-
Tedy tzv. "quest grind".
Ne grind jak třeba býval v Lineage 2, zabíjení 50 monster a tak. -
Příběh a hloubka herního světa je podle mě určitě dost dobrá. Já mám osobně tři hlavní postavy hlavně proto abych si mohl zahrát příběh všech tří hlavních společenství. Bojový systém mě vyhovuje protože narozdíl od většiny MMO není o tom, že člověk stojí a mačká skilly ... tady musíš být pořád v pohybu uhýbat uskakovat jinak je z tebe mrtvola. Prostředí jako takové je prostě parádní ... jak asury tak charové mají perfekně zpracované lore a oblasti které jsou jako živé. Já nemužu nic než doporučit GW2.
-
Kolik tě ANet platí?
A nebo jsi jeden z archetypů GW2 fandy, co se spálil na jiném/jiných MMO a jakmile ArenaNet vyhlásil "revoluci" a fakt, že je to jen buy-to-play, tak jim hned začal papat z ruky naprosto všechno? -
Bojový systém bohužel není jak TERA. Hře by to pomohlo.
-
WoWko clovek zna z W2,W3...Conana zna z knizek, Lotro jak by smet, SW klasika...ale nejake GW ?? jednicka aspon mela smysl v PvP, ale dvojka co si hraje na WoWko, ale bez zazemi znameho sveta, to me nelaka
-
Zníš jak video od ArenaNetu.
Svět je jen težko živoucí. Pouze na hodně malé scale. Eventy se totiž hodně opakují a bohužel se omezují pouze na kill/collect/protect.
Ano, GW2 má quest systém dobrej, ale nijak revoluční jak se stažíš naznačit. Pořád je to grind... jdeš jedno srdce za druhým a jeden event za druhým. -
Grinding my až tak nevadí, pro představu to co mě na zmíněných hrách bavilo je příběh a herní svět, respektive bojový systém v případě Tery. U starších her mi vadilo hlavně nijaké prostředí nebo nevýrazné questy.
-
Hmm, do dojmů se mi moc nechce, protože teď čekuju jeden díl Ano šéfe! za druhým jak na běžícím páse... nějak mě poslední dobou chytly kuchařský show.
Ale kdybych měl jen krátce chyby, co mě trkly...
1. Chaos v bojových eventech. Prostě všude blesky, světla atd. a celé se to mění v pouhé mačkání tlačítek. Jo, do jisté míry je to tím, že v low level lokacích je hodně lidí, ale na chaos stačí i jen 10 lidí, nebo i 5, když jsou tam Mesmeři a Elementalisti. A to mám efekty na low-medium... A v jiný eventy zase můžou být celkem nuda, hlavně eskortní.
2. Příběh... je zajímavej a lore taky, ale jseš v něm hrozně glorifikovanej. Jseš prostě velkej hero, co neudělá nic špatně a všechny zachrání... a je to ještě víc do očíbijící než to ve hrách normál bývá.
3. Nástavba dvojky. Hra ti prostě neskutečně "kouří ptáka". To jde třeba vidět na tom, že po každým splnění archievement tieru tvoje postava pronese jak je skvělá atd. A jsou tam daily archievementy s tak 10 tiery, takže to uslyšíš pravidelně a ne málo. Chápu logiku za tím, ANet chce, aby se hráči cítili dobře... ale prostě to přepískli a je to spíše směšný.
4. PvE je moc lehký. Nemyslím dungeony, prostě mlácení potvor ve světě. Jako Guardian můžu s obouručákem klidně jen zmáčknout 1 a nechat postavu ať nepřátele umlátí zatímco já kroužím kolem aniž byhc použil nějakej skill. Jasně, nestačí to vždy, ale troufám si tvrdit, že většinou jo.
5. Lidi pořád tvrdí, jak je v GW2 super "exploration". Ale ho*no. Máš na mapě vyznačený body, který jsi zatím nenaštívil a který ti dají EXP, takže jdeš jak podle checklistu. Jo, jsou tam skákací challenge a nejaký secrets, ale checkpoint run jasně převažuje.
No, může to vypadat, že silně haním, ale hra mě stejně baví a chci a budu ji hrát dál. -
Hraju od startu, za hru jsem dal tisícovku. Mám nahráno zatím cca 40 hodin a skvěle se bavím. Je to jiné než wow apod, ale není to revoluce. Možná to za půl roku hrát nebudu, ale už teď mi to dalo desítky hodin zábavy, za kterou ty peníze stály. Takže ja rozhodně doporučuju. :)
-
Jenom bych rád řekl, že i GW2 má grind .... ale grindují se kosmetické věci. Buď dungeon armory nebo racial armory apod. Tředa asura tier 3 armor stojí kolem 111g za komplet set. Dungeon se musí projít tak 20x ( nepočítal sem to přesně) aby člověk dostal armor co má spec. skin. Racial zbraně taky stojí pěkných pár karem. Takže i GW2 má grind, ale není ho nutné dělat pokud člověku stačí staty a nepotřebuje vypadat nějak extra.
-
Vybral som si Elaca, a s nim stale hram, rad si v mmorpg boostujem postavy, urcite ma to za neho bavi, a dlho bude :P
-
Rozhodne lepsie, ako ked dostanes v inej hre quest, a dostanes ho aj na altovy, a dostane ho dalsich 100000 ludi :P V gw2 je to tak - utocia na dedinu - nedobiju - utocia zase predsa... ked dedinu dobyju, tak mas event na prebratie dediny, potom musis tu dedinu opravit, zbierat material, nieje to take staticke ako obycajny quest :P
-
Doporučil bych Karrulovi stisknout Ctrl+Shift+H před pořízením screenshotu. Schová se tim GUI.
-
Rozhodne, bohuzial vsetky hry ktore ta bavia maju quest a grind system, gw2 je iny, vbehnes do sveta a zapajas sa do zijucej krajiny, a s tebou dalsi hraci, ktory ti nekradnu loot,xp,crafting material, kazdy ma svoju odmenu v mobovy, aj ked ho zabija 100 hracov :)
-
ked je nieco lepsie, netreba to pisat pod osobny nazor :) pretoze je jasne ze tato hra ma vsetko ovela lepsie, uz len koli tomu ze je buy to play...
-
,,a pozor, lepsia !"
Vyjadřuješ-li názor, připiš něco jako ,,myslím si..., podle mě...". -
Na jednom účtě podle podmínek užívání nemá co hrát více lidí, a proto vidím sdílení banky jako dobrou věc
-
Jde GW2 doporučit člověku (mně), kterýho vůbec nebaví starý MMORPG (LotRO, WoW atd.), ale bavil ho z poslední doby SW:TOR, Tera a Secret World (i když jsem hrál jen krátce)?
-
ja osobne jsem z toho rozpacitej hra me celkem bavi ale casto mi prijde ze se vse strasne opakuje jednou jsem si takhle neco resil doma a musel jsem nekolikrat od pocitace a vzdy kdyz jsem se vratil asi 4 behem hodiny se opakoval stejnej event asi 3 taky a musim rict ze ted na to nejak nemam chut dostal jsem moznost si zahrat swtor na 3 mesice a zatim me to bavi daleko vic kazdopadne ke guild wars se jeste vratim az dohraju aspon 2 pribehy v swtor :o)
-
Pre vsetkych, ktory maju zaujem o gw2 : Najprv si poriadne o tej hre precitajte, o PvE a PvP, hra je uplne ina ako wow, a pozor, lepsia ! a dost ludi to zmietne uz na zaciatku, pretoze zacnu hladat vykricniky...
Odporucam manual video s cz titulkami, pekny suhrn http://www.youtube.com/watch?v=94yasIj0kLA&list=UU07fVUyUj5B8iC4pG7WCDzg&index=1&feature=plcp
Hru odporucam !! Mesiace hrania v nej su ! a to je len zakladna expansion :P