Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 36 článků
  • Note to myself :

Nerozklikavat reakciu do noveho TAB-u...
  • Pochopit, ze GW2 je niekde uplne inde nez wow, k tomu netreba vela mozgovych buniek..

Alebo ?
  • Tak to by museli tu hru v prvom rade niekde predavat :D

Cakam ci ju skor dostanem alebo ma jednoducho prejde chut..
  • neslysel, ja to zkousel na spouste konfiguraci a hra se chova dle ocekavani. na min nastaveni jde hrat na kdejake sunce mimo w vs w a nektere masivni boss fighty.
  • Malleth
    Narazil sem na jeskyni jménem Drakken's Den.
  • Asharak
    You don't say? *7*
  • Vzhledem k tomu, jak velké procento lidí bere svůj názor jako fakt, je docela směšné očekávat, že by to byl vážně jen názor *2*
  • No tak zatím minimalni pozadavky neplati na 100%
    urcite si cet,ze lidem s vykonejsim pocitacem to jde hur jak s horsim a obracene kazdymu to jde jinak
  • Tady je pořádná Guild Wars 2 recenze.
    http://www.youtube.com/watch?v=1WdxF1EmADM&feature=g-all-u
    Možná by jste ji mohli použít jako oficiální videorecenzi tady na Games, kvalitou se minimálně vyrovná té na Darksiders 2. *2*
  • Taky s tim nemam problem,ale hned o post nize to vydava jako fakt,takze diskuze uz ztraci smysl.
    Spis to vypada na cloveka,ktereho zajima jedine-musim msicne neco platit? Pokud ne,hra je vyborna. Pokud ano,hra je propadak *2*
  • Vsechny hry co jsi jmenoval jsou na hardware narocne. Porovnani s WoW je trochu mimo. Koneckoncu umis si snad precist minimalni pozadavky u kazde hry a sam posoudit jestli mas stary pocitac,nebo jestli by to melo fungovat.
  • xD ale to se mi líbí:D
  • Wat? Dyť sou na celym serveru ted 3 clanky o GW:O Vic jich ma i DayZ, a to je jenom mod... Hochu, kdyz ces clanek o wow, tak di na wowfan...
  • prepady mozes robit vo WvW, kde bojuju 3 realmy proti sebe, dobyvaju hrady, supply campy, to je open world pvp v gw,
  • Asharak
    Ale že by se tu objevil sobotní článek o WoW(fanu), to né... tu už fakt nemá cenu chodit *9*
  • až na to že je to v dx9 :D a ano hodně výkonu to sežere, ale porovnavat to s wowkem co vyšlo před 8mi lety to mi příjde na hlavu postavený... máš prostě starej nebo neherní notebook co víc bys chtěl slyšet :)
  • walltar
    Smallscale PVP je 5v5 na vlastní mapě, kde všichni jsou lvl80 a mají stejný gear. Largescale je WvW kde jsou 3servery proti sobě na 4mapách kde jsou všichni lvl 80 ale gear a skilly mají z PVE. Open world PVP není.
  • walltar
    Tak od dob wowka jsme alespoň graficky sedm roků jinde takže i HW to chce úplně jiný. Zkusil bych vyčistit od prachu a pořídit chladící podložku. Ta mě celkem pomohl když sem zkoušel hrávat na NTB.
  • především celý ten hype vznikl komunitou, anet jen minimálně prezentoval hru a hráči si to vysnili a vybásnili možná trochu moc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší