Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V utržilo víc jak 1 miliardu dolarů za tři dny
20.9.2013 | Adam Homola
427 příspěvků
-
A pritom je to podstatne horsi sandbox nez GTA4. GTA4 se dalo hrat po skonceni misi jeste dlouhe mesice... tohle je po dokonceni misi uplne k nicemu. System doplnovani zdravi vs. obtiznost je naprosty krok vedle oproti vsem GTA. Zadne restaurace ani fast foody nejsou funkcni jak tomu bylo ve 4ce. Vse je jen model bez interieru ci nejake funkcnosti. Auta se proti 4ce chovaji priblble arkadove. Policajti vas sejmou doslova par strelama. Absence hotdog stanku na doplneni zivota. Hlavni mesto je temer polovicni proti GTA4, prerie a pritroubla pohori at si strci za klobouk, na to nejsem zvedavej. Navic, Niko Bellic byl zajimavejsi charakter nez vsechni 3 sasci z GTA5 dohromady... pro me GTA5 7/10, GTA4 9.5/10.
-
-
a co mohls delat v gta4 po dokonceni hry??? Koupit si hotdog ?
-
Toho troubu neřešte, zase provokatér od PCčkářů, kteří si to nezahrajou. Jde vidět, že si to nehrál, chlapečku, navíc v GTA IV tolik aktivit jako je v GTA V nebylo. Pro mě nejlepší nákup budov a tunění aut...
-
gta 5 je prakticky ve vsech ohledech o tridu lepsi jak gta 4,ale chapu ze ty si PCckar a jinou moznost nez hrat gta 4 jeste dlouhe mesice nemas a tak na gta 5 aspon plivas spinu.
-
Jsou otevreny sámošky a benziny ktery muzes bud prepadnout nebo nakupovat + automaty na piti doplnujou zivot... Tys to asi moc nehrál
-
-
Ne, fakt jsem to nehral, vse, co tu pisu, jsou naproste vycucy z prstu, ktere me napadly cestou domu...
btw.
1. Od kdy je automat na benzince restaurace nebo fast food?
2. Automaty na piti byly i ve 4ce. Jestli sis nevsiml, tak pisu, co tam oproti 4ce chybi, ne co tam je omg... -
-
Aha, takze tobe jde jen o to mit tam 10x10m interier copy-paste 10x po meste? To jsi mel napsat... Kdyz uz teda chcs riakt co tam neni oproti IV rekni co tam je a co v IV nebylo...Ale tak hlavne ze sis hned plácnul +, tim jsi vyhrál argument *1*
-
-
-
ja to nehral ale ve videich bylo že mužes jezdit na kole, hrát tenis a pod. tak to by mohlo herni dobu prodloužit ne?
-
-
nebo muzes chodit vsude pesky, to pak budes hrat do vanoc *5*
-
-
-
To je všude samý chvály...já si snad koupim ten debilní xbox a taky si to zahraju *5*
-
-
Staci zamestnat schopne lidi a dostatecnym ohodnocenim jim dat duvod delat kvalitni produkty. Tak se dela byznys. Snad nejaky hrabivy zm*d tenhle sikovne fungujici stroj s vidinou rychleho zisku nezruinuje.
-
Miserius, GTA4 mělo střílení holubů, má GTA5 taky nějakou takovou vypečenost?
-
-
Nejsem Miserius, ale mam pocit ze se tam zbiraji, nejake listy ci scrap neco , (bude toho tam i vic).
Jo byly to ty dopisy no. ( je toho tam fura no.) -
Sbiras soucastky UFA, radioaktivni odpad v moři, utrzky dopisu jedny oběti vraždy, mas podletet 50 mostu letadlem... To jsou tak ty hlavni aktivity ktery jsou na zpusob holubu (najdi XX něčeho) je tam toho urcite vic ale toto jsem zatim objevil
-
-
tak to super. počítám, že do měsíce objednám, ale ještě nevím odkud. z anglie to vyjde jen o stovku levněji (za nějakých 1300,-). počítám že to na tisícovku nikde jen tak nespadne nejmíň měsíc :)
-
-
http://pocitace.aukro.cz/grand-theft-auto-v-ps3-i3568925157.html
-
-
hm, hm. kde to sebral tak levně? někde vyhrál a prodává? jinak nechápu.
-
-
Co my víme, třeba to odkupuje z obchodu kde maká za par korun, to muze byt tisic duvodu... Kazdopadne je to verohodny :)
Mrkni na komentare, prodano nekolik kusu GTA V a vše v pořádku (za tu cenu) -
zajímavý, v americe to stojí pokud vím 60 dolarů (ale zase tam nemám přehled o různých v akcích) a v anglii se to dá sehnat pokud vím nejlevněji za 38 liber. to je přibližně ta cena, za kterou to prodává, takže by na tom nic nevydělal...
-
Tahle to tam prodává pokaždý každej velkej titul a ještě to většinou má o pár dní dřív... Proda jeden a hend vystaví další... Párkrát už jsem nakupoval
-
-
-
-
O odpadu a soucastkach ufo, slysim poprve... O mostu jsem vedel, takze pro mne nejake nove info. (aspon vim co vbudu delat po dopareni pribehu, tedy mozna.)
-
-
Soucastky ufa se ti otevrou po jedny vedlejsi misi za Franklina a odpad v mori se ti otevre kdyz koupis takovy to molo na severu...
-
-
Diky , moc za info. (urcite zkusim).
-
-
-
-
-
"Nevyhnutelné DLC balíčky" ? WTF ? :D
Veď jeden z Houserov niekde v interview povedal, že pre GTA V sa žiadne DLC nechystá. -
-
Maximálně nějaký datáč. Kromě pár chujovinek do MP RDR snad R* ještě neudělal DLC typu 2 mapy a jedna zbraň za 15 euro.
-
-
RDR ale narozdil od GTA, dostalo novou zombie edici. (Teeda jestli se to pocita jako bonus).
-
-
Tomu věříš? Určitě nějaké budou:) Ať už zdarma nebo placené.
-
-
Herni prumysl se hodne zmenǐl, PC hrace uz vyvojari vubec nepotrebuji, naopak jsou dnes spis na obtiz.
-
-
stále sú firmy ktoré robia primárne iba na PC a iné zase na konzoly a never tomu že by na PC kašlali aj tam sú pekné prachy a povedz mi ako často vyjde hra ako je GTA? raz za pár rokov? nie každý čo urobí hru sa topí v prachoch
-
A ty se divíš? Vždyť se na PC krade o stošest, tak proč by se vývojáři jakkoliv snažili? Nechci tím ukazovat prstem, ale vidím to všude. Hráče co si koupí PC originálku znám pouze z internetových diskusí. Spousta lidí kroutí hlavou že zaplatím blbou stokorunu za hru na androida, a radši rootnou telefon. Pokud hry bude možné bez jakýchkoliv problémů jednoduše stahovat, lidi to budou dělat... a vývojáři budou na PC čím dál víc kašlat.
-
-
Treba diablo 3 se pirati jen na konzole, ty momlo.
-
-
Proč útočíš? To se nedovedeš bavit normálně?
-
-
No vidis ja jsem zase nevidel PC hrace co by hru upiratil uz hodne dlouho. Asi to bude tim v jake spolecnosti se pohybujes...
Na pirateni her na Androida nepotrebujes rootnout telefon.
Vyvojari na PC rozhodne cim dal vic nekaslou. -
-
Ty se mozna pohybujes v nejake spolecnosti kde lidi na PC nepirati ,ale je jich min nez lidi co pirati. Proc by potom byla kazda hra port z konzoli? Urcite to nebude tim ze jim PC vydelava na podobne urovni jako konzole. Kdyby byly hry prodejne na stejne urovni jako konzole ,tak by zadny porty nebyly a delali by vsechno zvlast na kazdou platformu.
-
-
-
Si myslím, že takovéhle hry vydávají na PC jen proto, aby sledovali popularitu modů a podle toho dělali fíčury do dalších dílů nebo DLC.
-
-
Docela nechápu co tady lidi nadávaji na jizdní model , grafiku , postavy... Přitom dobrá půlka znich hru ani nehráli a jen nahlas závidí. Na X360 šlape suprově sem tam se sice ve větší rychlosti zapomene dokreslit nějaka ta textura , ale za 40% hry sem se NESETKAL ANI S JEDINÝM BUGEM ! Hratelnost je boží , jízdní model zábavný , děj a mise samotný bezkonkureční (pro všechny Skyrim fans zabij, přines/odnes *11* no fuj tohle se tady neděje) Co se týče střelby s free aim je to parada a každy Headshot potěší ( za trevora i znělkou) . Najednou začínam nějak litovat že předchozí díli sem hrál na PC bez joye. Čeho nelituju vůbec je 5 tis co mě stál stařičkej xbox 360 (120giga) i s GTA V ( special edition za 2jku) . Mám PC za 30 (3měsice stary),spoustu her ,ale od 17. sem ho pomale nezapnul.. Nemám proč Dota , Rome 2 , CS:GO ani Metro LL na tuhle hru prostě nema... A mužete se tu ohanět grafikou čím chcete ve hrách jde předevšim o zábavu a v tomhle ohledu není zatim nic lepšího než GTA V
-
-
Subjektivni nazor, zadny argument, nerespektovani ciziho nazoru. Typicky fanboj...
-
-
A co bys chtěl argumentovat ? *4* Mám rád starý NFS underground 2 pak to stálo za prd.. tady je mám a mužu tunit i milovaný motorky.. Mám rád i posledního Maxe akorát tam to bylo čistě linearní.. Tady je to open a za Majkla si ten čas při střílení spomalim taky. Stejně tak mám rád i Postal a hele Trevor.. Co se týče efektu jako třeba výbuchy vypadají skvěle připominají mě ty co byli tenkrát na PS 2 v Black.
Ano grafika je sem tam kostička vem to čert hledám hratelnost a zábavu a nečekám od starý konzole zázraky.
A jen tak pro zajímavost Vy už ste to hrál ? *3* -
-
To musim neco hrat, abych moh rict ze subjektivni nazor je subjektivni? *7* Kdybys nebyl hned butthurt, mozna by sis vsiml ze ja o Gta vubec nemluvil.
-
-
Pukud sis nevšim já na tvuj post nijak nereagoal a ani sem ho nečetl.Chtěl sem jenom vyjádřit svuj nazor potom bahně co tady na tuhle hru PC hráči plivou jen proto že ji nemaji a možná ani mít nebudou. A myslím že muj nazor není až tak zaujatej když sem byl do ted čistě PC hráč co dohrál už pár her. Ano kdysi sem měl PS 1 a 2 to je ale spoustu let zpátky. Prostě a jednoduše GTA V mě pohltilo až tak že jsem se rozhoupal sem něco napsat
-
-
Ne, to asi vitr. *15*
-
Jinak sháním partaky na GTA : Online na X360 s goldem.. Sme zatim 4 . Kdyžtak mě napište kdo by měl zajem na Refranek@gmail.com
-
-
-
-
-
-
R* se už vyjádřil, že GTA V nebude na nové konzole. Když nebude na nové konzole, tak to vypadá, že nebude ani na PC. Ani se jim nedivím, odhaduje se, že v roce 2014 bude mít PS4 10% z těch, co vlastní PS3 , a proto se jim pro tak malej okruh lidí nevyplatí hru vydávat. Pro PC se jim to zas nevyplatí kvůli tomu, že si všichni hru stáhnou. Tržby jsou pouze z konzolí.
-
-
A další magor.
-
-
To seš, to snad ani nemusíš psat.
-
-
No já nevím, všichni stahnou je docela silný tvrzení. Taky si myslím, že na konzolích sou větší tržby. Ale i kdyby na PC byly třeba o třetinu menší, pořád je to peněz jak šlupek. Jen konzolisti (aby srali nás PC hráče a nechápu proč) říkaj, že se to nevyplatí, že moc krademe. Osobně nemám strach z toho, že to na PC nevyjde. Je to slavná, zaběhlá značka, zkrátka záruka výdělku. A říkat, že red dead redemption (nebo jak se to menuje),jak sem už několikrát četl, na PC nevyšlo a proto ani GTA 5 nevýjde, je trochu mimo.
-
-
Omym.. Mám Specialni edici na Xbox 360 (momentálně sem v 30% hry) a neváhal bych zakoupit PC verzy za příslib lepší grafiky a určitě spoustu DLC postupem času!
-
O tretinu? Jsou mensi spis tak o 80%. Kdyby o tretinu, samozejme to na PC vyjde hned.
-
-
GTA 4 se prodalo na PS3 a Xbox dohromady 20 milionu a na PC 5 milionu. Trzby jsou teda polovicni ale porad ne zanedbatelny.
-
-
Zatím to tak bohužel vypadá. Spousta lidí co maj PC a konzoli, tak to nevydržela a hru si už koupila, a pochybuji o tom, že si ji znovu koupí na PC. Dokladem toho je i Red Dead Redemption. Já bych to tak tragicky neviděl, na PC jsou jiný hry, např. ARMA 3 apod.
-
-
Jejich mínus...
No to je pěkný, že na PC je arma 3, já chci GTA 5
-
-
-
-
Miserius: Taky hraju na PS, hledám celkem někoho na budoucí online pokud bys měl kdyžtak zájem. :)
-
-
Určitě, kamarád taky hraje na PS3 (a určite i nekdo tady z diskuzí), takže až to bude venku tak udělame třeba Crew, at parime spolu, aspon nebudem mit nejaky random ukřičený blbce co tam budou běhat s bazukou... Dyštak muj ps3 nick je hilts663
-
-
Přidal jsem tě jestli máš avatara z uncharted, tak to překontroluj pak :)
-
-
Jojo, ráno to potvrdim, už jsem dal psko spát, celý den běželo *1*
-
-
jj v pohodě taky to už balím :D. Zítra jsem v práci tak odpoledne někdy, už se na online těším :D.
-
-
-
-
-
Nečetl jsem to všechno, ale co všichni máte s grafikou? To vám je 15 a ještě jste nezasunuli, že si honíte nad grafikou u her? Vzpomenťe si jaké to bylo pár let zpět, to jsme (nebo aspoň já) nemuseli mít super grafiku, co z toho, že Crysis má dobrou grafiku, když je to kravina. Pamatuji si jak jsem hrál předposledního Hitmana na starém PC, na minimum, občas se mi sekal a stejně mě ta hra bavila a dohrál jsem jí, protože hraju hry kvůli hratelnosti, příběhů,... ne kvůli grafice.
GTA V je super, jsem rád, že mám jak PC, tak i Xbox, protože si mohu zahrát téměř všechny hry (samozřejmě kromě těch co jsou only PS3) místo toho, abych z nasranosti psal na internetu jako někteří PCčkáři, jak to musí mít hnusnou grafiku a já nevim. Tak si čekejte na tu svojí super grafiku, ještě ani nevíte jestli to vůbec vyjde na PC, já si mezím několik měsíců užiju hraní...
PS: aby jste se nedivili až to nevyjde na PC, jasně všechny GTA zatím vyšli, ale všechno je jednou poprvé vzpomeňtě se na Red Dead Redemption (mimichodem pecka, nechtěl bych nemít konzoly). -
-
Já vlastně nechápu proč bych měl utrácet za další herní zařízení. stejně tolik času na hraní není...
že si něco nezahraju zamrzí, ale přežiju to. navíc u toho GTAčka strach nemám, to na ten počítač vyjde. -
Kdybys nereagoval a nevytvářel jen další flame diskuse by byla o něco čistší. Čím méně reakcí bude, tím dřív to lidi přestane bavit. A tohle není problém pc hráčů. Tohle dělají jedni a ti samí, co vytváří flame u každého tématu. Konzole vs pc, android vs ios, wow a mnoho dalšího.
-