Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyz jsme u nabozenstvi - Odin slibil, ze zbavi svet ledovych obru, Jezis zase, ze jej zbavi lharu. Nikde nevidim zadne ledove obry.
  • Black_Hand
    tak oni paroduji i islam, jestli si si nevsim.
  • Inquisitor
    To mě naopak jízdní model neskutečně bavil.
  • No, nic moc. Mohli by radši zparodizovat islám, to by k sobě přitáhli větší pozornost.

Otázka za deset bludišťáků.
    Kolik si myslíte, že by proběhlo bombových útoků na studia Rockstar?
  • palcov
    K tomu výčtu negativ (samozřejmě že hra měla i pozitiva) bych přidal divný pocit z jízdy (při rychlé jízdě nezrychlovalo auto, ale jen se měnil zorný úhel - to bylo sice i v SA, ale jen omezeně na dálnicích, ve IV to bylo všude, což byla otrava) a ovládání auta na PC levou rukou + rozhlížení myší, sice fajn pro střelbu, ale blbě se řídilo a nikdy jsem si na to moc nezvyknul.
  • Black_Hand
    takze ona veri ve FSM? cili The Flying Spaghetti Monster? praise the meatballs!
  • Black_Hand
    no tak on je to spoof i kreacionistu a vubec fundamentalistu a literalistu (at uz krestansky/islamskych/zidovskych/hindskych atd.) :P.
  • Pro mě GTA3, nejlepší díl.
  • Tikov
    Nedával kosti do země Slartibartfast?
  • Tomu konečně říkám diskuze. Kdyby šlo o jakékoliv jiné téma, tak se tady svrhne šílený flame, ale když se hovoří v českém prostředí o náboženském fanatismu, všichni táhnou svorně za jeden provaz *15*
  • cumpi3
    Po GTA IV ke hře přistupuji s velkou opatrností...GTA IV mě totiž solidně zklamala...smrtelná vážnost, jednobarevnost, lehkost hraní se začala vytrácet...a k PC samozřejmě konverze...když GTA, tak Vice City a San Andreas *14*
  • To vis, trolling *15*
  • Veskoslav
    Ironické je to, že si myslí, že jeji vnučka je počestná (spíme spolu občas) a doteď ji rodina říká, že studuji ekonomii a přitom studuje archeologii:-D A podle ní byl bůh marnotratný, stvořil dinosaury, ale nebyli k obrazu jeho a proto je zabil a jejich kosti dal jako varování do země *1*
  • Ty jo, docela s tebou souhlasím. To anabázi s GTAIV mě nějak chuť na jakýkoliv GTA přešla. Jo, GTA Vice City a San Andreas byly hry mýho dětství (a Gothic 2), ale GTAV mě už nijak neláká.

Aspoň můžu sledovat jak PC-only hráči jsou čímdál více zoufalí z toho, že oznámení PC verze pořád nikde.
  • Magister_Peditum
    Proč by bůh dával do země kosti dinosaurů? Jen tak z hecu? *15*
  • Veskoslav
    Nevěří že jsou starší jak 2500 a kosti dinosaurů dal bůh do země taky *1* A pochybujim že uhlíková metoda ji něco říká *1*
  • Magister_Peditum
    A jak si ona osoba vysvětluje existenci historických památek, které jsou starší než těch 2500 let? A to nemusí jezdit moc daleko, takové máme i u nás v Česku. *4*
  • Veskoslav
    No já znám dokonce jednu (prímo u nás v baráku), co věří, že svět je starý 2500 let a Ježíš byl synem božím a měl bratra Adama *1*
  • Magister_Peditum
    Celkem rozumná přikázání. Hlavně teda to sedmé. *1* Jinak dobrá parodie. Některé církve ještě dnes věří, že svět vznikl před 5000 lety a dinosauři byli něco, jako chovná zvířata pro první lidi.
  • uz sa tesim ako celu cirkev zmasakrujem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit