-
hej no zato by som ti mal dat plusko priteli:)
-
Pokud vím tak v GW2 mají všichni podobný level v dané oblasti. Takže tady se world PvP přímo nabízí ....
-
Jinak sem zaslechl, že anet přidá do hry duely. Takže pro ty kterým chybí aspoň open world duely tak by měli být ve hře.
-
V podobě kdy je smrt ve hře max ztráta már minut je pro mě lepší aby tam žádné world PVP nebylo. A stejně tak když je hra dělaná tak, že mě někdo sejme na jednu ránu ... v tom nevidím ani adrenalin ani zábavu. Pokud je hra dělaná tak, že máš vždy aspoň nějakou šanci bojovat a můžeš ztratir vše ... tak potom open world PVP here i come.
-
mastnych
-
a este treba dodat ze tam je iste, ze niekto okolo mna prebehne, napr. vo wowku tam mozem cakat na expiacich hracoch, s uplne slabym gearom, ktory nic netusi, pretoze vsetci "vyrovnany" hraci, s rovnakym hearom a lvlom su zakempeny v mestach,dungoch,battlegroundoch :P rozhodne je v tom wvw lepsia open world atmosfera :P
A ak tu na mna vybehnete, tak pisem ze je to moj nazor, resp. poznatok :D hral som wow, snazil som sa o world pvp, ale inak ako utocit na expiacich hracoch sa to hrat nedalo. -
ja povazuji open world pvp za jednu nejzabavnejsi vec vubec nadruhou stranu chapu hrace kteremu vadi ze ho nekdo sejme kdyz si trha kyticky a prijde k nemu hrac o 50 levelu vejs a sejme ho na jednu ranu zatancuje si tanecek a sejme ho znova ... a znova nadruhou stranu neprijde vam nudne jen tak behat po svete kde umrit muzete maximalne tak kdyz se pujdete vys..t a zapomente afk nekde uprostred nepratelskeho hnizda a i kdyz umrete tak se nic nedeje protoze kolem vas projde 30 lidi a vsichni vas budou ozivat.. :) oproti tomu hra kde je open world pvp musite davat pozor za kazdou zatackou protoze vetsina mastnich vlasu by vas honila az do hlavniho mesta x) no kazde ma svoje pro a proti ja si nekdy ten adrenalin uzival namatkou npr v ultime online kde se smrt rovnala strate veci to bylo proste super nekteri hraci ze zoufalstvi nabizeli hracum zlataky domy kone ... muze to znit hrozne ale clovek si daleko vic vazil veci ktere ve hre mel :)
-
Suhlasim s tym ze open world je o tom ze ta niekto necakane napadne, co mas ale s toho ked expis a napadne ta lepsi hrac, ked na teba vybehne hrac o 5 lvli vyssie je takmer 100% sanca ze neprezijes... takmer vsade max lvl hraci chodia farmit low lvl expiacich ludi, o com je to world pvp ? Dany hrac po tom ako ho 5x za sebou zabiju vypne hru... a este tie hry ich k tomu motivuju a hraci si tak zbieraju players killy...
WvW v gw2 je balancnute levelom, staty sa beru s tvojho pve gearu, bolo by to uz dost blbe keby aj tam bol vyrovnany gear...
Takze ja wvw tiez beriem ako world pvp, 4 velke mapy, a k tomu je tam plno hracov, rozlozenych po mape, casto chodim vo wvw sam, zaberam supply campy, opravujem hrady a stretam hracov, ktory su tiez sami a ideme 1v1, to je vyrovnane world pvp :P a najlepsie je cakat za stromom pri nepriatelskom hrade a vyskocit na nic netusiaceho hraca :P -
Uz v bete tery sa spamovalo o gw2 :P Hype ma kazda hra, je to v poriadku, ale niektory ludia by ho mali menej prezivat :P uspech hry je fajn, napriklad taky swtor uz nehraju ani ludia, ktory vsade pisali aky to bude wowkiller :P fanusikovia gw2 su zatial z hry uplne spokojny, pretoze sa splnilo to, co sa ocakavalo.
-
aha, ale přijde mi normální, že pokud jde člověk na PvP server tak PvP tak nějak očekává...ale dobře, pokud není tak škoda. Mě PvP bavilo...napadat větší skupinky hráčů, či bojovat o nějakou vesnici...škoda no...
Mám tu moc her a tohle nějak nezažívám...z poslední doby TSW a SWTOR...a GW2 asi nebude nic pro mě -
WvsW je spiše obrovký battleground, nikoliv open world
-
K open world PvP patří ono nebezpečí z toho, že tě potká někdo high level.
WvWvW je oproti open world PvP školka. -
Demence.
-
World vs World je open world pvp so strategickymi prvkami
-
"Fanboy hate" na ostatní hry na foru s hrou spjatý se dá ještě očekávat. Nejhorší odpad jsou "fanboys" co v ostatních mmorpgs čekali na vydání gw2 a každý den spamovali world chat ve stylu: tahle hra suxx, nemůzu se dočkat az vyjde gw2 etc, etc. Také jsem zaznamenal fascinující jev v OPvP (konkrétně u Tery), kde gw2 čekatelé pořádali "hony" na low level hráče aby jim hru co nejvíc znechutili před tím než konečně vypadnou do gw2.
-
Ne ...
Já osobně nesnáším open world pvp které je dělané stylem nic nezměníme a povolíme pvp všude. Když jsem hrál AOC a asi 20x mě někdo sundal na jednu ránu, nebo někdo kempil spawn point a zabíjel všechny co se tam objevili tak o takové open world pvp fakt nestojím.
Je zajímavé, že já vždycky když se bavím o nějaké funkci u MMO tak prostě musím vyrukovat s EVE .... tam zase bylo podle mě nejlépe zvládnuté open world PVP co jsem zažil. Část mapy byla prakticky bezpečná a člověk se nemusel bát a část mapy byla asi jak kdyby se člověk šel v noci projít v Brně po Cejlu a potom tam byla část mapy která byla pustá a prázdná, kde neplatili žádné pravidla kromě NBSI. -
No momentálně ne. Ani možnost obchodovat tváří v tvář s jiným hráče.... musíš mu věci poslat přes mail třeba.
Ale to jsou věci u kterých nevidím důvod je nepřidat... -
Počkat voni tam nejsou duely? *9*
-
Vidíš to moc jednostraně.
Dobře udělané open world PvP by hře prospělo. I kdyby to třeba byly jen hloupý duely s nutností potvrzení od druhýho. -
Já hraju taky pro odreagování a GW2 se mi zdá super. Zjistil jsem to v betě a přesně proto si to teď taky pořizuju. Žádný honění se za equipem a achievementama. Prostě kafe, špeka a relax u hry. *3*