-
andro -> moc ti nejde tady hru prosazovat. Nesmíš působit tak namyšleně a dělat, jako že je ta nejlepší ze všech.
Sankuri to umí líp. -
2. U tebe mě to nepřekvapuje. *3*
4. Nevím.
5. Ale jo, je velká a dost napráskaná zajímavými místy. Spíš mi jde o to, že její procházení není skutečnej "exploration". -
Díky za tenhle deník! Fakt dobrá práce. Vždy si to rád přečtu.
-
Ta najlepšia časť tej hry je imho PVP system, neviem o čom tam hore splietaju ale to je to čo je najviac prepracované. su tam miliardy kombinácií, ktoré si na postave môžeš nastaviť. s jednou postavou to možeš zahrať na sto sposobov, stale to bude ta postava ale stale to može byť iné. Máš tam vela úhybovych kuziel, vela prerušovacích kuziel, mnoho kuziel je targetovanych na plochu nie na osobu, takže jednoducho vidis že to kasti (naprahuje sa s kladivom) tak odskocis a on to praši o zem a prisiel o cd a i čas čo mu ty naparis niečo ine, alebo healuje sa a das mu daze a on dohealoval a nema cd, plno kondicí a boonov (posilnujuce efekty ala rychlost, vecsia sanca na krit alebo ospabujuce ala poison) nespocet kombinácií a cross profesných kuziel kde jeden nieco nakasti a druhy do toho da svoje kuzlo a vznikne niečo nové. netusim aky system je v tere, ale zatial som nič tak premakane nevidel
-
10 000$ mi platia
-
ved si pozri paneboze pvp video... to ti mame nakreslit ? napr. http://www.youtube.com/watch?v=NGlgrQ58Beo
-
Mam napad, vim ze yoho je plny youtube ale recenzent by mohl klidne delat i lets play s komentarem, ne vsichni co sem chodi sledujou treba gamecrafaka ktery dela lets play na gw2 a mohlo by to byt zajimave zpestreni k deniku
-
No nevím jestli někdo skáče protože to je k ničemu ale můžeš uskakovat. Ale to odebírá endurance co se celkem pomalu doplňuje. Spíš kolem sebe krouži a snaží se dostat mimo protivníkův útok. Protože mele útoky jsou jako AOE. Plus některé povolání mají bonus pokud zasáhnou ze strany nebo zezadu. Ale určitě sy souboje nevypadají realisticky kvůli tomu jaké mají jednotlivé skily animace. Je to fantasy.
-
1) hmm, toho jsem se bál... Ale tohle snad s přibývajícími měsíci odpadne (tedy na low levelech)
2) tohle mi nikdy nevadilo *1*
4) Hm, vopruz. Obtížnost se přidávat/zvedat nebude??
5) Co je ta mapa zač? Poměr velikost/obsah...
Každopádně dženkuji... -
Hele a není to v praxi tak, že kvůli takto zavedenému soubojovému systému kolem sebe dvě postavy v duelu skáčou a běhaj jak tajtrdlíci?? To by mě tedy hodně sr*lo... Chci aby boj vypadal alespoň trochu dynamicky, štýlově *1* (považuj mě třeba za RP hráče...)
-
cenzor zrejme nerozumi memu swágu
-
yolo
-
za to, že si byl swag a swaguješ
-
Za co sem sdostal ban ???
-
Takym 50% je napriklad pribeh vo WoW totalne ukradnuty, takze na zaklade tohto by som MMO moc nesudil. Navyse GW ma tiez dost dobry pribeh.
-
Tak so přečti GW knížky ... nejsou špatné a svět poznáš.
-
Když si dovolím zmínit ArcheAge, tak nebudu kecat a prostě přiznám, že předpřipravený svět, tam byl prostě MMO standard - ve městech postávají funkční NPC a občas se prochází nějakej guard. Ale je tam obrovskej potenciál, aby ten svět udělali živej hráči. Je to jeden způsob jak obejít limitace AI - vytvořit nástroje a nechat to na hráčích.
A ten hype? No, ArenaNet jsou dobří v tom jak ho vyvolat. Pamatuješ to jejich "MMO manifest" video? To prostě chytře cílelo na lidi, co se spálili na jiném MMO... prostě vychrlili jak bude GW2 jiný a takovej "spálenec" to automaticky pochopí, že bude lepší něž ostatní. A pak to jelo... -
Já osobně taky čekám na MMO které bude mít skutečně živý svět, kde se projeví skutky každého hráče a kde hráč nebude epický hrdina, ale normální člověk kterých sou tisíce. Akorát nevidím způsob jakým by to šlo udělat s dnešní technologií a AI.
A s tím přehypováním to byla hrůza. Nikdy sem nějak nepobral kde se ten hype vzal mě příde jak kdyby aNet použil hypnózu a nechal lidi opakovat REVOLUCE! pořád dokola. Ale zase když si vemu jak je dneska každé druhé MMO vyhypované ad absurdum tak už se vůbec nedivím, když toho není ani půlka pravdy. Trošku jak předvolební sliby. -
Já souhlasím, že by to jen zěžko šlo udělat, aby se eventy neopakovali. Ale hype tomu tak nějak naznačoval... nevím no, možná se čertím nad malicherností, ale GW2 prostě bylo přehypovaný před vydáním.
Z MMO co jsem hrál, tak bych asi taky souhlasil. Tedy aspoň v ohledu této živosti. Ale zase je fakt, že to je prostě tím, že mimo traderů atd. jsou ve světe i NPC, co se jen prakticky zbytečně prochází kolem a ty rozhovory.
Ale je fakt, že to působí hodně dobře. -
S tím opakováním eventů je to pravda ... je to sice škoda ale nevím jak by to šlo udělat, aby se eventy neopakovali. Anet tvrdí, že bude eventy přidávat i do low level oblastí takže časem se budou opakovat míň.
Já sem nehrál všechny MMO co existují, ale pro mě je tohle zatím nejlépe zpracovaný herní svět. Někdy se mi stane, že jenom stojím u NPC a poslouchám o čem se baví. Jinak pokud víš o lepších MMO světech které by vypadali živěj tak napiš rád bych se podíval.