Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • čau je možný že nejde spustit gta5 na slim verzi 12G?vše jsem vymazal.dík
  • Je tu nejaka xbox CZ/SK crew na velmi easy a relax hranie GTA Online? zda sa mi, ze vacsina cz/sk komunity to hra na PS3, zle sa tie crew vyhladavaju..
  • DieslNikolas
    Ale chápeš? Na co si kupovat hru, do který "musim" dávat módy. Chci si koupit kvalitní kus, když to stojí takový prachy a ne jen další (jak je psáno výše) kopii něčeho. Hrůza jak v tejhle době málokdo vymyslí sám něco fakt zajímavého, to je Nespoutaný Django - to je mimochodem x desítek let starej film (REMAKE), to samý EVIL DEAD, dál - hra - Resident evil (recyklace starý hry + dnešní klišé + aby to nevypadalo blbě tak tam nedají pořadové číslo 7 nebo kolik, ale nějaký krásný název), nebo třeba AC série (měla to být trilogie a kolik je teď dílů? Nevím přesně ale asi víc než šest? To není moc trilogie) Takhle můžu pokračovat, chápu že je to o penězích, ale sliby chyby a hov*o z toho.. Věřte nevěřte nakonec jsem skončil emulací rozličných konzolí (SNES, SEGA, PSX, N64, ...) a baví mě to víc než dnešní klišé =) --- SORRY ZA SPAM =)
  • Dik auta v GTA 4 vubec nedrzeli na silnici, strasne se houpali a vubec ale vubec nebrzdili. V petce se podle me auta chovaj mnohem lepe.
  • Ja to vyhral s timhle vcelku bez problemu - http://gta.wikia.com/Ruiner

    Chtelo to par strkacek ale asi patej nebo sestej pokus a bylo to tam.
  • Tarantino (pravda starý úchy*) to s mučením rozčísl v Reservoir Dogs někdy v roce 92 a že to dost lidí tenkát pobouřilo, dneska se to bere jako kultovní filmová scéna, stejně jako třeba scéna se znásilněním vidláky z Deliverance (1972) byla pro diváky v 70. letech šokující a dneska je variace v každém filmu kde burani terorizují partičku z města, GTA nám to jen předvedlo ve formě na jakou ještě lidi nejsou zvyklí.

    Je to něco jako když máte starý obraz - akt s nahou ženskou, pak fotku s nahou ženskou, full HD video s tou samou nahou ženou a 3D virtuální model ženy v nějakém Matrixu a mezi tím rozestupy třeba 100 let, sice ukazují to samé, ale lidi vždy budou breptat nad novou formou a bude jim připadat šokující, ale nakonec si zvyknou a najdou si něco nového na co si stěžovat *4*
  • a není to tak že ten závod vůbec vyhrát nemusíš?
  • Já hrál Mafii 1 asi 7 let a Mafii 2 téměř 2 roky aktivního hraní.
  • Erendiel
    šéfová? xD
  • Tak toto by mohli poriesit mody na PC, myslim ze volne obchody/banky by na prepadavacky v takejto hre neboli marne
  • A co když ona "morbidní" scéna mučení (která nejde obejít) není jen "ubohým pokusem o skandál", ale výstraha pro ty, co si myslí, že život kriminálníka je jen brutální (ve smyslu střílení ze střední až velké vzdálenosti zpoza auta) ale i v celku dobrodružná a komická výprava...zkrátka idilka a v horším případě jako "Způsob jak zarobit CASHe." Připomínám, že GTA série je nazývána simulátorem zločinu, takže taková scéna může sloužit jako právní ochrana Rockstar když by je pošahaní Amíčtí právníci žalovali kvůli nějakým případům s podobným scénářem...pro lepší pochopení: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=548198571919002&set=a.525215647550628.1073741825.524875554251304&type=1&theater
    Hej lidi, to je jen názor...já jedu PC (bohužel), takže mám akorát černo...zatím (těším se na mody) *5*
  • frag.ment
    A jel jsi s tím origoš bílým Franklinovým autem, nebo si před tím čmajznul něco lepšího? Já to jel včera večer zase asi 20x a nevyhrál :-( Asi sem na ten PS3 ovladač prostě levej, nebo bych u toho neměl popíjet vínko a být zhulenej :-)
  • Mafii dohraješ za par hodin a pak už mužeš vymazat tohle je vetší pecka a hlavně ten multyplayer
  • Já myslím že takový vysoký hodnocení v recenzích má hlavně proto že nic podobného nevyšlo a naposled taky jenom gta4 ale uvidíme až bude na pc se těším hlavně na pc požadavky na max nastavení asi zase to bude na pc s nasa jak je u gta zvykem
  • GTA série je o ničem, já chci novou Mafii
  • I to je možný...osobně bych si koupil starou konzoli + GTA 5 kdyby jejich cena spadla tak na 2000 - 2500...zatim jsou na 4000 nějaký 12GB verze...na to jim kadí pes

    při nejhoršim počkám na PC verzi
  • A k tomu mučení, provádí jej tajné služby, a je to jejich bežný postup. Pojďte do mě s tím, jak to vím,jestli jsem něco podobného zažil atp.. Pokud tomu neveříte, určitě věříte tomu, že 11. záři byli nějací teroristé a že to nebyl "inside job" tedy akce čistě stvořená těmito složkami (FBI,CIA,NSA atp)
  • Jojo :) Nic proti té scéně nemám, je to hra. Samotný aktér Trevora v nějakém rozhovoru pronesl že si nemyslí že by "jeho" postava dělala odsouzeníhodné věci. Stejně jako ve filmu se zabíjí nevinní, mučí nevinní,znásilňují nevinní... Trevor byl na tuhle misi jak dělaný, ani jsem nikoho jiného nečekal :) Navíc to mělo dobrý konec, přátelsky jej objal s tím že už je konec a že ho odveze na letiště :)
  • Po aktualizacích se auta chovají trochu lépe, na fyziku ze 4ky to ale pořád nemá :) Ta byla fakt parádní :)
  • Já mám za sebou přes 60 hodin hraní a s názorem fidelwina se shodnu.
    Zábavné to je, nepopírám, ale 10/10 za kopii kopie ? No nevím

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit