-
Blbe na tom vsetkom je ze som skusal GW2 a tak ako pri vacsine novsich mmo (AION, Star Wars,Rift...skusal som toho dost ) mi moj notebook vypoveda sluzbu :( proste sa zahreje a restart.
Zaujmave je ze WOW tento problem nema, mozno sa dockam az po datadisku a skonci aj wowko.
Najsmiesnejsie je ze to skusam hrat na najnizsich nastaveniach a nepomaha a to si pamatam ked som zacinals mmo na akom shite som to hral a slo to minimalne na 50% kvality....teraz? idem na 5% koli vseliakym dx11 efektom a aj tak to zere aj travu okolo cesty. -
Jak tam funguje pvp?Je to pouze ve vyhraněných prostorách anebo je možné bojovat všude a utočit všude?Často mně ty vyhraněné prostory vadily,dostávalo to pak punc soutěže o lepší místo v žebříčku.Když se bojovali mezi klany tak bylo super pořádat různé přepady po světě i mezi dalšími hráči kteří přihlíželi.
- existuje tam nějaký PK status?Jestli ano jak funguje -
Na jednu stranu má každej tvůj bod v něčem pravdu, ale na druhou je potřeba se dívat na to i z jiný strany. Napíšu ke každýmu bodu svoje dojmy. Hraju taky za Guardiana, jsem momentálně lvl 40 a zkouším všechno možné jako gathering, crafting, chození dungů (no zatím jenom Ascalon) WvW, sPvP, eventy, jumping puzzle' s atd. atd.
1. Ze začátku jsem měl stejný pocit ohledně chaosu, když se sešlo více hráčů na jeden event, ale časem jsem se v tom začal orientovat a jednoduše si na to zvykl. Jde o to, že čim déle hraju, tak si uvědomuju co přesně dělá jakej efekt a tím pádem už to pro mě zmatečné tak není. Pamatuju si jak jsem na začátku měl problém vůbec vidět moba do kterého jsem řezal, ale postupem času je to čím dál lepší. Myslím si, že tenhle problém je jenom o čase a zvyknutí si na určitej ,,bordel,, kterej ty všechny možný skilly dělaj. O tom, že eskortní eventy jsou nuda nemá cenu polemizovat neboť každýho baví něco jinýho.
2. Hráč je ten největší hero narozdíl třeba od Diabla 3, Gothicu, Skyrimu apod. Kdepak, já si myslím, že v osobním příběhu se hráč k tomu, aby byl největší hero dopracovává postupně. Já jsem třeba začínal tak, že jsem bránil vesničku před kentaury a pak jsem šel řešit výtržnosti do hospody. K řešení vnitropolitických sporů jsem se dostal až cca o 30 lvl vejš a pořád nemám pocit, že by se ke mě postavy chovali jako ke královi a naopak mi dávají občas dost jasně najevo (přidal jsem se k Vigil) jakej jsem looser :) Ruku na srdce, koho by bavilo lítat celou hru po polích a tahat farmářům s pole tuříny a nebo kypřit zahrádku ? Nikoho. Na udržení hráčovi pozornosti je prostě potřeba epickej příběh.
3. Přiznám se, že o tomhle mě nenapadlo vůbec ani přemýšlet. No tak mi moje postava 3x za den řekne, že je amazing. No a ? Asi má pravdu :)
4. Proč by měla bejt každá potvora pro mě výzva, na kterou bych se musel urputně připravovat a promyšlenou taktikou, kterou bych vykoukal na youtube jí pak 5 minut mydlit ? Potvory sloužej jen jako expy nic víc. Na výzvy tam jsou jiné věci, jako dungeony, sPvP, jumping puzzles atd. Jinak u potvory na stejném levelu možná stačí zmáčknout jen 1 a nechat jí bejt, ale když se seběhnou dvě a jako že se to stává dost často, tak už je potřeba i něco dělat.
5. U toho ,,objevování,, si myslím, že nejde ani tak o ten počet jumping puzzles a secret areas, ale spíš o to jak jsou dělaný. Každý to místo vyžaduje, aby si o něm trochu přemýšlení a každý to místo je něčím zvláštní, něčím svý a to je to co mě na tom baví. To že objevuju pořád něco novýho. Ano, mohli by udělat těch skákacích ptákovinek a různejch skrytejch míst 300 ale to by asi nebyl každej jedinečnej a tak zábavnej. -
To jsou všechny pvp souboje takhle dlouhé ... ?
-
Borče píšu, že nemluvím o dungeonech. Příšte dvakrát měř, jednou řež. Zatím fakt působíš jako ostrej GW2 fanboy.
-
Pve je lahke ? bez do explore dungu a hned zmenis nazor :) jeden spell mozes klikat v kazdej mmo, lenze tym padom das aj mensi dmg :P
-
v PVP je skákání většinou na nic, ale běhání (obvykle v kruhu) je prostě nutností každého pvp a to ani nemusí jít o pvp z GW2...
-
Já ho pochopil dobře, ale ty si bohužel nepochopil mě. Asi jsem se špatně vyjádřil. Já si v podstatě dělal legraci v tom smyslu, že všechna MMO jsou jiná než WoW.. to dá přeci rozum. Není jiné MMO, které by jen působilo jako WoW, které by bylo jako WoW. Proto je jasné, že je to jiné než WoW.
-
Tak on ty vykřičníky má skoro všude... je to takový ten typ pisatele, co strká vykřičník místo tečky (či dokonce místo čárky) a myslí si, že je to tak dobře. Znám takových mnoho. Mně to ale nevadí. Prostě se zdá, že je ze hry nadšený a potřeboval to nějak zdůraznit.
Já to beru tak, že tu lidi vkládají své názory a názory jsou vždy subjektivní. Nejsme nějaká podělaná církev, abychom neříkali názory ale "doktríny". *1* -
Tak jo, překecali jste mě a koupím si to. Zavřete nahoru a vezměte moje peníze!
-
Ale on to myslel úplně, ale úplně jinak.
-
Jaky ma prosimte treba TSW grind system? A questy tam jsou rozhodne revolucnejsi(na MMORPG zanr) nez v GW2.
Proti GW2 nic nemam,ale nemam rad zavadejici informace -
Všechna MMO jsou jiná než WoW.. kdyby ne, tak by se asi Blizzard zbláznil z podávání žalob... *3*
-
*8* Jak si GW2 hraje na WoW? GW2 je jen pokračovatelem GW1. Když podle tebe mělo GW1 nejspíše nějaký ten smysl v PVP, může mít tenhle smysl přeci i GW2. Pokud vím, hodně lidí si to kupuje kvůli PVP.
Mimochodem, kolik z členů diskuze četlo Conana nebo Pána prstenů? Řekl bych, že ne moc. Překvapivě hodně lidí si to přečte až ve chvíli, kdy si zahraje hru. Stejné to může být u GW - svět sice neznám, hra mě zaujala, a tak si prostě seženu informace o světě GW a nastuduju si je. Jednoduché. -
Nemusel by tam dávat podle mého názoru, ale on tam napsal"a pozor, lepsia !" což jasně vzbuzuje dojem, že to není jeho názor ale platnej a neměnej fakt. Navíc umocněný na konci vykřičníkem.
-
Jasně. Pro mě je taky lepší, ale kámen úrazu. Proboha uvědomte si lidi už konečně, že co se líbí tobě druhej může nesnášet. Podle mě je GW2 nej MMO hra a to sem strašně velkej fanda WoWka a přesto řeknu, že je GW2 lepší. Problém je , ale že to je muj názor a nemůžu svůj názor uplatňovat jako jedinej možnej. *16*
-
andro: Jé, to by bylo hezký! A taky bych ocenil prezentaci s ukazovátkem.
-
Právě že u GW2 to jde, když se pro PVP atd. dorovnávají levely. Jinde platí, že hráči spěchají, neboť chtějí často jít na pvp atd. a to lze jen na max. levelu, takže jedou jak blázni, aby měli nejvyšší level.. ale tady to není nutné. Mimochodem, je dost hráčů, co raději tzv. levelují a end content je moc nezajímá (i můj případ).
-
Tak mám pocit, že když píše nějaký svůj názor - a diskuze je souhrn názorů - že je to dle jeho názoru. Tzn., že je zbytečné psát "podle mého názoru bla bla". Kdokoli sem napíše jakýkoli příspěvek, je to jeho názor, ať už to napíše jakkoli. To je přeci jasný, no ne? Nebo tu fakt všichni máme začít větou "podle mého názoru"??? *1* *1* *1* *1* *1*
-
to je fakt úžasnej pokrok, není nad to někoho ve hře zabít, okrást a pokálet jeho mrtvolu :) Případně dostat přes držku, když jdete s plným batohem z dungu a nechaj vám jen boty. Hra bez emocí a beze ztrát není hrou :)