Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V utržilo víc jak 1 miliardu dolarů za tři dny
20.9.2013 | Adam Homola
427 příspěvků
-
Koupit si kvůli GTA V mrtvou konzoli je unáhlené a špatné. Pokud jste konzolista tak se tomuhle komentáři vyhněte jako čert kříži!! Nechci nikoho poučovat ale ten půlrok či víc do doby vydání GTA V na PC uteče jako voda a poté můžou lidi co si to koupili (právě jen kvůli GTA V) tu konzoli vyhodit do koše a zapálit. Nedá se svítit konzole jsou jen trosky, které mají oproti PC výhodu jen jednu a to že je to jen jeden p*dělaný hardware. Už se těším jak konzolisti mi budou padat u nohou brečet, naříkat a závidět nespočet modifikací, 60fps a grafiku!
-
-
:D mrtva konzole? tak proc na Call of duty je vic hracu na konzolich nez na PC? prece jen s gamepadem se FPS ani hrat neda a je to mrtva konzole tak proc?
-
-
Treba proto, ze na PC i lepsi hry nez CoD.... Red Orchestra 2, Arma, vsehny strategie a takticke hry a MMO hry...
-
-
Tak Arma ani Red orchestra urcite neni hranejsi nez COD..
-
-
-
jasné určite človek konzolu kúpi kôli jednému titulu... môže ešte stále kúpiť ďalšie exkluzivky... heavy rain, last of us, uncharted, killzone, resistance, red dead redemption... stále ti je málo?
a čo je ešte väčšia sranda že tie hry sú naozaj kvalitné a ani u jednej som nelutoval kúpu... možno u toho killzone lebo tam bolo oneskorené ovládanie čo ma úplne vytáčalo... ale ver tomu že tie hry naozaj stoja za to... ja by som kôli nim to železo za 200 € kúpil -
Ty jsi ale pěkný retardátor.... Asi neznáš výhody konzole co? Jo celkem fajn si lehnout do postele a hrát to na obří plazma TV ;-) Btw jsem výhradně PCčkář ale tenhle komentář může fakt napsat jen 12ti letý debílek...Padat k nohám ti bude leda tvůj dětský gang swážistů -_-
-
-
Jo, to jsou skvely vyhody. Protoze k PC nejsou gamepady, nejdou pripojit k televizi a nejde u nich lezet v posteli. *15*
-
-
Jo, určitě si budu PC zapojovat do HDMI -_- to už by pak moc rozdíl mez tím a konzolí ani nebyl
-
-
To byla jen metafora a k PC se zapojí Xbox nebo PS ovladač, otočí se monitor směrem k posteli a aleluja! Bylo to tak těžký?
-
-
Ty máš 81 palcový monitor? Jestli jo tak sis právě vysloužil titul velkého kluka ;-)
-
-
Ty mas 81 palcovou televizi a hrajes na ni v 720?
-
Nemám 81 palcový monitor ale 81 palcovou televizi a kdyby si nevěděl do ní se taky dá připojit PC.
-
-
-
-
Tak ja budu mit doma PS3 na kterym budu mit velky mnozstvi hitovek, at uz starych klasik nebo novejsich pecek, ktery urcite nekdy zahraju, protoze ten jejich "next-gen" vypada akorat jakou soucasny pc hry na max... Takze mrtva konzole mozna tak pro ty inženýry co hrajou jen týden starý hry a pak už to neni cool
-
Abys nenaříkal ty, až to ani nevydaj na PC :) Jelikož si hru kupují i samotní PCčkáři s konzolí, takto vypadá, že na PC to nebude mít kdo kupovat, a tak není důvod to ani vydávat. A na to si myslím čeká R*, zatím to vypadá pro PC velice špatně. Ale nemusíš brečet, pořád můžete modifikovat GTA IV, některý modifikace jsou opravdu pěkný, ale to je asi tak všechno. :)
-
-
S největší pravděpodobností GTA V na PC bude jen je otázkou kdy. GTA si teď vydělalo sice spoustu peněz ale po 5 letech a i když to stačí pochybuji, že by si Rockstar nechal ujít nějakou tu korunu navíc.
-
GTA nevýjde na PC, Barrack přestane podporovat syrské teroristy, Zeman vystřízliví a kníže se probudí. Všechno má plus mínus nějaké drobné stejnou pravděpodobnost.
-
Povez mi, jak se mi zbori cely svet *15*
-
-
Porkymu se zbori svet poridil si ted kvuli tomu na splatky od providentu zastaralou konzoli a za pul roku ji bude moct vyhodit pritom ten chlapek si furt jeste bude tydne chodit pro pravidelne splatky *1*
-
-
To ani nevím, že to jde na splátky, stačí nejít jednou do hospody a máš konzoli *3* Hele, já myslím, že to není žádná tragédie, pořád můžete hrát a modifikovat GTA 3 San Andreas *14*
-
-
Jestli v hospodě utratíš tolik peněz, že by se za to dala koupit konzole tak máš asi problémy s pitím.
-
-
-
-
-
Jedinej kdo tu brečí seš ale ty.
-
-
http://pics.kuvaton.com/kuvei/gta_jonne.gif
-
-
Chtěl bych vidět ty rodiče... Nebo radši ne... Tahle hra prostě dětem do rukou nepatří!
-
to sou ty rekordni prodeje, deti zmasirovany hypem psychicky vydiraj nic netusici rodice, brekem, vztekanim a slibovanim, ze az budou mit gta v, uz nikdy nebudou nic chtit... welcome to the jungle
-
-
1000+
-
Tohle je u všeho, ja takhle libal auto na ovladani , u kteryho jsem stal kazdy den, kdyz jsem sel s mamou kolem vylohy obchodu. Driv nekdo chtel , Amigu, dneska je to GTA V. Zítra to bude neco jinyho, deti proste chteji veci , rodicem jim je chteji kupovat a obchodnici prodavat...klasika :)
-
-
ze to tak je zdaleka neznamena, ze to tak je spravne *6*
-
nejde o to něco hodně moc chtít, ale když chce takovej malej harant hru od 18+ MÁ smůlu! jen totálně nezodpovědný rodič mu ji koupí! Když bude chtít lahev rumu taky ji dostane protože pláče? *10*
-
-
-
Tak se prcek může vyřádit v kradení a vraždění. A Jakou z toho má ten klouček radost.Jo je potřeba doplnit dávku násilí. *16*
-
Je hezké, že zde dáváš své domácí videa a už nebreč!
-
-
Ses tam poznal a jsi butthurt?
-
-
Nemyslel jsem to nijak zle.
-
-
-
Opravdu jsem se pobavil, nicméně toto už je asi pro psychiatra.
-
-
a rodiče pro sociálku když mu kupujou hry pro 18+
-
-
-
Musím používat antidepresiva, abych rozdýchal náskok konzolistů! *13*
-
Škoda že tuto diskuzi navštěvuje tak málo opravdových hráčů.
-
-
Opravdoví hráči totiž teď hrají GTA V a je jedno na čem. Nehrotí totiž, jestli hra jede na 60 FPS nebo jen 30 FPS. Nehrotí, jestli má hra rozlišení 922k nebo 2.2M. Nehrotí, jestli tu hru hrají s klávesnicí a myší nebo s gamepadem. Prostě hrají a na ostatní chudáky a tragédy, co se nemůžou smířit s faktem, že někdo prostě má rád hry a je mu zhola u zadku na čem je hraje, kašlou. Bohužel, tady je na diskuzi příliš mnoho omezenců, co si nevidí do tlamy, jaký blitky se jim tam rodí a co opravdu, ale opravdu uboze se snaží najít/zkritizovat sebemenší maličkost, jen aby si mohli rýpnout do konzolí a prohlásit je za nejhorší produkt ve vesmíru, který může za úpadek herního průmyslu... *2*
-
-
Sorry ale toto je uplne smiesny nazor. Naozajstny hraci a hlavne zakaznici kupuju a hraju len to, co IM vyhovuje a nie co sa vydavatel rozhodol, ze im staci. Mam sice konzolu , ale GTA na nej naozaj hrat nehodlam. Chcem ho hrat na PC, bodka, je mi uplne jedno, ze to niekomu vyhovuje a nebudem to ohovarat, mne to nevyhovuje a hrat to tam nechcem.
-
-
Si mensina a ta nezajima nikoho (natoz samotne autory). *3*
-
-
Konecne nekdo kdo se zastal, chudaku konzolaku a zaroven uvedl veci na pravou miru, ze by to i ( uplny vypatlany de´il to pochopil). *3*
-
-
-
Furt se tady bude řešit konzole vs. pc jak dementi...Pc je prostě lepší odjakživa, konzole je jenom pro lidi co nemaj na pořádný železo a chtěj si zahrát což je dobře ale nikdy nemůže bejt lepší jak počítač kterej má milion funkcí...tak už se proberte bože!
-
-
prober se ty, většina lidí vlastnící konzoli má i PC a hraje na obouch. z tvé strany je to tedy pouhá snaha rozdělit tyto lidi na dvě skupiny. tohle budou dělat ale hlupáci pořád... a přitom ta skupina je jen jedna - hráči.
-
-
Ty děláš u FBI/NSA/NASA, že víš že většina má konzoli i PC ?
-
-
Dalsi zarytej PC "FANBOY", kdy uz vas to omrzi, no nikdy asi proto ( jste tolik k smichu.) *15*
-
ne, ale mám mozek.
-
-
Ehm, tak to mnohé vysvětluje... no ovšem... tak proto to víš... aha...
-
-
Se mi libi jak svuj nazor a svoje blaboly pokladas za fakt a ostatni nazory z lidi delaj hlupaky. S tebou musi byt skvele diskuze, jeste ze te neznam.
Proste sis nas*al na hlavu, chtels aby se srovnavalo hrani na konzoli a pc, ne vlastnictvi pro jiny ucely a ted to obkecavas. *3* -
Hhhhhh: sleduj prosím, o čem je řeč:
"konzole je jenom pro lidi co nemaj na pořádný železo a chtěj si zahrát což je dobře ale nikdy nemůže bejt lepší jak počítač kterej má milion funkcí"
pokud něco málo o počítačích víš, věděl bys, že v současnosti na hraní her žádné super železo nepotřebuješ. průměrný počítač (a klidně i počítač 4 roky starý), ti zvládne bez problému většinu současných her...
rovněž bys neměl zapomínat, že když už mají lidé počítač, na kterém hrají hry, překvapivě na něm budou chodit i na net. kde myslíš, že většina těch dětí stahuje ten warez? nejde to tedy tak jednoduše škatulkovat...
takže pokud někdo hraje na konzolích, skutečnost je prostě taková, že dost často hraje i na PC... nechápu, co na tom někdo nechápe... prostě se někdo snažil postavit pc proti konzolím, což je zcestný... a tohle nevyargumentuje nikdo, to je prostě fakt. tím, že tady chcete následně něco zpochybňovat a slovíčkařit, ze sebe děláte pouze hlupáky... ale je možné, že je to z vaší strany záměr a forma zábavy... -
ucho: "jak to souvisí s hraním? co dotoho taháš něco dalšího?" dobrej doublethink *5* se snad resi hrani, ne ze nekdo ma pc kvuli praci a netu ne? Sam jsi to rikal... *7*
-
No kdyby si opravdu používal mozek, tak ti dojde že internet je i na mobilu a tabletu, navíc já se bavím o herním PC jak hovoří originální příspěvek. Příště napiš většina přispívající na tomto foru, když už....
-
no pokud tu v diskuzi vedeš útoky na údajné konzolisty, mělo by ti dojít, že ti lidé budou patrně sedět taky za počítačem... na to člověk nemusí být génius, aby mu to došlo. PC má v dnešní době skoro každý (i když je to třeba jen notebook). konzoli stále ne, tu si na hraní koupí jen někdo... a pokud chceš čísla, mrkni na český statistický úřad, kolik domácností má doma počítač... pak už ti k učinění závěru opravdu stačí jen ten mozek...
-
-
-
-
Jo jasně já to myslel tak že na pc můžeš programovat můžeš vyrobit hru, film, nákres baráku atd...na konzoli uděláš co?? zahraješ si nákou hru to je celý ty gumo :D
-
-
a co já s tím, že se dá na pc programovat? jak to souvisí s hraním? to je jako kdybych řekl, že s telefonem se dá telefonovat. na konzoli se dají hrát hry. o to snad u hraní her jde? co dotoho taháš něco dalšího? skoro mám pocit, jako bys chtěl říct, že člověk může vlastnit jen jednu věc a musí se rozhodnout, jestli si koupí to a nebo to. a představ si, že je to hloupost.
-
Tak když je to HERNÍ konzole, proč bys na tom dělal nákres baráku?
-
-
Nech ho! Už dlouho jsem se tak nezasmál. *15* Já vím jsem krutý. *1*
-
To je logický ne? Když koupíš herní pc za 30 tisíc, taky na něm budeš hlavně kreslit baráky :D. Btw na čem hraješ gta xko nebo ps?
-
-
Nekdo mozna jo, v AUTOCADU *15* .
-
Aha, já na PS3 *3*
-
Miserius@tiscali.cz: Taky to nechápu, co dělá. :D Každopádně jsem se ptal tebe na čem hraješ?
-
Takže ty napíšeš že konzole je jen pro lidi co nemaj peníze na silný železo a hned v dalšim postu napíšeš že paris na Xboxu *1* Ty si do ty huby taky moc nevidíš
-
na xboxu má super ovladač ten s pska mi tolik nesedí
-
-
-
-
-
-
By mě zajímaly náklady na marketing, když i u nás byly billboardy :)
-
-
Tak u nás na Slovensku som videl tiež bilboardy ale od progamingshopu takze to si platili samy myslim
-
Je od nich pěkné že nezapomněli na ČR, ale podle mě reklamy nejsou v tomhle případě nutné. Akorát před vydáním hráči u billboardech víc slintali (neberte mě doslova!) *15*
-
-
my na pc hrajeme tohle
http://games.tiscali.cz/recenze/papers-please-recenze-64074 *1* -
*10* *10* *10* prečo nie som majiteľ take-two ??? *1*
-
http://www.cinemablend.com/games/GTA-5-iFruit-App-Files-Confirm-GTA-5-PC-Assets-59178.html
Jestli tohle nezměnilo váš názor k víře PC verze, tak už asi nic. Těch důkazů je spousty. PC verze je jasná a je jen otázkou času než to bude oficialní od R*. Jak už tu zmínil kolega minule, stejné to bylo i se San Andreas a GTA IV. Je to jen o dohodě, aby na to magoři, kteří si kvůli tomu koupí konzoli (kvůli JEDNÉ hře!) skočili, bylo jich nejvíc a bylo z toho max cashe. Sám vlastním obě konzole, ale už pár let a hlavně kvůli ostatním exkluzivitám a stejně čekám na PC verzi kvůli lepší grafice, plynulosti a komunitě, která vyrobí přes stovky módů denně. Kupovat dnešní generaci konzolí před vydáním další generace a (pravděpodobně) vánočním/jarním vydáním PC verze, je hrozná hloupost. Chápu to nutkání (sám ho mám taky *15*), ale počkat si na to a těšit se ještě pár měsíců, mě opravdu nezabije. -
-
nemyslím že by pc verze vyšla na vanoce, nejdriv to asi vyjde na novou generaci konzol (taky kolem vánoc) a vydání na pc by jim snižilo tyhle zisky. pc verzi bych videl možna tak na kveten pristiho roku nebo leto.
-
Zatím ty důkazy byly vyvráceny, jedná se o FAKE. Já doufám, že to na PC výjde, ale zatím to vypadá, že to dopadne jako s RDR, která taky nevyšla. Počlám ještě měsíc a jdu si koupit konzoli.
-
-
...A měsíc po tom to vyjde na PC *2* Kupovat pixlu jen kvůli jedné hře jsou vyhozené prachy. Ta mánie jde nějak mimo mě. Pokud to nevyjde, neposeru se z toho. Prostě to nebudu hrát. Za těch šest klacků si raději koupím nový brzdy na auto.
-
Ale u RDR sám Rockstar řekl, že PC verze prostě nikdy nebude. Tady ohledně toho jen mlčí a pokud vyšel i takový L.A. Noire na PC, tak myslim, že není co řešit. *3*
-
-
Kdo mu dal za to mínus ? Vždyť je to pravda..
-
-
Další 2 mínus ? Za to že někdo napíše informaci, že RDR bylo od začátku jenom na konzole ? Použijte mozek prosím..
-
Je to spekulace podávaná jako pravda... Nebude co řešit až se milostiví pánové z Rockstaru uvolí a laskavě světu sdělí, zda GTA 5 na PC portnou nebo ne.
-
-
Já si přeje, aby to na PC vyšlo, ale zatím to vypadá bledě. L.A. Noire neměl takový prodeje. Tohle tady ještě nebylo, aby si lidi kupovali konzole kvůli jedné hře. Mám takový blbý tušení. Co se týká RDR, tak původně plánované na PC bylo, pak to odvolali.
-
To víš že to bude na pc, otazka je jen kdy...
-
-
-
-
Výsledek je to vážně famozní a určitě zasloužený... *4* Včera jsem neodolal a od kasy se přes celý krám vrátil pro tu svojí verzi... *1* A i když je pravda, že to současné konzole těžko rozdýchávají, že hra musela udělat spoustu kompromisů a hodně ubírat na grafice...Člověk musí myslet na to, co bylo kdysi mnohem důležitější, než nějaká grafika - hratelnost...A tohle má GTAčko vážně dobře promyšlené a na vysoké úrovni...Kdo to hrál, tak ví, kdo to nehrál, měl by to aspoň někde zkusit, jinak to člověk asi těžko pochopí... *3* Není mise, kde bych se tupě neusmíval blahem a moje první vyloupení klenotnictví...první návštěva Trevora...Tahle hra se vám zavrtá hluboko do paměti a už ji nevydolujete, je to jedna z těch her o které budete vyprávět kamarádům a dlouho na ní vzpomínat, to vám dneska nabídne opravdu málo titulů... *5* Jinak pro upřesnění nejsem žádný fanboy ani jedné z platform, PC je pro mě prim, Xbox jsem kupoval kvůli ex ale nakonec jsem na něm byl mnohem víc, než ona... *1* Teď měl putovat na Aukro a zase do světa, ale řekl jsem si proč ho ještě trochu nepotrápit...Dobře jsem udělal, pokud jste doteď přemýšleli nad konzolí a nebyli přesvědčeni na 100%, i kdyby to mělo být jen na půl roku, asi už bych déle neváhal... *3*
-
-
Ty rád smajlíky? *1*
-