Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nastesti zadne neni a nactileti retardi co radi otravuji lidem zivot to musi zkusit jinde
  • Pravda.
  • No právě.

Sice souhlasíš, ale pořád je to dobrá hra a chceš ju hrát. Já to mám stejně.

A to je hlavní úspěch ArenaNetu.
  • walltar
    Tak já musím říct že s hodně věcma souhlasím ... jako člověk co začínal u EVE tak prostě nemám rád level system MMO ale jině se dneska nedělají. S tím, že GW2 je prakticky to samé jako MMO před tím má pravdu, ale celkový dojem ze hry je, alespoň pro mě někde jinde. Ta hra mě baví mnohem víc.
  • walltar
    A co si je třeba uložit do banky?
  • Vrook
    Já jsem byl taky z těch GW2 fanboyů celkem rudej vzteky. Nejhorší na fanboyství je ale ten hate spjatej se všema ostatníma produktama, který nejsou ten tvuj oblíbenej. Viz. guildwars2.cz fórum a nadávání na jakýkoli mmo, který neni Guild Wars atp.
    Ale teď to moc neřešim a na GW2 se těšim (zejtra to rozjíždim). A spim klidně, protože vim, že když do toho půjdu s přiměřenym očekáváním, tak si tu hru užiju víc než jakejkoli fanboy, kterej u toho prosedí první dva tejdny nonstop, projde celej content a za měsíc se začne nudit. *3*
  • A jaké je ve hře open world PvP? Je zábavné?
  • To máš asi pravdu, ale je tu jeden zajímavý fakt. Já sám jsem velký MMO odpůrce a z toho co jsem zkusil a nebo jen koukal bych nikdy MMO jako WoW nehrál. Prostě se mi nelíbí a nebaví, ale nechal jsem se kámošem ukecat na GW2 a teď se od toho nemůžu dostat. Sedím v práci a přemýšlím co budu dělat až se lognu:D
  • Ale prosímtě. Já někoho odrazovat? Kterej prosťák by se mnou nechal odradit?

Hype byl skutečně nesmyslný... a dovolil bych si tvrdit, že větší než u MMO bývá.
  • Tak to se omlouvám, z Vašich reakci jsem nabyl dojmu, že se zde snažíte lidi od Gw2 odehnat.

"Fanboys" se popálili až až, když po tom nesmyslném hypu zjistili, že Gw2 je jen hra a ne smysl existence.
  • Já žádný odpor ke hře nemám. Hraju ji a baví mě.

Ale souhlasím s ním v tom, že není ničím zas tak výjimečná, jak ji lidi hypovali.

A proč bych si přál, aby hra failnula? Přál bych si aby si všichni fanboyové pořádně popálili prsty. Fanboyové jakékoliv hry. *3*
  • Příjde mi, že recenzent vyloženě nenávidí mmorpg žánr všeobecně (což se sice snaží vyvrátit v závěru, není schopen žádného pádného protiargumentu). To je jako bych já dělal recenzi na NHL 2XXX s tím, že je to ... už zase další díl s 0 invencí, kde se změnily tak leda soupisky hráčů a to je vše. (Uvádím to jako příklad, ne že mne tu začnete kamenovat :-))

Nechci se tu navážet do kolegy ale dle jeho reakcí tady soudím, že je proti GW2 šíleně zaujatý, jako by si vyloženě přál aby hra failnula.

Rád bych se Vás tímto chtěl zeptat, z čeho pramení Váš odpor k této hře ?
  • WoW má lepší endgame protože se na něm taky už 8 let pracuje.. se podívej co měl při vydání..
  • http://www.youtube.com/watch?v=NRooZqSgcAc

Guild Wars 2 Is Disappointing

Čas aby se vám zaťali pěstičky. Osobně souhlasím s většinou toho, co tam říká.
  • Trolíček pacholíček -> Taky tě zdravím. Pleteš si mě s někým. Já jen prezentoval hru jménem TERA. Nebylo tady o ní zhola nic, takže jsem jen chtěl naťuknout jak se hraje.
  • Samozrejme ze MMO jsou hlavne o lidech. Na cteni kasli. V dnesni dobe mas na trhu tolik MMORPG,ktere se daji vyzkouset bud jako F2P nebo s klasickym nekolikadennim trialem,ze pokud o online hrani uvazujes,je lepsi si to vyzkouset.
  • takze je to o kooperaci v boji nebo co? kazdopadne dik za dopoved neco si o tom nactu.
  • MMO hry casto ani zadny pribeh nemaji,nebo maji,ale je jen tak aby se nereklo. Jak je to v pripade GW2 ti nepovim. Vyjimky jako TSWTOR jen potvrzuji pravidlo.
  • no nikdy sem se o to nezajimal, myslilm jako nejakej konec pribehu nebo jak to funguje?
  • Od kdy maji MMORPG hry konec? Jsi na poli MMO novacek,nebo jen trolujes?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší