Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • njn je to zajímavej jev :) přitom neřeknu, kdyby to bylo tak, že nevím za co hrát, protože mě pořádně nic nebaví. Jenže co dělat, když prostě baví všechny postavy moc. Já jedu thiefa / guardiana nejvíc, ale občas to řežu necrem, elem a engim. Ale stejně nakonec skončím chlapi jako vy - prostě nevim, nevim a nevim *1*
  • Indy
    Já jsem rozjel warra za týden mám 60 lvl a stále se od toho nemůžu odtrhnout. Epické eventy nejsou špatné, ale jakmile prolezete více lokací zjistíte, že jsou všechny dost podobné ale ani to nevadí páč už budete mít lvl 80 a můžete je hodit za hlavu defakto jen kvůli karmě je sjíždět. Za mně mohu říci že to je vážně vynikající hra ale nic revolučního nečekejte ale prvky se kterými pracuje a které používá jsou dotažené k dokonalosti *3*
  • Mám ten samej problém... guardian/necromancer.. zas to dopadne tak že ani jednu postavu nedotáhnu na max a přestane mě to bavit
  • ja uz som serie viac veci i ked grafika je epic.Prva vec co ma serie - skocim do vzduchu a mozem vo vzduhu menit smer pohybu,najsmiesnejsie je vpred a vzad.To je fail.
    Druhy je ze ked mate napr 2 postavy a hraju 2ja na jednom ucte je to fail lebo zdielate spolocnu banku aj collectibiles co su veci z grindu.Cize velky fail v tomto.Ale co tak dat do menu SHARE on off?
  • walltar
    Tak co ... jak všechny baví GW2? Já musím říct, že mám pořád stejný problém jako v betě .... nevím za co hrát. Pořád střídám postavy a nevím co mě byví víc jestli Engineer, warrior, thief nebo elementalista.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit