Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • čau je možný že nejde spustit gta5 na slim verzi 12G?vše jsem vymazal.dík
  • Je tu nejaka xbox CZ/SK crew na velmi easy a relax hranie GTA Online? zda sa mi, ze vacsina cz/sk komunity to hra na PS3, zle sa tie crew vyhladavaju..
  • Tarantino (pravda starý úchy*) to s mučením rozčísl v Reservoir Dogs někdy v roce 92 a že to dost lidí tenkát pobouřilo, dneska se to bere jako kultovní filmová scéna, stejně jako třeba scéna se znásilněním vidláky z Deliverance (1972) byla pro diváky v 70. letech šokující a dneska je variace v každém filmu kde burani terorizují partičku z města, GTA nám to jen předvedlo ve formě na jakou ještě lidi nejsou zvyklí.

    Je to něco jako když máte starý obraz - akt s nahou ženskou, pak fotku s nahou ženskou, full HD video s tou samou nahou ženou a 3D virtuální model ženy v nějakém Matrixu a mezi tím rozestupy třeba 100 let, sice ukazují to samé, ale lidi vždy budou breptat nad novou formou a bude jim připadat šokující, ale nakonec si zvyknou a najdou si něco nového na co si stěžovat *4*
  • A co když ona "morbidní" scéna mučení (která nejde obejít) není jen "ubohým pokusem o skandál", ale výstraha pro ty, co si myslí, že život kriminálníka je jen brutální (ve smyslu střílení ze střední až velké vzdálenosti zpoza auta) ale i v celku dobrodružná a komická výprava...zkrátka idilka a v horším případě jako "Způsob jak zarobit CASHe." Připomínám, že GTA série je nazývána simulátorem zločinu, takže taková scéna může sloužit jako právní ochrana Rockstar když by je pošahaní Amíčtí právníci žalovali kvůli nějakým případům s podobným scénářem...pro lepší pochopení: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=548198571919002&set=a.525215647550628.1073741825.524875554251304&type=1&theater
    Hej lidi, to je jen názor...já jedu PC (bohužel), takže mám akorát černo...zatím (těším se na mody) *5*
  • Mafii dohraješ za par hodin a pak už mužeš vymazat tohle je vetší pecka a hlavně ten multyplayer
    • Já hrál Mafii 1 asi 7 let a Mafii 2 téměř 2 roky aktivního hraní.
  • Já myslím že takový vysoký hodnocení v recenzích má hlavně proto že nic podobného nevyšlo a naposled taky jenom gta4 ale uvidíme až bude na pc se těším hlavně na pc požadavky na max nastavení asi zase to bude na pc s nasa jak je u gta zvykem
  • GTA série je o ničem, já chci novou Mafii
  • A k tomu mučení, provádí jej tajné služby, a je to jejich bežný postup. Pojďte do mě s tím, jak to vím,jestli jsem něco podobného zažil atp.. Pokud tomu neveříte, určitě věříte tomu, že 11. záři byli nějací teroristé a že to nebyl "inside job" tedy akce čistě stvořená těmito složkami (FBI,CIA,NSA atp)
  • CZ/SK Crew PS3 hráču GTA Online http://socialclub.rockstargames.com/crew/czsk_ronin
    Už nás je 150 zločinců
    • Erendiel
      šéfová? xD
  • Pro mě je GTA V totální bomba!.. Samozřejmě drobné detaily mohou pokazit celkový dojem ( xbox - olejové textury v noci, pop up atd..) Ale jinak neznám lepší hru! Nabízí toho mraky a dlouho neomrzí ani po dohrání - na rozdíl třeba od AC to se obávám, že watch dogs bude po dohrání k ničemu..

    Je neuvěřitelné co vývojáři dokázali vůbec si to nedokážu představit tu obrovskou práci - programovali šílenci :-D
    • zdeeneek
      Ty textury v noci jsou divny, na chvili jsem se vydesil jestli nema xbox nejakej hardwarovej problem. Nastesti zbytek hry je paradni, tak jak pises.
    • frag.ment
      Nejlepší atmosféru to má v noci, to je paráda, jen tak se projíždět městem, u toho nějaká ta pohodová muzika z radia a jedeš... Se tak projíždím klidně hodinu v kuse :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit