Přejít na výpis diskuzí
GTA V představuje pošahanou církev Epsilon Program
23.4.2013 | Aleš Smutný
65 příspěvků
-
PC hru nevydat na PC je chytrý krok... Ať jdou s celým GTA V do prd3l3...
-
-
Aaaaah, ty jsi tak delikatesně butthurnovanej.
-
-
Nevím proč, ale o GTA V se pomalu přestávám zajímat. A to nejenom kvůli tomu, že to neoznámili prozatím na pc platformu. Určitě to bude dobrá hra, ale já prostě nevím, nějak mě to netankuje teď.
-
-
Ale to nás hrozně zajímá, že tě to netankuje. Jen povídej dál. :)
-
Ty jo, docela s tebou souhlasím. To anabázi s GTAIV mě nějak chuť na jakýkoliv GTA přešla. Jo, GTA Vice City a San Andreas byly hry mýho dětství (a Gothic 2), ale GTAV mě už nijak neláká.
Aspoň můžu sledovat jak PC-only hráči jsou čímdál více zoufalí z toho, že oznámení PC verze pořád nikde. -
Zaregistroval si někdy, že tvé poznámky jsou fakt bomba? V tomhle tady nejedeš sám, ale některý info má takový punc předůležitosti, až z toho zrak přechází.... :D
-
-
Diskuse od účastníků vyžaduje:
věcnost: věnovat se tématu a argumentovat, nikoli napadat nebo překřikovat,
otevřenost: nevylučovat nikoho, kdo může k danému tématu přispět;
poctivost: podstatné informace nesmějí účastníci zatajovat nebo tvrdit něco, čemu sami nevěří;
trpělivost: pochopení argumentů druhého může vyžadovat čas;
zdvořilost, která vyjadřuje společný zájem všech na každé věcné informaci. -
-
To bude něco na tvé trolovací přátelé, voda na mlejn.
-
-
-
-
Pro mě GTA3, nejlepší díl.
-
-
pro me zase Vice City nejlepsi pribeh a San Andreas nejvic moznosti :) GTA IV bylo taky super, jiny, ale porad super
-
-
no tak on je to spoof i kreacionistu a vubec fundamentalistu a literalistu (at uz krestansky/islamskych/zidovskych/hindskych atd.) :P.
-
To nezkazila FOX, ale CNN. Když se koukneš na youtube, tak CNN má již mnoho podobných přešlapů na krku (jednou zaměnili Sýrii a Afgánistánem).