-
Jinak sem zaslechl, že anet přidá do hry duely. Takže pro ty kterým chybí aspoň open world duely tak by měli být ve hře.
-
A jaké je ve hře open world PvP? Je zábavné?
-
-
World vs World je open world pvp so strategickymi prvkami
-
-
WvsW je spiše obrovký battleground, nikoliv open world
-
-
Suhlasim s tym ze open world je o tom ze ta niekto necakane napadne, co mas ale s toho ked expis a napadne ta lepsi hrac, ked na teba vybehne hrac o 5 lvli vyssie je takmer 100% sanca ze neprezijes... takmer vsade max lvl hraci chodia farmit low lvl expiacich ludi, o com je to world pvp ? Dany hrac po tom ako ho 5x za sebou zabiju vypne hru... a este tie hry ich k tomu motivuju a hraci si tak zbieraju players killy...
WvW v gw2 je balancnute levelom, staty sa beru s tvojho pve gearu, bolo by to uz dost blbe keby aj tam bol vyrovnany gear...
Takze ja wvw tiez beriem ako world pvp, 4 velke mapy, a k tomu je tam plno hracov, rozlozenych po mape, casto chodim vo wvw sam, zaberam supply campy, opravujem hrady a stretam hracov, ktory su tiez sami a ideme 1v1, to je vyrovnane world pvp :P a najlepsie je cakat za stromom pri nepriatelskom hrade a vyskocit na nic netusiaceho hraca :P -
-
a este treba dodat ze tam je iste, ze niekto okolo mna prebehne, napr. vo wowku tam mozem cakat na expiacich hracoch, s uplne slabym gearom, ktory nic netusi, pretoze vsetci "vyrovnany" hraci, s rovnakym hearom a lvlom su zakempeny v mestach,dungoch,battlegroundoch :P rozhodne je v tom wvw lepsia open world atmosfera :P
A ak tu na mna vybehnete, tak pisem ze je to moj nazor, resp. poznatok :D hral som wow, snazil som sa o world pvp, ale inak ako utocit na expiacich hracoch sa to hrat nedalo. -
-
Nehcapu proc to nema Lineage 2 pvp system, kterej je naprosto dokonalej, wowko je k smichu co se tyce pvp... (na obou odehrano vic nez 3 roky)
-
-
-
-
K open world PvP patří ono nebezpečí z toho, že tě potká někdo high level.
WvWvW je oproti open world PvP školka. -
-
a open world pvp jsou zase pvp jatka.. tedy pokud je to nastaveno tak idiocky, že tě může zabít hráč, který má o hodně levelů více... co na tom může být zábavného? Jo, kdyby byly stejné levely, nebo kdyby levely nic neznamenaly - nezvýhodňovaly hráče - tak to pak jo.
-
-
Tohle já nechápal nikdy, jenže vždycky se najde nějaký retard, který bude tvrdit, jaká to je strašná sranda neustále zabíjet na respawnu hráče o 50 levelů níže.
-
-
-
-
nastesti zadne neni a nactileti retardi co radi otravuji lidem zivot to musi zkusit jinde
-
-
od toho jsou v ostatnich hrach pve a pvp servery... protoze nekterym lidem to vzruseni ze zabijeni mobu nepripada dostatecny (a ne, vazne nejsem nactiletej re*ard)
-
ja povazuji open world pvp za jednu nejzabavnejsi vec vubec nadruhou stranu chapu hrace kteremu vadi ze ho nekdo sejme kdyz si trha kyticky a prijde k nemu hrac o 50 levelu vejs a sejme ho na jednu ranu zatancuje si tanecek a sejme ho znova ... a znova nadruhou stranu neprijde vam nudne jen tak behat po svete kde umrit muzete maximalne tak kdyz se pujdete vys..t a zapomente afk nekde uprostred nepratelskeho hnizda a i kdyz umrete tak se nic nedeje protoze kolem vas projde 30 lidi a vsichni vas budou ozivat.. :) oproti tomu hra kde je open world pvp musite davat pozor za kazdou zatackou protoze vetsina mastnich vlasu by vas honila az do hlavniho mesta x) no kazde ma svoje pro a proti ja si nekdy ten adrenalin uzival namatkou npr v ultime online kde se smrt rovnala strate veci to bylo proste super nekteri hraci ze zoufalstvi nabizeli hracum zlataky domy kone ... muze to znit hrozne ale clovek si daleko vic vazil veci ktere ve hre mel :)
-
-
V podobě kdy je smrt ve hře max ztráta már minut je pro mě lepší aby tam žádné world PVP nebylo. A stejně tak když je hra dělaná tak, že mě někdo sejme na jednu ránu ... v tom nevidím ani adrenalin ani zábavu. Pokud je hra dělaná tak, že máš vždy aspoň nějakou šanci bojovat a můžeš ztratir vše ... tak potom open world PVP here i come.
-
-
Pokud vím tak v GW2 mají všichni podobný level v dané oblasti. Takže tady se world PvP přímo nabízí ....
-
-
však můžeš jít do WvWvW tam si ho užiješ dostatek... *3*
-
-
-
mastnych
-
-
aha, ale přijde mi normální, že pokud jde člověk na PvP server tak PvP tak nějak očekává...ale dobře, pokud není tak škoda. Mě PvP bavilo...napadat větší skupinky hráčů, či bojovat o nějakou vesnici...škoda no...
Mám tu moc her a tohle nějak nezažívám...z poslední doby TSW a SWTOR...a GW2 asi nebude nic pro mě -
Vidíš to moc jednostraně.
Dobře udělané open world PvP by hře prospělo. I kdyby to třeba byly jen hloupý duely s nutností potvrzení od druhýho. -
-
Počkat voni tam nejsou duely? *9*
-
-
Ne ...
Já osobně nesnáším open world pvp které je dělané stylem nic nezměníme a povolíme pvp všude. Když jsem hrál AOC a asi 20x mě někdo sundal na jednu ránu, nebo někdo kempil spawn point a zabíjel všechny co se tam objevili tak o takové open world pvp fakt nestojím.
Je zajímavé, že já vždycky když se bavím o nějaké funkci u MMO tak prostě musím vyrukovat s EVE .... tam zase bylo podle mě nejlépe zvládnuté open world PVP co jsem zažil. Část mapy byla prakticky bezpečná a člověk se nemusel bát a část mapy byla asi jak kdyby se člověk šel v noci projít v Brně po Cejlu a potom tam byla část mapy která byla pustá a prázdná, kde neplatili žádné pravidla kromě NBSI. -
No momentálně ne. Ani možnost obchodovat tváří v tvář s jiným hráče.... musíš mu věci poslat přes mail třeba.
Ale to jsou věci u kterých nevidím důvod je nepřidat...
-
-
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=NRooZqSgcAc
Guild Wars 2 Is Disappointing
Čas aby se vám zaťali pěstičky.Osobně souhlasím s většinou toho, co tam říká. -
-
zaťaly..
-
Tak já musím říct že s hodně věcma souhlasím ... jako člověk co začínal u EVE tak prostě nemám rád level system MMO ale jině se dneska nedělají. S tím, že GW2 je prakticky to samé jako MMO před tím má pravdu, ale celkový dojem ze hry je, alespoň pro mě někde jinde. Ta hra mě baví mnohem víc.
-
-
No právě.
Sice souhlasíš, ale pořád je to dobrá hra a chceš ju hrát. Já to mám stejně.
A to je hlavní úspěch ArenaNetu.
-
-
Příjde mi, že recenzent vyloženě nenávidí mmorpg žánr všeobecně (což se sice snaží vyvrátit v závěru, není schopen žádného pádného protiargumentu). To je jako bych já dělal recenzi na NHL 2XXX s tím, že je to ... už zase další díl s 0 invencí, kde se změnily tak leda soupisky hráčů a to je vše. (Uvádím to jako příklad, ne že mne tu začnete kamenovat :-))
Nechci se tu navážet do kolegy ale dle jeho reakcí tady soudím, že je proti GW2 šíleně zaujatý, jako by si vyloženě přál aby hra failnula.
Rád bych se Vás tímto chtěl zeptat, z čeho pramení Váš odpor k této hře ? -
-
Já žádný odpor ke hře nemám. Hraju ji a baví mě.
Ale souhlasím s ním v tom, že není ničím zas tak výjimečná, jak ji lidi hypovali.
A proč bych si přál, aby hra failnula? Přál bych si aby si všichni fanboyové pořádně popálili prsty. Fanboyové jakékoliv hry. *3* -
-
Já jsem byl taky z těch GW2 fanboyů celkem rudej vzteky. Nejhorší na fanboyství je ale ten hate spjatej se všema ostatníma produktama, který nejsou ten tvuj oblíbenej. Viz. guildwars2.cz fórum a nadávání na jakýkoli mmo, který neni Guild Wars atp.
Ale teď to moc neřešim a na GW2 se těšim (zejtra to rozjíždim). A spim klidně, protože vim, že když do toho půjdu s přiměřenym očekáváním, tak si tu hru užiju víc než jakejkoli fanboy, kterej u toho prosedí první dva tejdny nonstop, projde celej content a za měsíc se začne nudit. *3* -
-
"Fanboy hate" na ostatní hry na foru s hrou spjatý se dá ještě očekávat. Nejhorší odpad jsou "fanboys" co v ostatních mmorpgs čekali na vydání gw2 a každý den spamovali world chat ve stylu: tahle hra suxx, nemůzu se dočkat az vyjde gw2 etc, etc. Také jsem zaznamenal fascinující jev v OPvP (konkrétně u Tery), kde gw2 čekatelé pořádali "hony" na low level hráče aby jim hru co nejvíc znechutili před tím než konečně vypadnou do gw2.
-
-
Uz v bete tery sa spamovalo o gw2 :P Hype ma kazda hra, je to v poriadku, ale niektory ludia by ho mali menej prezivat :P uspech hry je fajn, napriklad taky swtor uz nehraju ani ludia, ktory vsade pisali aky to bude wowkiller :P fanusikovia gw2 su zatial z hry uplne spokojny, pretoze sa splnilo to, co sa ocakavalo.
-
Demence.
-
-
Pravda.
-
-
Tak to se omlouvám, z Vašich reakci jsem nabyl dojmu, že se zde snažíte lidi od Gw2 odehnat.
"Fanboys" se popálili až až, když po tom nesmyslném hypu zjistili, že Gw2 je jen hra a ne smysl existence. -
-
Ale prosímtě. Já někoho odrazovat? Kterej prosťák by se mnou nechal odradit?
Hype byl skutečně nesmyslný... a dovolil bych si tvrdit, že větší než u MMO bývá. -
-
To máš asi pravdu, ale je tu jeden zajímavý fakt. Já sám jsem velký MMO odpůrce a z toho co jsem zkusil a nebo jen koukal bych nikdy MMO jako WoW nehrál. Prostě se mi nelíbí a nebaví, ale nechal jsem se kámošem ukecat na GW2 a teď se od toho nemůžu dostat. Sedím v práci a přemýšlím co budu dělat až se lognu:D
-
-
-
-
-
-
O co v tý hře de?
-
-
Jako v kazde hre-o zabavu.
-
-
O tom by se zejména v MMORPG dalo občas zapochybovat...
-
-
To je snad vec vkusu. Na vyber je toho hodne i v zanru MMORPG her. Kdyby se vsem libilo vsechno(nejen ve hrach) na svete by byla nuda
-
-
-
O život a slávu tvé postavy, jako obvykle ve hrách...
-
-
coze?ja hraju hry kvuli odreagovani, takze treba se muset zamyslet nad necim nedulezitym ale dostatecne narocnym a zajimavym aby me to doakzalo zaujmout napr. dota, myslim ze o tohle vetsinou de ne?
-
-
Já hraju taky pro odreagování a GW2 se mi zdá super. Zjistil jsem to v betě a přesně proto si to teď taky pořizuju. Žádný honění se za equipem a achievementama. Prostě kafe, špeka a relax u hry. *3*
-
mimochodem cim ta hra konci?
-
-
Samozrejme ze MMO jsou hlavne o lidech. Na cteni kasli. V dnesni dobe mas na trhu tolik MMORPG,ktere se daji vyzkouset bud jako F2P nebo s klasickym nekolikadennim trialem,ze pokud o online hrani uvazujes,je lepsi si to vyzkouset.
-
Od kdy maji MMORPG hry konec? Jsi na poli MMO novacek,nebo jen trolujes?
-
-
jasnej troll.. normální člověk si projde články a koukne na videa na youtube a takhle blbě se neptá.
-
takze je to o kooperaci v boji nebo co? kazdopadne dik za dopoved neco si o tom nactu.
-
MMO hry casto ani zadny pribeh nemaji,nebo maji,ale je jen tak aby se nereklo. Jak je to v pripade GW2 ti nepovim. Vyjimky jako TSWTOR jen potvrzuji pravidlo.
-
no nikdy sem se o to nezajimal, myslilm jako nejakej konec pribehu nebo jak to funguje?
-
-
-
-
-
expit jako v kazde trapne MMo hre. Nic noveho pod sluncem
-
-
Kde je článek o na Games.cz blahořečeném MMO? WoWečky se jistě mohou pominout... *6*
-
*
-
Pochopit, ze GW2 je niekde uplne inde nez wow, k tomu netreba vela mozgovych buniek..
Alebo ? -
-
Ty hry jsou dost rozdílné. Líbí se mi obě, ale nemohu říci která je lepši, každá je založena trochu na něčem jiném. GW2 ale rozhodně není žádný "WoW killer" a myslím si že WoW nabízí lepší endgame.. ale zase tam jsou ty měsíční poplatky.
-
-
WoW má lepší endgame protože se na něm taky už 8 let pracuje.. se podívej co měl při vydání..
-
-
v gw2 je endgame cela hra... aky problem ma gw2 v engame ked ho tak riesite ?
-
Přesně tak. Lidi si musí uvědomit, že MMO jsou o dlouhém vývoji. Je rozdíl mezi novém MMO a MMO po několika letech. Např. LOTRO - při spuštění prakticky k ničemu - nedostatečný svět, obsah jen velmi omezený atd. Dnes ale dle mého názoru velmi solidní MMO. Můj pohled na LOTRO dnes a při začátcích by se tak velmi velmi lišil. U GW2 je skoro to štěstí, že se hodně orientuje na pvp, takže pvp hráčům až tak nebude chybět koncový obsah, protože pro ně je koncovým obsahem právě pvp.
-
-
-
Note to myself :
Nerozklikavat reakciu do noveho TAB-u...
-
-
Narazil sem na jeskyni jménem Drakken's Den.
-
-
to je znamení toho, že by měl přijít do FightClubu
-
-
Tady je pořádná Guild Wars 2 recenze.
http://www.youtube.com/watch?v=1WdxF1EmADM&feature=g-all-u
Možná by jste ji mohli použít jako oficiální videorecenzi tady na Games, kvalitou se minimálně vyrovná té na Darksiders 2. *2* -
-
LOL *1*
-
Boží recenze *15*
-
-
Ale že by se tu objevil sobotní článek o WoW(fanu), to né... tu už fakt nemá cenu chodit *9*
-
-
Wat? Dyť sou na celym serveru ted 3 clanky o GW:O Vic jich ma i DayZ, a to je jenom mod... Hochu, kdyz ces clanek o wow, tak di na wowfan...
-
-
Nerad komentuju češtinu, ale tohle je katastrofa *7*
-
36 článků
-
You don't say? *7*
-
-