Přejít na výpis diskuzí
Grimrock 2 vás pošle ven z dungeonu, značí první obrázek
26.3.2013 | Petr Poláček
37 příspěvků
-
Shut up and take my money.
-
Heya. Nechci se dotknout fanousku, podle myho je Grimrock dobra hra, ale nic extra super to neni. Tahle hra tezi z toho, ze v soucasnosti nema konkurenci. Pokud ji porovnam napr. s dungama Might and Magic, tak se Grimrock absolutne nechyta (az na grafiku samozrejme). ALe na Grimrocku bych ocenil hlavne to, ze ukazal, ze dungeony muzou hodne nabidnout i v dnesni dobe. A tenhle druhej dil vypada hodne nadejne!
-
A ještě dodám jedno +..... možnost zapnutí tahových soubojů opět z M&M nebo normální rubání jako v jedničce
-
Pozor! Má velká vize k dokonalosti ! :D
+ exteriéry jsou (přiblížení k Might and Magic od 3DO)
+ interiéry budou jako norm. dungeony s rozdílnou atmosférou (npř.: jeskyně/hrobka/hrad)
+ zrušení čtvercového pohybu (možnost zap./vyp gridu jsem v jedné hře viděl a fungovalo to)
+ NPC postavy s questy/zbožím aj. (lepší atmosféra a posunutí k M&M)
+ více si pohrát s RPG systémem (skilly, staty) mohou tím jen a jen získat (koho by netěšilo hodiny a hodiny hrát s postavou, kterou si každý "vykrmil" dle obrazu svého) :)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jsem sice bláhový, ale takto se mi to jeví i jako nejlepší hra,která by mi přiblížila nostalgii z dětství již zmíněného titulu (k UBIsoftu jsem s Might & Magic X Legacy Announced skeptický). Ale tohle by mohla být hra, která zaplní díru v tomto žánrovém odvětví.
Zkrátka nic pro herní masy, ale perlička pro opravdové "fajnšmejkry" :)
No a teď jsem zvědav, jak se moc budu mýlit až tato hra v budoucnu vyjde a jak budu rád pokud se budu mýlit! :) -
Ještě tahový souboje a som spokojný.
-
Obrázky byly pěkné, ale byl to Apríl
-
ne je tam hodnoceni 10/10
-
Protože celá ta recenze (nebo to bylo preview?) byla vymyšlenost Andrewa :)
-
Vzpomel jsem si na Dungeon master 3, ve Score jsem cetl nekdy v minulem tisicileti recenzi, ale hru se mi nikdy nepodarilo sehnat *12*
-
no jo wizardry 8 je srdcovka *14* takovy pařby se už dnes nedělaj a je to věčná škoda
-
Tak , a uz nebudu mit grimrocku co vytknout ;]
-
Btw doufám, že tam bude více nepřátel najedou. K větší lokaci se to hodí a pak i ten soubojový system není tak lehký.
-
coby ne, ale na to ať si udělají jinou separátní značku
-
Asi nechtějí tolik změn aby to nepodělali.
1 fungovala dobře tak udělají vylepšenou 2 a pak se doufám uvidí. -
škoda toho grid based pohybu :///...keby to vyriešili ako to malo Wizardry 8 bolo by to dokonale
-
Navíc na tak malé studio má LoG dobrou grafiku a venku to bude paráda.
Již na když představili Forest Ogra tak se spekulovalo o venkovních prostorách.
- Pohyb asi bude jako v 1, tedy jsem zvědav na pohyb v lokacích. -
Jo dát grimrocku exteriery....to bude ultimatní:).