Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V utržilo víc jak 1 miliardu dolarů za tři dny
20.9.2013 | Adam Homola
427 příspěvků
-
A lidi se divi proc jsou na svete valky, kdyz jsou schopni se hadat uz jen kvuli takove hovadine jako je pc hra (nic proti gta). Je to tak prosté :-)
-
-
Sohlasím, jen poupravím, že na Pc to neni... *1*
EDIT: Nechápu za co ty mínusy...vždyť jsem napsal pravdu, ne? -
-
Zatím...
-
-
-
Ale porad si myslim ze COD je na tom s penezi lepe, preci jen se to vydava kazdy rok a vydat jeden dil cod da mnohem mene prace. Ve vysledku kdyz by se pocitala prace rozdelena na roky musi mit to studio cod mnohem vice penez. Gta 5 vs 5 dílů cod, celkove mozna za stejne naklady. I presto fandim Rockstar.
-
Dalo se to předpokládat. Rockstar Games dusí fandy už 5 let, nevydá ani pořádný gameplay (když nepočítám uniklé videa z poloviny září) a poté vzejde tohle. Osobně mi nevadí že hra tolik vydělává náklady byly obrovské a oproti CODku vydělané peníze byly zasloužené.
-
-
Proc by ti to melo vadit, ze GTAV vydelava?
-
-
Nevadí mi to! Na GTA se udělala spousta změn a výdělek je namístě.
-
-
-
Pekny vysledok :) A ako hra je skvela. A je tam miliarda drobnosti ako ked sa vam prepoti kosela po sialenej nahanacke v aute alebo ked odstavite auto a ten vydava rovnake zvuky ako realne auto ked sa schladzuje motor. A ta satyra na billboardoch, v TV alebo v radiu :D
Zatial hru hodnotim velmi pozitivne. -
Vydat na PC to musí, už mám předobjednáno tady na games.cz :)
Každopádně podle videí a recenze je to přesně to gta co sem si přál, když vyšlo Gta 4. Až na ty tři postavy, na to si názor udělám až sám ve hře, osobně bych radši jednu -
Gratulace!
-
Musim rict ze GTA 5 je presne takovy jaky jsem cekal. Mozna jeste o neco lepsi.... A nevim co maj vsichni proti Trevorovi. Takovej prisnej ale ferovej chlap kteryho musi mit kazdej rad.
Nechapu jen jedinou vec.... Jak to muzete hrat na tech ovladacich? Dik je to strasny! -
-
To si ale přece zvykneš! :P
Stejně jako si člověk zvykne na absenci ruky a nohy. -
Klíčová věta pro konzolisty - Jak to muzete hrat na tech ovladacich?
Automaticky dislike.... Nechápu Vás konzolisty.... -
-
Kdo neumi mirit pro nej tam je par druhu auto-aimu... Pro vse ostatni (rizeni,litani, third person) je gamepad asi lepsi nez mys+ klavesnice... Mas PS3 2 dny ne? Cos cekal, ze hned pujdes na mistrovstvi sveta? Pekne si musis zvyknout
- Posunul jsem si reakci trosku, je to samozrejme na Drasťu -
-
Mireni s auto-aimem neni problem. Vsechno ostatni ovladani postavy pak uz ano :D
Na rizeni je to v pohode to uz jsem tu psal nekolikrat ale ted mi to trochu uteklo i kdyz musim rict ze i tam jsem cekal ze po me bude chtit spis jemny pohyby packama nez do pacek tukat ale to nevadi na to jsem si nastesti zvyknul rychle.
No u GTA je porad velka cast gameplaye o rizeni takze zatim asi pohoda. Co ale budu delat az budu zkouset hrat takovy Deamon Souls? :D -
-
To mě teda dělá občas problém jen střebla chození, mi příjde lepší na gamepadu. Můžu přesně ukázat kam chci jít. :D
-
a zkoušel jsi na gamepadu hrát už nějaké FPS? mě celkem rychle vytrénovalo Resistance. i když nejdřív Uncharted (tam jsem byl ze začátku naprostá lemra, dokonce jsem párkrát zemřel v prvním levelu :D ale po dohrání hry jsem dal ten první level s prstem v nose)
-
-
Zabedněnci hlavně ignorují zbytek komentář a soustředí se hlavně na to jestli v příspěvku není obsažen nějaký ten "hate" na konzole a když tak automaticky dají dislike....
A abych ti odpověděl tak :
Řízení - Volant
Lítání - Joystick
Third person/First person - je v úplně každém případě lepší klávesnice s myší
Ale zabedněnci budou obhajovat gamepad, protože to nikdy nezkusili.... -
-
Podle mně u závodní hry záleží, na co je dělaná (všechny simy a většina arkád rozhodně volant) někdy je ale gamepad lepší, např nfs hot pursuit.
U third person akcí to mám třeba tak 50/50. Něco hraju na klávesnici, myši, něco na gamepadu (opět záleží, jak je ta hra na ovládání stavěná)
PS: Jsem zarytý PCčkář odrostlý na klávesnici a myši už od 286tek ;o) Konzoli mám k PC jako doplněk, ale s gamepadem nemám problém ani u těch konzolových FPS (autoaim si vypínám) Naopak má člověk ze zvládnutí toho gamepadu větší radost a jelikož dát headshot není tak ukrutně jednoduché, je pak z jeho provedení na páčkách i lepší pocit. Navíc třeba GTA není o skillshotech a rychlých killech, ale na PC pak třeba zvolím určitě taky klávesnici a myš, i když kdo ví... -
R2D prestan svoje nazory prezentovat jako vedecky overeny fakta ty jelimánku jeden *1*
-
-
ucho: Já se chovám dospěle, protože dospělý jsem a tvůj "názor" na tom nic nezmění.
-
R2D2: já ti nevím, ale ty se jako dospělá osoba nechováš :) tím, že si tady na někoho takového budeš hrát, to nezměníš...
-
Neumíš argumentovat jako dospělá osoba? Budu si svůj názor "prezentovat" jak se mi zachce, jestli si myslíš že tu rozjedeš nějakej flame, tak tě zklamu, nebudu se tu chovat jako malé děcko/jako ty, a je jedno kolik ti je, záleží na tom jak se chováš . Tak se nad sebou zamysli "jelimane".
-
-
gamepad existuje i na PC... a spousta PC hráčů ho ke hraní používá... protože někomu prostě vyhovuje víc.
-
-
Drtivá většina 3rd person her, kde se nemusí mířit, se hraje líp na gamepadu prakticky všem, co mají nějakou zkušenost s gamepadem.
-
Tak určitě, ale jen na ty sporty - FIFA, PES, NHL jinak opravdu ne.
-
-
-
-
-
-
V rychlosti prodejů mi vláda CoD nijak zvlášť nevadila, ale upřímně řečeno jsem rád, že je někdo trumfnul, navíc tak velkolepým způsobem.
-
mě by spíš zajímalo kolik se prodalo kopií za 3 dny než kolik vydělali
-
-
Asi 15 milionů.
-
12 milionů. Tohle není PC, tady se hry vyplatí vydávat.
-
-
tebe to hodně baví vždycky nějak shodit pc co?
-
-
Proč bych to dělal. PC je dávno mrtvá platforma pro hry. Na psaní mailů je to fajn, ale na hry to není.
-
-
kdyz PC neni na hry proc na tom hraju?
naopak nastesti nevlastnim TV a porizovat si zarizeni urcene vyhradne na hrani her muze snad jen zavislak -
Mrtvá? Teď mi zaskočilo!
-
Divný, že každá hra na PC má mnohem lepší ovládání, grafiku...a to nemluvim o tom, že člověk co má rád strategie si konzoli nepořídí...takže jen flamuješ jak hejsek s hovnem v kapse
-
-
-
-
-
Super, že je to super. Já si počkám na PC, případně novou generaci konzolí. Pokud do konce roku R* další platformy neoznámí, tak si zase na chvíli pořídím nějakou tu starou konzoli (alespoň bude v té době levnější, stejně jako hra).
-
-
R* už se vyjádřil, že to nebude na nové konzole vydávat. U PC zatím mlčí.
-
-
jasně nejsou blbý to by toho miliardu neprodali dementíci s konzolema to koupí teď a za pul/rok s PS4kou znovu
-
-