-
šampona Karrulla si vždy čtu v práci o pauze při svačině :D nechám si článek na pondělí.. jinak momentálně hraju Age of Conan a líbí se mi bojový systém, který vybočuje z řád klonu WoW.. je v GW2 nějáký podobný bojový systém?
-
Klíďo sepiš nějaký dojmy, docela by mě to zajímalo, pže furt nevím, jestli se do toho na podzim pustit...
-
80lvl engineer a stále se epicky bavím zrovna včera jsem vyšplhal po skále v jeskyni a našel mrtvého Indiana Jonese ležícího na truhle :D
-
Celkem dost lidí tak hraje. Já třeba hraju stejně pro mě většina MMO skončila tím, že sem se dostal do "endgame" a zjistil sem, že mě to nudí. Takže už dneska hraju stejně, pomalu a prolezu všechno co de. Dokonce jsem ještě nebyl ve WvW protože mě pořád baví PVE.
Imho to, že všichni dneska hrajou tímhle stylem je chyba dnešních MMO s příběhem a pořádný sandbox s obrovským množstvím možnistí co dělat a jak hrát by to pro dost lidí vyřešil. -
Neumím si dlouhodobě představit ten styl hrají jak hraje Karel Drda.Pomaličku,o nic se tam nestará a hraje si většinou sám jak psal.
Mně přijde,že většina MMORPG na to není dělaná.Pak člověku mnoho hráčů utečete a on zůstane někde na okraji skoro osamocen.Pak i to sdílení zážitků moc nejde když většina se neustále,žene za výbavou level atd.
Pokaždé když,jsem nějaké MMORPG hrál tak to byl hon za něčím.A ostatní pak byli dost mimo.Do sdílení zážitků se moc nedostávali protože,většina řešila něco jiného... -
Víš jak se to říká ... We aim to please. *3*
-
Tých revolúcií tu už bolo. *15*
-
Jo a všude myslím v každé hře, ne všude v GW2.
-
Jo, GW2 me pořád taky baví. Ale chyby jsou.. jsou... *3* Jsou všude,
-
°°
-
Myslím, že z téhle diskuze jsme odešli obohaceni všichni...
-
?
-
!
-
.
-
Vysvětleno v podcastu #93 (myslím).
-
ŠAMPÓN Karrull ?
-
Sdílení banky je fail? Mě to příjde jako jedna z nejlepších věcí co existuje. A za 1,25g si tu banku může člověk zvětšit.
-
Všichni psali, že je to (bude to) revoluce. Věděl jsem, že tam nebudou poplatky. A co já vím, někdy se k tomu možná dostanu a začne se mi to líbit. Mám na to "lifetime".
-
Tak proč si kupuješ takové hry? když předem víš, že tě nebaví?
-
No já jsem se celkem bez problémů "odtrhl" ani ne po hodině hraní a od té doby jsem něměl potřebu se ke GW2 vrátit. Nevím no, asi mi prostě nikdy žádná "nepříběhová" MMORPG nesedne. A ani s těma příběhovýma si moc nerozumím.