Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja uz som serie viac veci i ked grafika je epic.Prva vec co ma serie - skocim do vzduchu a mozem vo vzduhu menit smer pohybu,najsmiesnejsie je vpred a vzad.To je fail.
    Druhy je ze ked mate napr 2 postavy a hraju 2ja na jednom ucte je to fail lebo zdielate spolocnu banku aj collectibiles co su veci z grindu.Cize velky fail v tomto.Ale co tak dat do menu SHARE on off?
    • Na jednom účtě podle podmínek užívání nemá co hrát více lidí, a proto vidím sdílení banky jako dobrou věc
      • a ako to chces riesit- kupis sebe aj zene 2x guildwars 2? aby ste mali kazdy svoj ucet? Navyse zdielany je aj Trading post.Ale peniaze kazdej postavy uz nie- navyse chces poslat peniaze z jedneho charu druhemu tak ti napise ze nemozes posielat sam sebe:D fail
        • Ano, mame s pritelem kazdy svuj ucet... Navic to ma tu vyhodu, ze muzeme hrat oba dva v jednu dobu a pomahat si...
        • walltar
          A co si je třeba uložit do banky?
          • hej no zato by som ti mal dat plusko priteli:)
    • walltar
      Sdílení banky je fail? Mě to příjde jako jedna z nejlepších věcí co existuje. A za 1,25g si tu banku může člověk zvětšit.
  • walltar
    Tak co ... jak všechny baví GW2? Já musím říct, že mám pořád stejný problém jako v betě .... nevím za co hrát. Pořád střídám postavy a nevím co mě byví víc jestli Engineer, warrior, thief nebo elementalista.
    • JJ tohle je i můj problém, každé povolání má něco co mě baví :-) No zatím stíhám jen dvě, rangera a wara.
      Jak tak pročítám zdejší názory na GW2 a jejich srovnání s jinými mmorpg, (hrál jsem spoustu mmorpg, několik roků i wowko) tak můj osobní dojem je zatím takový, že tahle hra je prostě JINÁ. A aniž bych se snažil zde někomu něco vnucovat nebo dělat reklamu, je to velmi chytlavé a zábavné a zatím se bavím víc než královsky.
    • Vybral som si Elaca, a s nim stale hram, rad si v mmorpg boostujem postavy, urcite ma to za neho bavi, a dlho bude :P
    • njn je to zajímavej jev :) přitom neřeknu, kdyby to bylo tak, že nevím za co hrát, protože mě pořádně nic nebaví. Jenže co dělat, když prostě baví všechny postavy moc. Já jedu thiefa / guardiana nejvíc, ale občas to řežu necrem, elem a engim. Ale stejně nakonec skončím chlapi jako vy - prostě nevim, nevim a nevim *1*
    • Mám ten samej problém... guardian/necromancer.. zas to dopadne tak že ani jednu postavu nedotáhnu na max a přestane mě to bavit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit