Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no explorable mod je hardcore, je to nieco ako raid, len pre 5 ludi koli spolupraci,bol som zatial len 2 dungy a len 2 cesty, chel by ssom ich prejst vsetky, ale na to ze vsetkych ciest je asi 20 tak nwm :D kazda ma ineho bossa a taktiky
    Este mi napis co je proti dizajnu... dungy sedia krasne pribehovo do hry a po grafickej stranke je to hotovy raj...
  • Tak dlouhý zase není 30min... jen se musí chodit pořád dokola.
  • Ukázka bitvy o most ve WvW :) http://imageshack.us/photo/my-images/268/gw065r.jpg/
  • Keyz
    V Ultimě Online na Dark Paradise byl dungeon a ten se šel tuším skoro 20 hodin.Sice si tam měl mezi tím přestávky ale jen několik minut na odpočinek a doplnění toho co bylo potřeba.
    Tak těch 10 hodin to je přece sranda *4*
  • na jednu část konkrétně zbraň jsem 10h v kuse chodil citadelu :D
  • walltar
    Tak několikrát říkali, že explorable dungeony budou to nejtěžší PVE co je ve hře. Dělané pro lidi kteří hrajou spolu a sou sehraní. Spíš si představ kolikrát to musíš projít aby si z toho vyrubal ten armor. *1*
  • Tak jsem si zkusil explorable dungeon.

Tak nějak mě přešla chuť to zkoušet někdy více.

No, asi si vyexpím tak 2x 80, projdu story dungy a sbohem...

Kecám, ještě explo zkusím, ale jsou neskutečně frustrující... jdou designem proti všemu ostatnímu, co ve hře je.

A nikdy předtím mi nechyběla Holy Trinity jako teď... protože když ani Guardian nepřežije ani víc jak dvě ranky... tak je ve hře něco špatně... no, dvě přežije, má na to 2x dodge, ale 3. a 4. ranka to jistí.
  • Mě by teda zajímalo, jak by world pvp řešili s těma ressama, teda je fakt, že by bylo super, kdyby mě někdo sundal, ressnul, sundal, ressnul a takhle furt dokola. :D
  • Já kolem třicátého levelu přemýšlel, že se na to vykašlu, měl jsem z toho podobné dojmy jako Hozna níže, dal jsem tomu ale ještě šanci a teď na 73. jsem s touto hrou spokojen. A co opravdu musím vyzdvihnout jsou story questy, které jsou perfektní. Tak jak se vždycky vyzdvihovalo Lotro za příběhé úkoly (tzv. book questy), které mě osobně ale vůbec nebavily, tak musím říct, že ty těm z GW2 nesahají ani po kotníky, je to prostě paráda se svou postavou tím příběhem procházet. A ikdyž nejsem zrovna PvP hráč, tak i kdybych to měl po dosažení 80. levelu v PvE zabalit, tak koupě rozhodně nelituju.
  • zaťaly..
  • Trol.diskuzni
    +1... a +1 i pro purchase systém u série Guild Wars, kéž by se jim to zaplatilo.
  • walltar
    No tak já i kdybych Gw2 ukončil dneska tak už sem si jeho cenu podle mě odehrál ... Mám po 14dnech néjakých 124h čistého času takže se mě hra celkem zaplatila.
  • v gw2 je endgame cela hra... aky problem ma gw2 v engame ked ho tak riesite ?
  • blahozelam, prisiel si o 50eur, aspon sem hod argument, pretoze pochybujem ze by si odinstaloval hru za 50eur po tyzdni :P
  • Hele, mně to taky nejede na mým psacím stroji. Sakra, to je teda hra na nic. *1*
  • Přesně tak. Lidi si musí uvědomit, že MMO jsou o dlouhém vývoji. Je rozdíl mezi novém MMO a MMO po několika letech. Např. LOTRO - při spuštění prakticky k ničemu - nedostatečný svět, obsah jen velmi omezený atd. Dnes ale dle mého názoru velmi solidní MMO. Můj pohled na LOTRO dnes a při začátcích by se tak velmi velmi lišil. U GW2 je skoro to štěstí, že se hodně orientuje na pvp, takže pvp hráčům až tak nebude chybět koncový obsah, protože pro ně je koncovým obsahem právě pvp.
  • jasnej troll.. normální člověk si projde články a koukne na videa na youtube a takhle blbě se neptá.
  • a open world pvp jsou zase pvp jatka.. tedy pokud je to nastaveno tak idiocky, že tě může zabít hráč, který má o hodně levelů více... co na tom může být zábavného? Jo, kdyby byly stejné levely, nebo kdyby levely nic neznamenaly - nezvýhodňovaly hráče - tak to pak jo.
  • Tak aspoň budeš mít více času si prohloubit své znalosti českého jazyka. *3*
  • Po týdnu hraní následovala odinstalace. Nemastné, neslané a po chvíly i nezábavné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit