Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2 beta bude ještě letos, k tomu spousta videí
27.9.2011 | Aleš Smutný
46 příspěvků
-
Tady v tom článku je hodně dobře udělaný souhrn všech informaci, které jste kdy o guild wars 2 chtěli vědět: http://guild-hall.cz/index.php/guild-wars-2-game-info
-
-
je tam toho dost vela popisaneho, az sa mi to nezda ze o tom tolko vedia :) urcite precitam cele ! :)
-
-
pisou to lidi kteri meli GW1 jako druhej RL ;) vid Aragieli :D
-
A co takhle novou českou viki
http://wiki.guildwars2.cz/index.php/Hlavn%C3%AD_strana
-
-
-
GW1 malo uspech vdaka PvP, chybou bolo ze tam nebolo PvE, aspon v pociatocnom vydani, datadisky som nehral. Ludia maju radi faremenie itemov a spravia vsetko aby mali hocico o 0.01% lepsie ako predtym a preto sa WoW este stale hraje.
V GW2 uz bude aj farmenie dungov, musime len dufat ze bude na aspon takej urovni ako vo WoW. Ak to dobre spravia tak to ludia budu hrat. O PvP som si isty ze bude dobre, lebo to bolo vynikajuce uz aj v 1tke.
Porovnaval to tu niekto s Lineage 2, toto bude uplne ina hra, grindenie expov a materialov tu urcite bude znacne mensie, v 1tke sa dalo naexpit na max za nejakych 10-24hodin ak sa dobre pametam. Tu to bude asi dlhsie, ale stale to bude menej ako vo WoW (aspon si myslim). Prave preto bude tato hra aj SINGLE PLAYER friendly ako tu bolo napisane. Zahraju si to aj ludia co MMO radi nemaju, lebo to dokazes prejst sam, hra ma pribeh, cutscenes a koniec pribehu ako bezne offline RPGcky, takto to bolo aj v 1tke, nevyhodou je len potreba mat internet. -
-
jak nebylo od zacatku PvE ... sorry, ale bylo ;)
-
-
Nijak zvlášť mě to neláká, zvlášť ty zbraně jsou pro mě ve středověkých mmorpg velmi otravné, jenom wowko mělo svůj vlastní styl jak si s tím pěkně poradit, ale když se koukám na tohle video tak ty revolvery jsou solidně odrazující.
-
-
Příběh se tam od původního GW posunul o několik stovek let, takže je logické, že pokročil i vývoj techniky
-
-
Věř nebo ne, mě je dost fuk co se v tom imaginárním světě pokročilo :D mě jde o výsledek...
-
-
-
Nemám rád MMO...
-
-
Mám rád MMO...
-
A oni nemá rádo tebe *1*
-
-
Jo na tom něco bude *1*