-
Blbe na tom vsetkom je ze som skusal GW2 a tak ako pri vacsine novsich mmo (AION, Star Wars,Rift...skusal som toho dost ) mi moj notebook vypoveda sluzbu :( proste sa zahreje a restart.
Zaujmave je ze WOW tento problem nema, mozno sa dockam az po datadisku a skonci aj wowko.
Najsmiesnejsie je ze to skusam hrat na najnizsich nastaveniach a nepomaha a to si pamatam ked som zacinals mmo na akom shite som to hral a slo to minimalne na 50% kvality....teraz? idem na 5% koli vseliakym dx11 efektom a aj tak to zere aj travu okolo cesty. -
-
Hele, mně to taky nejede na mým psacím stroji. Sakra, to je teda hra na nic. *1*
-
Vsechny hry co jsi jmenoval jsou na hardware narocne. Porovnani s WoW je trochu mimo. Koneckoncu umis si snad precist minimalni pozadavky u kazde hry a sam posoudit jestli mas stary pocitac,nebo jestli by to melo fungovat.
-
-
No tak zatím minimalni pozadavky neplati na 100%
urcite si cet,ze lidem s vykonejsim pocitacem to jde hur jak s horsim a obracene kazdymu to jde jinak -
-
Tohle je u kazde hry,ale v drtive vetsine pripadu jde o problem u samotnych lidi. Zavirovany pocitac,neudrzovany HDD,zastarale ovladace na grafarnu,amatersky pretaktovane procesory/grafarny,spatne slozeny pocitac....
-
neslysel, ja to zkousel na spouste konfiguraci a hra se chova dle ocekavani. na min nastaveni jde hrat na kdejake sunce mimo w vs w a nektere masivni boss fighty.
-
-
-
až na to že je to v dx9 :D a ano hodně výkonu to sežere, ale porovnavat to s wowkem co vyšlo před 8mi lety to mi příjde na hlavu postavený... máš prostě starej nebo neherní notebook co víc bys chtěl slyšet :)
-
Tak od dob wowka jsme alespoň graficky sedm roků jinde takže i HW to chce úplně jiný. Zkusil bych vyčistit od prachu a pořídit chladící podložku. Ta mě celkem pomohl když sem zkoušel hrávat na NTB.
-
-
Jak tam funguje pvp?Je to pouze ve vyhraněných prostorách anebo je možné bojovat všude a utočit všude?Často mně ty vyhraněné prostory vadily,dostávalo to pak punc soutěže o lepší místo v žebříčku.Když se bojovali mezi klany tak bylo super pořádat různé přepady po světě i mezi dalšími hráči kteří přihlíželi.
- existuje tam nějaký PK status?Jestli ano jak funguje -
-
prepady mozes robit vo WvW, kde bojuju 3 realmy proti sebe, dobyvaju hrady, supply campy, to je open world pvp v gw,
-
Smallscale PVP je 5v5 na vlastní mapě, kde všichni jsou lvl80 a mají stejný gear. Largescale je WvW kde jsou 3servery proti sobě na 4mapách kde jsou všichni lvl 80 ale gear a skilly mají z PVE. Open world PVP není.
-
-
Tak jo, překecali jste mě a koupím si to. Zavřete nahoru a vezměte moje peníze!
-
-
Tak to by museli tu hru v prvom rade niekde predavat :D
Cakam ci ju skor dostanem alebo ma jednoducho prejde chut.. -
-
A do menších kamenných obchodů ještě ani nedorazily... borec na mě koukal, jako bych si spletl obchod *15*
-
-
xD ale to se mi líbí:D
-
-
andro -> moc ti nejde tady hru prosazovat. Nesmíš působit tak namyšleně a dělat, jako že je ta nejlepší ze všech.
Sankuri to umí líp. -
Díky za tenhle deník! Fakt dobrá práce. Vždy si to rád přečtu.
-
Mam napad, vim ze yoho je plny youtube ale recenzent by mohl klidne delat i lets play s komentarem, ne vsichni co sem chodi sledujou treba gamecrafaka ktery dela lets play na gw2 a mohlo by to byt zajimave zpestreni k deniku
-
Za co sem sdostal ban ???
-
-
yolo
-
za to, že si byl swag a swaguješ
-
-
cenzor zrejme nerozumi memu swágu
-
-
fvck swvg
-
-
-
-
WoWko clovek zna z W2,W3...Conana zna z knizek, Lotro jak by smet, SW klasika...ale nejake GW ?? jednicka aspon mela smysl v PvP, ale dvojka co si hraje na WoWko, ale bez zazemi znameho sveta, to me nelaka
-
-
*8* Jak si GW2 hraje na WoW? GW2 je jen pokračovatelem GW1. Když podle tebe mělo GW1 nejspíše nějaký ten smysl v PVP, může mít tenhle smysl přeci i GW2. Pokud vím, hodně lidí si to kupuje kvůli PVP.
Mimochodem, kolik z členů diskuze četlo Conana nebo Pána prstenů? Řekl bych, že ne moc. Překvapivě hodně lidí si to přečte až ve chvíli, kdy si zahraje hru. Stejné to může být u GW - svět sice neznám, hra mě zaujala, a tak si prostě seženu informace o světě GW a nastuduju si je. Jednoduché. -
Takym 50% je napriklad pribeh vo WoW totalne ukradnuty, takze na zaklade tohto by som MMO moc nesudil. Navyse GW ma tiez dost dobry pribeh.
-
Tak so přečti GW knížky ... nejsou špatné a svět poznáš.
-
-
Hraju od startu, za hru jsem dal tisícovku. Mám nahráno zatím cca 40 hodin a skvěle se bavím. Je to jiné než wow apod, ale není to revoluce. Možná to za půl roku hrát nebudu, ale už teď mi to dalo desítky hodin zábavy, za kterou ty peníze stály. Takže ja rozhodně doporučuju. :)
-
-
Všechna MMO jsou jiná než WoW.. kdyby ne, tak by se asi Blizzard zbláznil z podávání žalob... *3*
-
-
Ale on to myslel úplně, ale úplně jinak.
-
-
Já ho pochopil dobře, ale ty si bohužel nepochopil mě. Asi jsem se špatně vyjádřil. Já si v podstatě dělal legraci v tom smyslu, že všechna MMO jsou jiná než WoW.. to dá přeci rozum. Není jiné MMO, které by jen působilo jako WoW, které by bylo jako WoW. Proto je jasné, že je to jiné než WoW.
-
-
-
-
Doporučil bych Karrulovi stisknout Ctrl+Shift+H před pořízením screenshotu. Schová se tim GUI.