Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2 beta zvládá questy a obtížnost na jedničku
5.5.2012 | Karel Drda
450 příspěvků
-
jsem jedinej komu prijde rezba 30-60 postavicek totalne chaoticka a neprehledna ? nudna ?
-
-
Maglajs je to pořádnej, to je fakt. V tom by se ani prase nevyznalo:)
-
Mně taky. Ale naštěstí si v GW2 budu moct zahrát i v menších počtech. Teda doufám. Osobně bych nejradši uvítal nějaký 2v2 až 5v5, protože tam se podle mýho člověk může nejvíc ukázat (resp. nestačí jenom metat aoe tam, kde stojí 50 lidí na sobě).
-
-
5v5 si urcite uzijes do sytosti:-)
-
-
Supr.)) A 2v2 bude? Nebo myslíš, že časem přidaj, pokud ještě neni? A počítám, že půjdou dělat na tyhle menší počty premady a nebudu se muset spolíhat, ke komu mě to přiřadí?
-
-
Budou tam tzv player runy, kdy si hraci budou moct zalozit vlastni areny nebo turnaje kde si nastavi mapu, pocet hracu mod, atd. pujde to udelat tak ze to bude na heslo popr jen pro zvane.
-
-
-
-
Jo taky myslím že 30-60 lidí je nuda .... kdy už někdo konečně udělá 10K vs 10K? *1*
-
Ne, nejsi. Nejlepší pařba je pěkně sám... GW1 tak bylo supr.
-
Osobne neznam lepsi zabavu nez masivni bitvy, ale 100 lidi 100 chuti:-)
-
-
Sorry, ale 100 vs. 100 stejně nakonec buď skončí jako obrovskej chaos, kde prostě pomačkáš pár tlačítek a zdechneš ty a nebo oni.
Případně nakonec stejně budeš běhat jen s menší skupinkou a potkáváš menší skupinky. Pak je to jako menší PvP, ale s tím, že celkovej výsledek nezávisí jen na tobě. Pak to může dopadnout tak, že ti buď přijde, že jsi nic pro celkové vítězství neudělal nebo že ti to ostatní po*rali.
Ale třeba to bude v GW2 lepší, uvidím až to vyzkouším. -
-
podle me neni nad to v takovy velky bitve taktizovat, tzn mit par lidi, co nenabehnou hned do stredu, ale obejdou si hlavni bitvu a sejmou ti "mekci" cile pekne zezadu :)
-
-
To je fakt, ale na bitvě tří serverů se něco takového jen těžko podaří spolehlivě zorganizovat. Možná občas to vyjde, ale většinou čekám spíš ten chaos či skupinky, co budou běhat spolu víceméně samostatně.
-
-
Tak je fakt, že ArenaNet spoustu věcí umí promyslet velmi dobře.
Třeba i velké arény mají vymyšleny tak, že tě samy nenásilně navedou k logické spolupráci s tvými spoluhráči. -
Subo: Jenze to lidi musi chtit poslouchat, kdyz je nekdo ma vest...
Ringwraith: Je fakt, ze kdyz uz je to opravdu hodne lidi, tak nejde zautocit zezadu v 5i cleny skupince, to zavani totalni vaporizaci, ale da se jit na jiny misto v mape a treba ho obsadit (ted kecam, protoze absolutne nevim, jak to v GW2 je postaveny). Ale rozhodne si myslim, ze je lepsi mit ve hre aspon tu moznost jit do poradny bitky nez abych se musel spokojit ze bud 8v8 (TOR) nebo nic. -
Samozrejme, ze to jde... v u nas temer nezname korejske RF Online slo primarne o kazdodeni bitvu tri ras... myslim, ze tady se GW inspirovalo... A dobry general nemel problem rozdelit race army na nekolik casti, bojovat na vice frontach atd... plus spojovani dvou proti tretimu atd...
-
-
-
-
shlůednul jsem to tvoje video, kde se rubalo asi 30-100 lidi v jednom screenu (presny pocet se fakt neda urcit), absolutne neni poznat kdo je kdo, kdo ke komu patri, kdo co dela. vsichni tam metaj nejaky jako kouzla na dalku, a to je vse co jsem tam videl. Nejsem hrac MMO, ale prave se snazim pochopit co v tom je. co je to kouzlo. grafiku nechme stranou, neni spatna ani skvela, proste je. ale zabava ? v tom chaosu ? co je smyslem ?
-
-
mozna kvuli chaose je to zabava, proste je tam hodne lidi je to epicke, kdyz ses v ty hre a znas to tak uz to nebude tak neprehledne a hlavne porad lepsi nez chodit treba 10v10 neustale
-
-
kvuli chaose zabava ? ne tak to mi fakt nestaci, uz mi neni 13.
-
-
nikdo ti to nenuti, ty si to ocividne ani v zadne jine hre nezkousel a soudis to podle videi, ktere ti nic nerikaji, kdyz ani poradne tu hru neznas.. navic jak jsem rikal.. pvp 5v5 atd je tam spousta, nikdo po tobe nechce abys chodil na wvwvw, ale ty taky nemuzes chtit aby tento super celek rozdelili na nejake 10v10 fighty :), nekdo je proste rad za takovy velky celek a vetsina lidi si to uziva, nebo mi to aspon pripadalo podle reakci lidi v tom videu :) :)
-
Aha a co s tim ma co delat vek?
-
-
ja si taky myslim, ale on je rozdil v hracich, nekteri, jako psal treba nahore Vrook, kterej chce 2v2 nebo 5v5, protoze chce vyniknout, ja se zase treba radsi pridam do poradny bitky, protoze chci bejt soucasti neceho velkyho.
-
-
Jasný, jako určitě nebudu nadávat, že tam tohle velký pvp bude, když budu mít možnost chodit to malý - každej si najde něco. Ale ten BF3 jsem dával spíš jako příklad. Je fakt, že můžou udělat mapu tak, aby se boj dostatečně rozvrstvil, ale to nebude smět bejt jenom o killech. Budou tam muset bejt různý featury, jako stavět jednotky, dobývat určitý místa v určitej moment a bude za to muset bejt víc "bodů" než jen za obyčejný zabíjení nepřátel. Rozhodně ale nemůžou hodit na mapu dva obrovský týmy a říct jim ať se prostě zabíjej. To by byla mega nuda.. Ale věřim, že to nějak vymyšlený bude.
-
Vrook: tak zase Metro v BF3 je vylozene blbe udelana mapa, ze tam dochazi k takovymu masakru, 3 pristupy s tim, ze Rusove tam maji neuveritelne navrch. Jenze v GW2 to nevypada na malou uzavrenou mapu, kde by cloveka nutili jit do ty mely a nechat se sejmout, naopak v tom otevrenym prostredi to ma svoje kouzlo jit kolem a sledovat tu silenou rezanici behem toho, co jdu splnit jinej ukol :) Proste za me, at je moznost desitkovych/stovkovych bitev i mensich aren pro 2,3,5 lidi, at si kazdej muze vybrat a zatim to vypada, ze GW2 splnuje...
PS: kamos taky chce hrat v SC2 2v2 a ne 3v3 a 4v4 z duvodu, ze tam porad jeste vidi, ze muze situaci ovlivnit par dobre poslanyma jednotkama, ja naproti tomu preferuju poslani poradny armady vice hracema najednou a rozdupani nepratel a 2v2 mi vylozene nevyhovuje, prave kuli tomu, ze nejsem tak rychlej. -
Nejde o to, že člověk víc vynikne. Ale o to, že se člověk nemůže schovat do davu a musí víc taktizovat, je to víc souboj tváří v tvář, chce to bejt rychlejší a vynalézavější.
Když jde proti sobě 50 a 50 lidí, většinou (vím ze zkušenosti nejen z jiných mmo i třeba fps) to dopadá tak, že ty dvě skupinky stojej proti sobě a vrhaj na sebe AoE (popř. házej granáty a střílej RPG - viz. BF3 operace Metro pro 64 hráčů). A pokud se 5-10 lidí oddělí na každé straně a jde bojovat spolu jinam na mapě, tak to můžu jít hrát rovnou 5v5, pokud to vyhledávám.
-
-
-
To ti jen tak prijde, pokud ti hraci nejsou uplni idioti (coz teda bohuzel casto byvaji) tak vedi co maji delat, na koho utocit a jake kouzlo pouzit...to jen tobe se zda, ze se jedna o nejaky neorganizovany chaos.
-
-
-
-
Je skvělé, když lidi jako sankuri můžou spoustě lidem dopomoci k vyzkoušení podle mě velmi dobré online sérii... Jen je škoda, že za podobnou snahu si to takový Ringwraith u TERA pěkně odskákal (přitom moc nechápu, proč). *6*
-
-
To už prosím nevytahuj. Je to smírně uzavřené.
A sám určitě můsíš nejlíp vědět, jak osobnost autora ovlivní vnímání textu... napsat něco ty, tak věřím, že tě sežerou zaživa. *3*
Teď ať tady radši vládne GW2 a TERA ať radši zůstane jen u už stávajících fanoušků, co ji znají.
A když se v budoucnu najde příležitost, tak budu tlačit třeba Blade and Soul, ArcheAge nebo Phantasy Star Online 2. *3* No, tlačit není správné slovo. Spíš jen informovat o jejich existenci. A PSO2 mě po zahrání japoské uzavřené bety vůbec nechytlo. *13* -
Protože ho neměli rádi za ty kecy v jiných diskusích. Předpokládám. Kdo seje vítr...
-
-
Jo, to je možné, pravda.
-
-
-
Mohu se zeptat jak je a bude v guild wars vubec řešeno PvP?
Ve WoW je to jasny tam jsou dvě znesvářený strany a občas se třeba guilda domluví a zatáhne na město atd. nebo battlegroundy a tak, ale tady je to jak prosim? Ve wow je pěkný že vás i při obyč questění může někde někdo sejmout. Tady to tak asi nebude když tam nejsou žádný takový frakce ne? -
-
Už sem to tu psal ... je to na druhé straně asi v půlce. A potom taky sankuri to psal hned někde ze začátku.
K tvojí otázce Při normálním questění tě nikdo nesejme protože open world PVP není. -
-
to je trochu skoda... takovy to cihani za stromem kdy nekdo pojede a nebude davat pozor se v pvp zonach, kde je kazdej dusevne pripravenej na vsechno prihodit nemuze :(
-
-
Cekat za stromem s nabusenou postavou a cekat az kolem pojede low lvl nekam expit..
-
-
to sem zrovna nemyslel... ale asi nikdy nezapomenu tenkrat v krateru UnGoro na wowu, byl sem s partou 3 dalsich kamaradu a potkali sme jinou 4 clenou partu hodraku... a porazili sme je totalne na hlavu i kdyz si zacali a meli prumerne o 2 levely vic. Proste ta moznost, kdy clovek nevi, jestli na nej nekdo nekde neceka tomu dodava dalsi stavu, system, co tu popisujete proste totalne oddeluje pvp do nejakych aren a to mi prijde skoda.
EDIT: ten sem si vsimnul tvyho drivejsiho postu ohledne WvW a vypada to skvele, ale co behem expeni? da se taky hrat nejakej druh pvp?
-
-
-
díky
-
-
V CPvP proti sobe bojujou teamy hracu ktere se slozi bud jen tak v arenach na jedno kole nebo v turnajich, vyherci ziskavaji body za ktere se pak muzou ucastnit mesicnich a rocnich turnaju o ceny. Ve WvW proti sobe bojujou 3 strany kdy kazdou zastupuje jeden cely server. Servery kazde dva tydny podle vysledku meni (takovy matchmaking).
-
-
tak to je hodně dobrý. Díky.
-
-
-
Kdo si chce udelat obrazek o tom jak bude vypadat organ izovane WvW, koukejte:-)
http://www.youtube.com/watch?v=HPZHsfa6gEs
Doporucuju shlednout i tu predmluvu at vite o co tam jde:-) -
-
Nehraje tam s nimi i Jack Black? Jeden znich má dost podobný hlas.
-
-
Mohu se jen zeptat které jiné MMO nabízí něco jako je toto ?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=81mwQ4i_AwE#!
Mě osobně to přejde dost inovativní -
-
Co presne myslis? Hledani nepristupnych lokaci a tam ziskat odmenu? Treba SWTOR a jejich Datacrons?
-
-
jop má to aj SWTOR ale prevedenie v GW je asi taaaaaaaaaaaaaaaaaaakto lepšie ;)
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=81mwQ4i_AwE ale nechápu proč tady ty dlouhé linky nejedou.
http://www.youtube.com/watch?v=ZYj2QMEPRT0 ale tohle se mě líbilo víc. -
-
huh, plosinova skakacka Ti prisla inovativni? :-O
Ale asi na to mam zkresleny pohled, odrazeni na milimetr presne me vzdycky desive stvalo, takze bez tohohle se obejdu tak asi 366 dni rocne.... *7* -
Tak to by mě taky zajímalo
-
-
-
2Alis-Co je to za argument? Chtel vedet ktera MMORPG je peknejsi a ja mu postnul 9 let !!!!! starou hru,ktera vypada lepe nez 99% vsech novych MMORPG.
http://www.youtube.com/watch?v=c_UZaaig4Dw -ingame uvnitr stanic
http://www.youtube.com/watch?v=ovYXVYvHGIs -ingame ve vesmiru
O nic jineho nez grafiku neslo -
-
Asi taký argument, že v podstate až na pár fandov po celom svete nikoho hry ako EVE nezaujímajú, takže to môže mať grafiku akúkoľkvek.
-
EVE má sice 9, ale engine je mladší...
-
-
Neni. Engine je stary 9 let. Mladsi ale uplne jiny je jen engine uvnitr stanic. Ve vesmiru,kde se odehrava 99% hry,je to porad stejne. Obcas jen upgraduji/meni textury.
A stejne nechapu co na tom zalezi. Hra je stara 9 let a vypada tak jak vypada. Jestli upgradovali grafiku nebo ne,to je bezpredmetne. -
-
No já si osobně myslím že Trinity byl úplně nový přepracovaný grafický engine ... protože jednu dobu jeli oba dva a nebylo to jenom o opravě textur přidali hodně efektů které tam předtím nebyli a myslím že zezačátku mel být dělaný jako DX10.
-
-
INFIDEL!!!!! Burn him! *16*
Jo máš pravdu ten součastný engine je z roku 2007 a to chození ve stanicích je ještě o dost novější.
-
-
-
Jinak kdo ještě nemá chuť si to zahrát tak http://www.youtube.com/watch?v=_EF5wsoQdpk .... Charrská fabrika na hamburgery ala stronghold. *1*
-
-
K to,u není co dodat jen snad *1* *1* *1*
-
Nedostupné...
-
-
Tak to snad pojede teď ...
-
-
-
Je naprosto zřejmé, že tohle MMO rozhodně nezapadne. A nazvat to klonem WOW může fakt jen nevzdělanec, protože od WOW je tam opravdu dost věcí odlišně.
GW2 bude určitě úspěšné. Ne natolik, aby sesadilo WOW, ale dost na to, aby si udrželo velkou komunitu, která tu bude až do vydání GW3.
Hra mě určitě zaujala daleko více jak SWTOR. -
-
WoW nesesadí, protože IMHO (a v tomhle se moc nevyznám) nemá šanci vydělat tolik peněz. A o ty jde vždycky až v první řadě *3*.
-
-
Proc porad nekdo z hracu touzi po tom,aby nejaka hra sesadila Wow,to je mi zahadou. Dost mozna se to nestane nikdy. Blizzard zpopularizoval MMO hrani a privedl k PC miliony lidi,kteri o gamingu cetli maximalne tak v Blesku ve spojeni s nejkou vrazdou. Dneska je podvedomi o MMORPG hrach pomerne velike a zadny novy boom se neda cekat. Mozna az budou expandovat do Indie,za 10-20 let...
-
-
To je jednoduché. Protože každý takový, co si přeje pád WOW, věří, že ho nahradí dokonalé a propracované MMO přesně dle vkusu toho kterého "věřícího". Skoro bych řekl, že se v tom odráží víra v lepší zířky, víra v dokonalejší MMO. *4* Logika těchto věřících je celkem jednoduchá: WOW drží miliony hráčů. Když WOW skončí, uvolní se trh a to bude znamenat velkou šanci pro nové a podle těchto věřících lepší MMO. A přitom nové MMO může být ještě horší než WOW. *1*
-
-
-
-
Příjde mi docela na hlavu, kupovat MMORPG v předprodeji za plnou cenu a dělat dobrovolně za své peníze ze sebe betatestera. Tato hra mě docela zaujala, ale o koupi bych uvažoval max. za pul roku, až bude vychytaná, cena měnší a koumunita rozvitější.
-
-
Je fascinující, jak často se tu mínuskují rozumné názory. Já souhlasím. Jediné, s čím moc nesouhlasím, je pokles ceny do půl roky. Podle mě si GW2 udrží vyšší cenu déle.
Já bych nikdy nezačal hrát jakoukoli MMO hru ihned po vydání. To je opravdu příliš riskantní. I u SP her je to velký risk - co kdybych třeba začal hrát Crysis 2 rok po vydání a ne měsíc po vydání? Nejspíše byc Crysis pak hodnotil daleko lépe. A tak bych mohl pokračovat i s jinými hrami. -
Lidi mají od bety přehnaná očekávání. Já do toho šel právě s tím, že budu betatester. Nahlásil sem asi 5 ticketů a vyzkoušel si hru na vlastní kůži. Jako bonus už mam hru koupenou a nainstalovanou, takže až přijde release, nebudu už muset nic řešit.
Betatest neni demo a ArenaNet nikdy netvrdily opak. A specielně u MMO nelze nahradit to množství lidí profesionálním testovacím týmem. Ten tam taky funguje, ale ty masy lidí se prostě nedají jinak zajistit. -
-
A to ti nevadí, že jim za svůj čas dáváš peníze? Kdyby třeba odměnili takové hráče snížením ceny, pak bych neřekl ani slovo, ale oni vás nechjí si ještě připlatit.
-
-
Za betu jsem neplatil, platil jsem za plnou hru, která vyjde v budoucnu. Přístup do bety byl bonus za to, že jsem zaplatil v předstihu. Jestli to bylo víc nebo ne nevim a ani mě to už nezajímá, protože takhle bych mohl čekat deset let na Guild Wars 2 Classic Edition Pack za 10 eurodolarů na Steamu. Pro mě byla cena přijatelná a rozhodně si myslím, že nebyla nijak vysokáv vzhledem k obchodnímu modelu GW2.
No a ten čas jsem dal dobrovolně, nevim, proč by mě měli odměňovat za to, že jsem se ve svém volném čase bavil. Přispěl jsem k vývoji hry, kterou si chci zahrát a o jejíž koupi jsem se rozhodnul už dávno a nikdo mě k ničemu nenutil. -
Ty seš fakt retard, přístup do bety je BONUS, neplatíš za něj ty magore.
-
-
Nezkoumal jsem to, jen jsem zahlidl normalni verzi za cca 1099 a specialni edici za 1599 u ktere bylo napsany bonus vstup do bety. Jestli ti to prijde ze za to neplatis tak prosim, ale pak nekoho nenazyvej magorem. *15*
-
-
Já si radši koupím levnější verzi a potom to co sem ušetřil utratím v itemshopu za věci které opravdu chci.
-
Rohac: kdysi bych asi nesouhlasil, hral jsem Wow a ty poplatky mi nevadily, ale ted uz je na to hrani min casu a system GW2, SC2 atd, kdy koupis krabici a mas MP zadarmo mi sedi vic. Nejenom proto, ze nemusim platit kazdej mesic (tech 260 nebyla takova hruza) ale hlavne proto, ze po tom co si svoje odehraju hrat nemusim, muzu hrat podle nalady a treba po pul roce se muzu ke hre vratit a vyzkouset co je novyho aniz bych se vazal a platil mesic. Takze souhlas.
-
nevim kolik lidi si kupuje tu drazsi verzi kvuli par ingame vecim jakoz to spis vetsi podporu tymu, ktery jim vytvoril hru, kterou maji radi... myslim, ze je to daleko lepsi nez blizzardu davat 300kc mesicne, abys vubec mohl hrat :)
-
Tak to sry, asi to na tom eshopu k te levnejsi nepripsali. Nicmene ja nejsem ten kdo tu nadava takze tak. *2*
e: jn, ted uz je to tam back, ta standartni za 1239 misto 1099 a pripsany s betou.
e2: Kazdopadne situace je stejna, je to to samy jak kdyby nekdo ragoval ze jen blbec da 500 za imaginarni itemy, a druhej ragoval ze kdo si kupuje tu levnejsi verzi tak je vyzirka a chce na tom co nejvic trhnout. Zbytecna hadka, sto lidi sto chuti. -
Já mám tu za 1099 a vstup do bety tam byl .... Zjisti si napřed všechny informace.
Za 1599 je možná deluxe edice která má nějaké itemy do hry ....
A potom ještš byla edice za 3K a v té jěště byla soška a knížka .. něco jako sběraelská edice skyrimu.
Prostě za vstup do bety se neplatilo platilo se za hru a vstup do bety je k tomu .... nepopírám že sem si to koupil kvůli tomu a že bych možná i něco zaplatil.
-
-
Klid šetři si zdraví ... on jenom říká svůj názor nepřefiknul ti matku.
-
Uklidni se.
-
-
Připlatit? Tak hra bude po vydání stát stejně jak stála tahle edice .... 1100,- podle mě není moc a GW1 měla podobnou cenu.
A já sem se v betě bavil a nelituju toho ... ta hra výjde třeba až za půl roku. Nic navíc sem za to nezaplatil, hru už mám koupenou takže ta beta je technicky zadarmo jenom sme koupili tu hru dřív než vyšla ... na tomhle principu funguje kickstarter. To že ty kupuješ hry po půl roce ti neberu to je každého věc já radši hraju hry od začátku kdy se o nich ještě nic neví, kdy nejsou plné wiki toho jak hrát a když s ostatníma lidma oběvuješ co ta hra umí.
Ale abych pravdu řekl příde mi docela nahlavu kupovat MMO po půl roce. -
-
Mohu se zeptat proč si to myslíš? Wiki přece číst nemusíš a určitě nejsem sám kdo do světa vstoupí poprvé po půl roce.
-
-
Tak to potom beru, jak se říká 100 lidí, 100 chutí.
-
Jak sem psal mě jde o to že když začínám na začátku tak o té hře nikdo skoro nic neví, můžu objevit věci jako první a všude sou hromady lidí. Bugy mě nikdy nevadily takže nevidím důvod čekat na hru půl roku ... nehledě na to že mě příjde že dost dnešních MMO je po půl roce opuštěná poušť kde už nikdo nehraje. Taky po půl roce je už po začátečních nerfech takže si neužiješ hromady OP věcí.
A to že mě nikdo nenutí číst wiki to vím ale já si to stejně přečtu a potom zjistím že už všechno vím a nemám důvod hrát.
-
-
-
-
-
Ono obecne platit za jakykoliv betatest je dost zvrhlé. A je jedno kdo to vyvíjí a jakou v něj mají lidi důvěru. Ale z mého obecného pozorování to má pro vývojáře spíše negativní výsledek. Spousta lidí co takovou předčasnou betu hraje je tak naivní že si myslí že věci co se jim nelíbí v plné hře budou jinak, že plná hra bude méně zabugovaná a bude mít lepší grafiku a podobně. Nemůžou pochopit že to co hrajoiu je aktuální stav hry a jestli vyjde za měsíc plná že se toho moc nezmění. Pak jsou akorád zklamáni a hrát to přestanou rychleji. :)
-
-
aha no, ty se asi bavis o open bete , ktera byva tesne pred vydanim hry :D
-
-
Takove bylo myslim téma ne? Jestli někdo platí za uzavřenou betu tak je imbecil. Nic víc se k tomu nedá říct.
-
Ne, mluvi o tom ze hodne lidi neco argumentuje stylem "je to beta". A mluvi o tom ze nekdo dal cca 500 navic za edici s betou + nejakyma bonusama.
-
-
a co je spatneho, ze lidi podporujou vyvojare kteri se jim libi? ne vsichni jen warezujou.. oh wait.. kdyby jo tak moc her uz nikdo vyrabet nebude
-
-
Nikde nepisu ze je to spatne, jen to ze jsou lidi co to nepochopi. Treba pro me tech par dnu predem hodnotu nekolika set nema. Pro nekoho ma, neberu mu to.
-
-
-
-
-
Popravde ta hra byla ve stavu kdy jine firmy uz vesele vydavaji:-)
-
-
Ano, ale já nenarážím jen na GW2, ale tak trochu globálně na MMORPG. Na druhou stanu je dobře že jsou takoví lidé, kteří si hru koupí hned, aspoň mám po půl roce hřiště vyčištěné.
-
-
Tak ja do toho nesel na slepo 1. uz jsem v jedne bete byl pred tim a 2. hral jsem GW1 a videl co Anet dokaze:-)
-
-
-
Co je na tom na hlavu? Prostě máme v arenanet důvěru, ty kosmopako.
-
-
Musíš mu nadávat jen protože nepije Arena-kool aid jako ty?
-
Kolik lidí mělo důvěru v Bioware?
-
-
Nikdo s mozkem. Bioware pod záštitou EA? Jen reta*dovanej mongol by od nich něco očekával.
-
-
Ne asi.. Rimmer se vyzná. BW jsou totiž bytosti z vesmíru, který chtěj jen vaše prachy, za který vás pak zotročej, kdežto Arenanet potřebuje peníze na záchranu medvídků koala a podviživnejch dětí s nafouklejma bříškama v africe..
-
-
Jašteri a anjeli svetla. Myslel som si to.
-
-
Proč se hned tak rozčiluješ? Jsi naštvaný za to, že jsis koupil GW2 není to ono a já se ti mohu jen smát?
-
-
Je naštvaný, protože si koupil GW2 a někdo toto jeho rozhodnutí zpochybňuje.
-
-
-
-
-
-
Kdo z vás si mysli ze Guild Wars 2 sesadí z trůnu wowko ? Já od oznámeni v tom trochu doufám.
-
-
To si asi nikdo nemyslí ... ono wowko na žádném trůnu není a je celkem dost her které hraje víc lidí. ( Sou to free to play hry jako GW2) tím pádem GW2 nemůže soupeřit s WOW protože wow je P2P a GW2 F2P tak tam nejsou aktivní a neaktivní účty. GW1 má myslím kolem 6M účtů což taky není málo.
-
-
GW 1 ani GW2 nejsou free to play.
-
-
Ok ... tak bez měsíčních poplatků ... nevím jaká zkratka se na to používá.
-
-
B2P - buy to play
-
-
Ok ... to je pro mě nová informace .. *4*
-
-
-
-
-
WOW nesesadí žádné MMO vyjma MMO, které bude vydáno přímo Blizzardem s účelem nahradit WOW. O tomhle jsem hluboce přesvědčen. A vůbec to není tím, že by tu nebyla lepší MMO.
-
Ja myslim ze jedine co ho muze sesadit z trunu je WoWko samotne:-)
-
Tyhle kecy miluju... neni to fuk náhodou?
-