Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nehcapu proc to nema Lineage 2 pvp system, kterej je naprosto dokonalej, wowko je k smichu co se tyce pvp... (na obou odehrano vic nez 3 roky)
  • zajimavy že provokatery kteri urazeji ostatni diskutery tady muzou volne psat
  • Hrabe ti, drsňáckej popelářu?
  • Tobě už ukončili ban nebo jsi zase utekl z klece ?
  • Nechápu coi to meleš za pi*oviny...buthrumuvanej nebo co? To je nějakej pojem co frčí na fakebooku nebo co? S tim můžeš jít do riti. Přijď až ti narostou chlupy ty kindršajze
  • Nechápu, proč jsi tak butthurtovanej.

To vážně neuneseš fakt, že GW2 je casual hra? Se klepeš z toho, že ti někdo řekl, že 4 hoďky denně jsou casual?

Hned musíš soudit? Prober se, butthurťáku... jestli ti tak záleží, aby na tebe seděla pitomá nálepka "normální člověk", tak radši přestaň hrát úplně.
  • Je vidět, že jsi to zatím opravdu moc nehrál, ze začátku to sice jde, ale už třebas Story questy pro lvl kolem 14 jsou docela těžké, pokud je chceš sólovat za Clotháka, nebo Roguna, většinou jsem je přežíval, že jsem se tak tak stihl ubránit smrti (Fight for death). Jinak jak jsi psal, že v PvP to hráče sladí na stejnou úroveň (zkušenostní i co do equipu) to beru jako úplně skvělou věc, pak teprv se ukáže skill hráčů a ne jako třebas u WoW, kde hráči s dobrým equipem jsou automaticky ve výhodě.
  • zajímavý by bylo kdyby existovali pvp servery a všichni hráči by byli nepratelští, krome hráču ze stejne guildy (když už se to tedy jmenuje guild wars). Chapu jakej dopad by to melo na world eventy, tak možna by mohli byt alespon určity mapy, kde by byl povoleny world pvp.
    Jinak hra ma zajimavej pristup, zborit všechny principy na kterych stoji současna mmo, sam jsem zvedavej jak jim to vyjde a jak dlouho u toho i ja vydrzim *4*
  • Umřít téměř nemožné? Tak to je vidět, že si to asi moc nehrál. Stačí na sebe natáhnout víc než dva moby a problém může být na světe. Např. v lokaci Ruins of Orr/Strait of Malchor to je občas docela hardcore, procházet to tam sám.
  • Přestože se jedná o jiný žánr tak podobný systém měla např: Q3Arena nebo Unreal Tournament. A na "vyšší" úrovni to rozhodně nebyly casual hry. GW2 má při dlouhodobému class rebalancingu (např: jako we starcraft) šanci zaujmout široké spektrum pvp hráčů.
  • Koukám že pán je expert na pvp po 2 týdnech hry. Možná bychom Vám měli postavit na Václaváku sochu vedle Vaška na počest Vašeho majestátu.
  • na vysokých lvlech v orrské oblasti nemá solo casual šanci, tam je to sakra náročné a to že ti to v pvp dává equip a lvl znamená, že je to kompetetivní styl a je to o skillu i když teda strukturované pvp hrajou strašné lamy kam dojdu
  • walltar
    Určitě je to dost .... na tom že jsi casual hráč není nic špatného.
  • moment hral si nekdy nejake jine mmorpg? protoze guild wars 2 opravdu causal je ja zas tak velkej level nemam nicmene uz jen to ze kdyz si chci zahrat pvp tak mi to da automaticky maximalni level a equip mi jako causal prijde umrit pri expeni je temer nemozne ale taky musim napsat ze hra bavi pro cloveka kterej si chce zahrat ackove mmorpg a neplatit poplatky je naprosto idealni ale zadna revoluce to neni ani ty questy a eventy nejsou zas tak uzasne jen misto toho aby ste behali k vykricniku prijdete ke srdicku a delate vetsinou 3 stejne veci eventy se taky opakuji pak je tu pribehova linie ktera je na mmorpg velmi pekna ale porad nevidim to co jinde v mmorpg uz neni trosku to nadseni ze hry nechapu jeste dodam ze vubec tech penez nelituji a hru si jeste urcite s chuti zahraji
  • Jasně, a ty jsi případ pro Chocholouška. Když chodíš do školy, nemáš holku ani jiný zájmy, tak prosim, ale pro normálního člověka, kterej si místo čumění na k0k0tiny v televizi zapne kompa je to myslim až dost.
  • 4 hodiny? To je casual.

MMO se hrají klidně 12 hodin denně.
  • zdeeneek
    Mohli by dodelat i vzdusny souboje, pridelat treba dracim mountum nejaky ability - to by byly dobry vzdusny rezby.
  • Hraju denne cca 4 hodiny...nechapu jakej pit0mec muze napsat ze je to casual hra...
  • Njn, tak jedna hrubka:-) Tak mám holt z dvě z gramatiky no:-)
  • JJ tohle je i můj problém, každé povolání má něco co mě baví :-) No zatím stíhám jen dvě, rangera a wara.
    Jak tak pročítám zdejší názory na GW2 a jejich srovnání s jinými mmorpg, (hrál jsem spoustu mmorpg, několik roků i wowko) tak můj osobní dojem je zatím takový, že tahle hra je prostě JINÁ. A aniž bych se snažil zde někomu něco vnucovat nebo dělat reklamu, je to velmi chytlavé a zábavné a zatím se bavím víc než královsky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit