Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2 beta zvládá questy a obtížnost na jedničku
5.5.2012 | Karel Drda
450 příspěvků
-
Tak a teď si všichni sedněme a vymyslíme skvělou awesome totálně nejlepší onlinovku, pořádné mmorpg, o kterém nikdo nebude moci říct, že je to kopie něčeho jiného, co už tu bylo...hm? to by šlo ne? tak povídejte....nějaký nápad, prosím kdokoliv
-
-
Tak začal bych dvouma obdelníčkama mezi kterýma lítá kolečko ... to tady určitě ještě nebylo.
-
-
Pro mě byl nejlepší zážitek to, že člověk může někam přiběhnout a prostě se zapojit. Žádný kill stealing, žádný "pls share quest", prostě začít mlátit nebo oživovat lidi nebo prostě někomu pomoct.
Tenhle způsob hry mi vyhovuje a i když jsem ho praktikoval i ve WoW, tady skutečně funguj. -
-
Sem si přečetl to méno a řekla sem si další flame ... *1* a on ne.
-
-
Haha. Můžu za to, že se ze strategie kterou skoro nikdo neznal stal megahit? *1*
-
-
-
No musim rict ze je to mnohem zabevnejsi nez treba TERA. Jen by tam mohli pridat i trosku vic normalnich questu, prijde mi to jak warhammer a to se mi teda moc nelibilo ;).
JInak zmena zbrani a pocet skillu podle me bude akorat v poho.
Jeste aby to vyladili a bude to kazdopadne skvele pokracovani. Revoluce to ale rozhodne nebude ;). -
Já pořád nechpápu lidi kteří od každého nového MMO čekají zázrak ... to je jak když před každýma voblama si lidi myslí že potom co zvolí ty svoje tak už bude líp. GW2 určitě není žádný zázrak, není to žádné úžasná revoluce která všechny posadí na zadek. Je to prostě hra která toho dost zlepšila a docela dobře funguje už v betě. Já sem se v betě bavil líp než ve všech ostatních MMO co sem zkusil ( kromě UO a EVE samozřejmě ) hlavní co mě dostalo byli souboje u kterých kdo stojí na místě tak chcípá jak na běžícím pásu, absence toho že musím napřed běžet k nějakému NPC aby mě dalo qest; potom přes půl mapy za questem a zase zpátky z NPC pro další; a celkem živý svět ( http://www.youtube.com/watch?v=6CyqGJHTjes ) Kdy se i NPC chovají celkem zajímavě.
-
-
"kdo stojí na místě tak chcípá jak na běžícím pásu"
Veď to je rovnako aj v eve, prečo ti to vadí? *15* -
-
Jo proto sem v EVE skoro nebojoval ... měla podle mě dost nudný soubojový systém. Ale ta ekonomika kde člověk mohl kupovat, prodávat vyrábět byla mnohem lepší naž je tady a proto, jakožto industrialista, si myslím že eve byla lepší. GW2 má určitě lepší souboje.
A taky samozřejmě nostalgie ... EVE a UO sou moje první dvě MMO ty už nic nepřekoná *2*
-
-
-
nemate radi drm?
http://www.defectivebydesign.org/dayagainstdrm -
-
Já sem pirát mě drm nevadí. *1*
-
-
Mě vadí DRM a taky lidi "tvého kalibru".
-
-
Já sem pirát .... mě je ukradené komu vadím. *1* *1*
-
-
-
-
Keďže posledné DLC do WoW sa volá DiabloIII, tomuto skúsim dať šancu. GW2 má prefíkaný PR, obrázok zo súbojov radšej nedali, aby som sa nepovracal z ohňostroja? Uvidíme ...
-
vsechny tyhle fantasy MMORPG jsou stejny... *6* 20 hodin v Aionu a pul hoiny ve WoWku mi stacilo *6* *6* *6*
-
-
jo hlavne o tech mmo vis uplne vsechno za takovou smesnou dobu, ty se prosimte k zadnemu mmo uz nevyjadruj, dik
-
Jindřichu, kamaráde, vysvětli mi, proč sis vybral zrovna dvě skoro-nejvíc fail mmorpgčka posledních let?! *8*
-
-
Náhodou Aion mohl být hodně drsnej, ale NCSoft West ho potopil se zdá. Snad se mu daří aspoň jako F2P.
A v Koreji je pořád extrémně hranej. -
Jasne, to wowko je taký fail, až to hraje iba 10+mil ľudí. *15*
-
-
Na Ordinaci v růžové zahradě kouká taky víc lidí.. takže to podle tebe z toho dělá dobrý seriál jo? *8*
-
wowko uz davno nehraje 10mil lidi ale asi tak 7 mil a z toho je pulka asiatu a nebejt toho ze wowko parazituje na wacraftu tak by ji nikdo nehral
-
-
Sežeň si informace ano? WoW má stále aktivních více než 10 milionu aktivních účtů.
-
-
Jj, 10 miliónů aktivních účtů:
1) 2 milióny goldfarmerů a spambotů (každý 3 účty) = 6 000 000 účtů.
2) 2 milióny náctiletých asiatů.
3) 1 milión zletilých amíku.
4) 1 milión vyfabulován Blizzardem, aby to dalo těch 10 melounů a dobře to vypadalo.
Průměrné IQ cílové skupiny = 85. *5*
Průměrné EQ cílové skupiny = error. *13* -
Vsimni si ze on nenapsal účtů ale lidí. Myslis ze 3M účtů nemůže být u 7M lidí co maj dva účty? :D
-
-
S Warcraftem to nema moc docineni rekl bych. 1/2 tech lidi Warcraft nikdy nevidela a 3/4 neznaj ani lore. Jen se stalo popularni diky sve pristupnosti.
-
-
Uveď, prosím, nějakou tu chybu v lore...
-
-
Neviem koľko ľudí presne wow hraje (čítal som, že má viac ako 10m aktívnych kont) ale viem, že je mi jedno či sú to aziati, černosi či belosi. Ako môže na warcrafte parazitovať, keďže je to značka blizzardu, to mi nie je celkom jasné.
-
-
Jejdamane... Já fakt nechápu, jak tady někdo může posuzovat kvalitu hry podle toho, kolik to hraje lidí. Na světě prostě existuje 10 miliónů lidí, se kterými bych společnou notu asi nenašel, to je vše, oč kráčí. *7*
Pokud bereš WOW jako marketingový produkt, pak tedy uspěl... Pokud jej bereš jako hru, tak bych ho skutečně v posledních letech zařadil do pomyslné kolonky "fail". -
-
Pochybujem, že by cieľom blizzardu (alebo kohokoľvek iného) bolo vytvoriť hru, s ktorej hráčmi by si ty našiel spoločnú nôtu. 10m ľudí si myslí, že je to hra dosť dobrá na to, aby pri nej trávili čas a to je dôležité.
-
-
Už len to, že wow stále hrajú milióny ľudí a to, že x herných spoločností produkujúcich mmorpg viac menej kopíruje jeho herné princípy vypovedá o tom, že kvalita tam asi stále bude.
-
Přesně tak, jak jsi to napsal, chápu většinu hráčů WOWka i já... A neříkám, že je to špatně.
Jen si myslím, že kvalita v žánru MMORPG je v posledních letech někde jinde (povolaní, ať si dosadí konkrétní jména). -
No a? Gold farmer bude spokoný, keď nafarmí zlato - je to pre neho dobrá hra. A keď chce niekto vypnúť mozog a len sa hrať, je to jeho vec. Milióny ľudí pracujú duševne 8h denne a keď prídu domov, chcú len vypnúť a relaxovať.
-
Já bych si právě dovolil zapochybovat, jestli se mezi těmi gold farmery a casual hráči najdou i tací, co doopravdy zapnou mozek a zamyslí se nad tím, proč tu hru vlastně hrají...
-
-
-
Windows taky používá nejvíc lidí....
-
-
Ok, taky rad koukam na Fringe, ale nehraju si na to, ze jsem z alternativni dimenze.
-
-
Já nic neshazuji. Jen jsem napsal že Windows nejsou tak dokonale jak by mohli byt. A rozhodne tam nebezi vsechny hry, hlavne ty stare bez problemu.
-
win 7 je skvely operacny system vyuzivam ho a som snim spokojny, to ze ty mas rad iOS ci Linux alebo nieco insie, je tvoj problem, nemusis zas shadzovat to co inym vyhovuje, mne vyhovuje, hram rozhodne dost hier na to aby som nepouzil ani do buducna nic ine
-
-
A je to výborný operačný systém.
-
-
Úplne bez problémov. Je to výborný operačný systém a som s ním úplne spokojný.
-
Opravdu bez problemu?
-
Je to výborný operační systém pokud chceš bez problémů hrát všechny hry.
-
Mno, vzhledem k tomu, že jedu na jednu instalaci Win7 už téměř 3 roky bez znatelného poklesu výkonnosti, jsem rozhodně spokojený - poprvé...
(FO Windows XP, už nikdy více) -
I ty vtipálku!
-
-
-
-
-
-
Ti kteří píšou o každé MMO,že je kopie WoW...tak se zamyslete nad sebou.Protože WoW je taky jen kopie starších MMO titulů a vykrádačka z jiných her/knih :D.Akorát,že WoW mělo největší úspěch to je vše.Ale je to taky jen kopie :-)
-
-
Jo ale wow dělá blizz a cokoliv co udělal blizz je svaté to nevíš?
-
-
Přítom blizz kopíruje už od počátku Warcrafta :) Jako ja jim to neberu meli dobre produkty. Ale jejich uspech je z vetsi casti postaven na tvorbe jinych.
-
-
Jejich úspěch je v několik věcech. Zezačátku si udělali jméno, mají výborný marketing, hry co dělají sou bez bugů a dost vyvážené, a lidi co tam dělali ze začátku tak věděli co dělají.
Podle mě taky to že GW a GW2 sou dobré díky tomu že arenanet založili lidi co dělali pro blizzard taže mají zkušenost jak dělat dobré hry. -
-
Prave, jenze z tech lidi ze zacatku tam uz skoro nikdo neni :D
-
-
Ti sou právě v tom Arenanetu. *4*
-
-
-
-
-
Ono je právě smutné, že ta nová mmorpgčka jsou jen kopie špatné kopie...
(čest výjimkám, zejména TES MMO, které má desítkové hodnocení zarezervováno již nyní.) -
-
Tak TES MMO bude určitě wowkiller to už dnes ví každý. A udělají pro něho hodnocení 11/10.
-
-
-
Celkem už mě nebaví, jak se v každé informaci o jakékoliv onlinové hře vynoří spousta znalců a kritiků, kteří napevno vědí, jak ta hra dopadne :)
Tak to udělám jednodušš, buď se mi to můžeš líbit, nebo ne...a líbí, takže není co řešit :)
A modlím se za svět, ve kterém nebude první věta "klon wow" a "tohle wow nikdy nesesadí"....koho to zajímá vůbec? -
škoda, že jsem přišel o den hraní v betě, jinak s PvE jsem nadšený, jestli to sesadí nebo ne WoW je mi u prdele, stejně už teď je mrtvé, hlavně že já budu mít MMO, které mě bude bavit.
Ke strukturovanému pvp jsem se nedostal, možná příště. WvsWvsW byla docela zábava, no nevím jestli mě udrží dlouhodobě