Přejít na výpis diskuzí
GTA V se brzy předvede ve videu, PC verzi zatím neřeší
3.7.2013 | Aleš Smutný
283 příspěvků
-
Uz tu nereste Konzole vs PC nebo mys+klavesnice vs gamepad PC gameri tu prevladaj nema to cenu :D. (-24)
-
Mám starou verzi x 360 a 32 gb v pohodě maká, jinak gta bude vyžadovat min. 15 mb rychlost čtení
-
Jak bylo někde uvedeno asi RE-Play tak nové konzole jsou přibližně 2x horší (nebo 2 roky za PC) než dnešní noví PC, PS3 a Xbox 360 mají ještě starší Hardware a pokud se dělá hra pro tyto konzole tak je pěkně osekaná příkladem může být DirectX 9 který mají konzole mezi PC kde správný hráč má aspoň grafiku DX11, hned poznáte rozdíl mezi PC a konzolí po grafické stránce. Xbox one sice bude mít podporu DX11,2 ale pořád bude mít PC větší výkon, taky na nových konzolích nebudou podpory nových vychytávek jako TressFX (tedy pokud nebudou mít grafiku ATI) a v opačném případě PhysX, plus výkon konzole se nezvýší pokud nebudou jejich výrobci investovat do aktualizací a ovladačů. U PC v testech různých verzích ovladačů jde vidět různé hodnoty jen proto že ovladače taky kecají do výsledného výkonu.
PC je prostě nej boužel nikdo není dost odvážný a upravit ho tak aby byl konzolistům stejně vřelým jako konzole.
Problém PC je ten že hry jde sehnat nelegálně ale řekněme si na rovinu kolik her jste hrály a řekli si že to stálo za koupi. -
-
"řekněme si na rovinu kolik her jste hrály a řekli si že to stálo za koupi" Já si to dělim na 4 skupiny:
1. stáhnu->blbost->smažu - např. Assassins Creed 3
2. stáhnu->nic moc->s odporem dohraju->smažu - např. Crysis 3
3. stáhnu->výborná hra->koupim->dohraju - např. Half Life 2
4. koupim->dohraju :) - např. Borderlands 1/2
Občas se človek spálí, a pak si akorát dává větší bacha, vono neni hra jako hra. Když se dneska podíváš co vychází za hovadiny, tak se člověk hlídá, ale naopak když vidim, že za to ta hra stojí tak si jí bezproblémů pořídím. -
-
Nechápu lidi, co dohrávají s odporem.....
-
-
Většinou chci vědět jak to skončí, i když mě to moc nebaví hrát. Nebo to mam třeba rozehrato s kámošem, kterého to baví, tak ho nechci zklamat :)
-
-
-
Ježiši, další kreatura porovnávající jabka a hrušky. Konzole a PC nejdou takhle blbě porovnávat. ATI grafiku už nebude mít nikdy nic, ta značka je asimilována AMD a už se nepoužívá. Obě konzole budou mít grafiku AMD, kteréžto stvořilo glorifikovaný TressFX. Většina hráčů nepozná rozdíl mezi DX9 a DX11. PhysX je na nic, je tu spousta lepších fyzikálních enginů, které nejsou omezené jen na hrabivou nVidii.
-
-
To si piš, že člověk pozná když si zapne Dx 11 nebo Dx 9. Zkus si to třeba u posledního Batmana.
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=TjWf3mbHiz4 Tak a hledej rozdíly.
-
-
DX 11 ma nizszi framerate a viac lagov :) /jk
-
-
Nelákal mě, nekoupil jsem, nehrál. Samozřejmě, že to někteří poznají, jenže z těch to nadpoloviční většina pozná jen když to uvidí vedle sebe nebo krátce po sobě. No a pak jsou tu ti, o kterých jsem mluvil a těch je podle mě většina. Nebo si řeknou "jo, to je trochu hezčí", ale dál to nějak nevnímají. To by musel být trochu delší pokrok...
-
-
-
Miluju, když se PC benchmark onanisti a grafikofilové snažej přesvědčit konzolový hráče, že PC je lepší, protože má "lepší grafiku". Jednak nechápu vůbec tu motivaci ke snaze je o tom přesvědčit a druhak.. tohle je konzolovejm hráčům úplně u zadku.
A to řikám s tim, že už nějakej pátek ani konzoli nemám a hraju na PC. Až si budu pořizovat PS4, tak to udělám né kvůli nějaký grafice, tu si radši užiju venku v reálnym světě, ale proto, že se nebudu muset hrbit u PC, ale natáhnu se na gauč a budu u toho relaxovat, protože přesně o tom jsou pro mě hry. A to je myslim rozdíl mezi PC hráčema a konzolovejma hráčema...
Takže tyhle benchmark statistiky a kecy o tom, jak je PC nadupanější a výkonější, konzolový hráče, včetně mě, vůbec nezajímaj.. -
-
Áha, takze vyssi rozliseni a fps a AA je teda vlastne horsi, kdyz neni lepsi. *5* Dale tu mame "Jednak nechápu vůbec tu motivaci ke snaze je o tom přesvědčit" a zaroven snahu tvrdit, ze PC je pevne pridelanej ke stolu a zidli na ktery se musim hrbit a nejde pripojit k televizi a lehnout u nej na sedacku.
Gratuluju, prvotridni pýčovina. *3* -
-
1+ moc hezky jsi mu to nandal to mne taky vzdy vytaci kdyz konzolista tvrdi ze konzole je super protoze se muze vyvalit u gauce a hrat na velke TV *1* kdyz dnes do kazde TV zapojis i PC a pojedeto hezky 1920x1080 60fps a ne 720.. a sotva 25fps
-
-
Protože se chceš u hraní válet tak si zakoupíš konzoli ? *1* Mám pc připojený na tývku , k tomu bezdrátové periferie a válim se taky . Ale pokud nevíš co s prachama tak tomu rozumim , taky rád kupuju zbytečnosti ale s tim rozdílem že nejsou za deset tisíc .
-
-
Tvoje mama je zbytecnost..
-
-
. . . další pacient
-
-
-
No tak to pozor! Výkon PC se nedá použít jen na nějaké vyšší rozlišení a úžasné HDR. Hlavně jde o vyšší FPS a o víc možností, stačí se podívat na dnešní rozdíl (abychom se drželi tématu) GTA4 na PS3 a na PC.
-
-
To je sice moc hezký, žes mi poslal nějakej výpis věcí, který sice nevim, jestli jsou tam nebo tam, ale ok.. Já se budu radši řídit podle svejch zkušeností, protože jsem hrál GTA4 i na PC i na Xboxu a na obou jsem hrál úplně totožný hry.
-
-
Jo, tak to se ti jen zdálo. Samozřejmě to je výpis věcí, které na PC verzi jsou a na konzolových nikoliv. Hodně jich pro mě tu hru dost zlepšilo (flashback videa, vlastní rádio, opotřebovávání aut, vypnutí toho strašného bluru, mnohem větší počet objektů prostředí). Samozřejmě to nedělá úplně jinou hru, ale je to takové bohatší, což de.
-
-
jo tak u konzolistu to mas tezky, tem to neprijde, ze to laguje. oni jsou na to zvykli:)
-
-
-
-
-
-
Úplně zbytečný článek, který nic neřekl... jen vytvořil flame. Jedině můžeme pozorovat jak kritická už je mozková porucha u Veskoslava.
-
-
Hele identita a hned se upírá k nepříteli trolů. Hmm. Mátě něco mezi zuby, slečno? *3* Když se člověk trošku prokliká, mám podezření dokonce na starého dobrého trola.diskuzního. A nesnaž se krásko, že ty žena nevinná, ani pa-holka by se nevyjadřovala jako ty ;o) http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/dan-vavra-popisuje-vyvoj-prototypu-rpg-od-warhorse-63278/?rootId=1216804&itemId=1216804
-
Veskoslava pozoruju uz delsi dobu a prijde mi vic otravnej nez trolove, kterym neustale nadava. Plus se chova jako brouk pytlik...
-
-
Problém Veskoslava je ten že velice často reaguje i když nemá co říct, jinak je neškodnej :)
-
+1 ... Mám pocit, že mu z tich trolů hráblo natolik, že se nakonec stal jedním z nich.
-
-
Jojo presel tenkou hranici trolismu ten vlkoslav.
-
-
No jo Jane, co naděláš;) Hrej raději RTS na gamepadu, když tvrdíš, jak to jde:)
-
-
Bohuzel nic. Jinak halo wars bych znova dat mohl.
-
-
Ono se to v rámci možností dá hrát, ale sám musíš uznat, že prostě je to blbé a nemá to na myš.
-
-
-
Nemuzu nez souhlasit !!! Jeto divny clovek ten vlkoslav *12*
-
-
No zrovna ty by ses vyjadřovat neměl :D
-
-
-