v otm rozdiel pre boha, ved už len ked si zoberieš čo ja viem skicár ... je to od veci ale ... prečo ludia nekreslia na gamepadoch ? :D

tieto argumenty typu : si to nedržal, nevieš na tom hrať, atd si strčte viete kam ...

sranda na tom celom ale je, že vačšinu hier hrám na gamepade aj na PC ... ale v živote by som nechytil PC FPS hru a drbol si do rúk gamepad a začal hrať ked vedla sedí myš... to len chorý človek urobí .... a k tomu fragFx ... bavíme sa tu o default myši a gamepade ... ja tiež nespomínam žiadne hardcore klavesnice hráčske a ani Razer myšky tak klud ... rád by som si jedneho dna pozrel suboj v BF alebo COD dvoch teamov ktorý by mali iba gamepady a iba klávesnice a myši ....
      • Na hrani FPSek na konzoli je FragFX(kdyby jsi neznal,pouzij google)takze kdyz chces skill zainvestujes a poridis toto....hraje se na tom lepe nez KB+M(muj nazor!!!)
    • Mě se zdá že něco takového na Xko existuje. Ale nejsem si jistý.
    • Jak píše Josef, je to o zvyku, dřív jsem hrál pouze na klávesnici, když jsem si koupil konzoli, tak jsem se naučil hrát na gamepadu a teď bych se už ke klávesnici nevrátil. Je to mnohem lepší. I 3d akční hry se hrají líp, ale jen těm, co na tom umí hrát. Teď mi s odstupem času přiadá klávesnice a myš na hraní her absolutně nepřirozená a horší.
      • Já to mám zase naopak. Na klávesnici musíš mít totiž fištróna. Na gamepadu (PSX) mě hroozně štvali tlačítka, jak byla nespolehlivá... Třeba v Tomb Raideru 2. Někam jsem šplhal povolil mi křížek a já musel jít znova :D. Na klávesnici by se mi to nestalo. Na klávesnici uhraju všechno když si to patřičně nastavím ;-). Od NHL po Tekken.
      • calwin
        ešte tie FPS budiž... tam to nieje úplne ideálne a s dobrou razerkou je poznať rozdiel ale aj tak to neotravuje... ale zahral som naposledy assasins creed a klávesnica mi prišla neprirodzená... naozaj ten gamepad k assasinovi ide ako riť na šerbel
        • Jack1947
          Nema smysl, se nekym kdo nikdy nedrzel v ruce gamepad, ani zabyvat. *15*
    • calwin
      keby si to aspoň vyskúšal kým niečo povieš...
    • Je to o toleranci.
    • Je to o zvyku
  • Jack1947
    Predvidatelne, tu mame pres miliardu -clap- clap Thats how is bussines making...
    • Hanzales
      Jo, dneska se podnikat musí umět. a všichni nějak začínali. Já bych třeba podnikat nechtěl. Možná s něčím přínosným pro lidi, s bylinkama třeba :) Ale když je někdo šikovnej, budiž mu přáno. Kdyby to vydělali na ropě, tak je to něco jiného.
      • Jack1947
        Dneska to spis moc nejde, je treba bejt originalni a nemit moc, konkurenci... njn ty cassy kdy se dalo delat do vseho, ty uz jsou davno ty tam.
  • Já si myslím, že PC verze vyjde na PC až po vydaní verzích Xbox ONE a PS4 pak to teprv portnou....
    • Koupil jsem kvuli GTA stařičkej XBOX 360 120G za 2900 + 2000 za GTA 5 special edition. Ted sem ale trochu zklamanej jelikož na Xboxu si online nezahrajete zadarmo , ale musite si zaplatit gold učet.. Takže pokud někdo kupuje konzoli jen kvůli GTA a chce ho hrát i online doporučuju určitě PS3! Co hry samotný týče nemůžu vytknout nic a ty peníze za to fakt stály.

BTW: Mám vykonne PC ale od 17. sem ho eště nezapnul *1* *1* *13*
  • BTW: PC verze by měla vyjít údajně 22 listopadu (Jako Watch Dogs náhoda ?) Otazka je zda se tomu dá věřit :D
    http://news.softpedia.com/news/Grand-Theft-Auto-5-PC-Version-Gets-Leaked-Screenshots-Details-Release-Date-Report-384561.shtml
    • To je FAKE, už se o tom psalo. S PC verzí se zatím moc nepočítá... Nebudou tam takový prodeje, navíc spousta lidí, a to z těch co mají PC, si ji už koupila na konzoli.
    • Hodně nepravděpodobné.
    • Vesnickoslav
      Jo tak tomu urcite verim. 22. listopadu. ALE PRISTI ROK! *5*
      • Až na podruhé jsem si všiml, že to nepíše Veskoslav, ale Vesnickoslav :D...
        • No jo na Veskoslava se tu bude vzpomínat ještě dlouhá léta!
  • Kdyby si predesle dily PCckari ve velkem nestahovali nikdy by takove prodeje dnes nemeli!
    • Já si to koupil rovnou dvakrát. Tehdy když to vyšlo a podruhé když jsem GTA hodil do koše.
    • Ty jsi taky pytel kožený .. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit