Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm, nikomu nevadí že to vlastne není rpg, minimální vývoj postavy, grind, level scalling, maximalni zamereni na casual hrače a casual zážitek? Arenanet pry nesnasi grind, pritom ale udelali tezkou grindovaci hru. Na level scalling v jinych rpg kazdy nadaval, tady je to ok.
    Nerikam že je to špatna hra, jen me prekvapuje to nekriticke nadšení. Me zatim bavi ale jak dlouho mi to vydrzi to nevim, rekl bych ze moc dlouho asi ne.
    • walltar
      Vývoj postavy i když slabší je v traitech, Level scalling je dolu takže pro mě je to jenom dobře, pokud se chci podívat do starter zóny jiné rasy tak to i na levelu 30 de. Grind sem zatím nepotkal a vzhledem k tomu, že pro mě nejpěknější brnéní jsou ty kraftěné tak asi ani nepotkám. A o zaměření na casual hráče každý věděl dopředu takže nevím proč by to někomu mělo vadit u hry kde se neplatí poplatky a tím pádem je spíš jako doplněk k dalšímu MMO.

Tuhle hru je potřeba hodně brát jako singleplayer a ne MMO. Pokud nebudeš hrát rok nebo dva jak placené MMO tak to přece nevadí, o nic nepřídeš a poplatky si neplatil zaplatil si tisícovku jak u každé druhé SP hry a dostal si z toho měsíc, možná i dva zábavy ( pokud tě baví PVP tak i víc. )
      • no jak rikam, je to jiny ale nerikam ze spatny. jen bych cekal taky nejake kriticke reakce, prece jen dat nekomu hned nejvyšší level a nejlepší gear zadarmo ve hre ktera ma byt rpg, je takovy divny
        • walltar
          Tak mě to u sPVP nepříde ... já mám rád PVP ve kterém nejde o to jaký má kdo gear a level to jenom lidi donutí, aby si ten fear nafarmili protože jinak prostě hrát PVP nemůžou. Radši PVP kde se ukáže skill hráče. Ale každý má rád něco jiného, chápu to já hraju hru proto abych si zahrál a někdo hraje hru aby ukázal ostatním jak rychle umí nafarmit a obě dvě skupiny nikdy nikdo nepotěší. Ostaně na http://www.guildwars2guru.com/forum/ jsou i negativní reakce.
      • Nalejme si čistého vína, grind tu je, vždyť co jiného to je, když zabíjíš moby kvůli nějakému questu, zde honosně přejmenováno na event, ale pořád jde o jedno a to samé. A i na ten craft občas člověk potřebuje "nagrindit" nějaký ten matroš, o to se snad nebudeme přít.
        • walltar
          Aha tak to každý říkáme grind něčemu jinému. Potom vlastně hraní samo o sobě je grind. A craft já nedělám vzhledem k tomu jaké sou ceny. Ale já neříkám, že tam grind není, jenom sem zatím žádný nepotkal.
  • Keyz
    Neumím si dlouhodobě představit ten styl hrají jak hraje Karel Drda.Pomaličku,o nic se tam nestará a hraje si většinou sám jak psal.
    Mně přijde,že většina MMORPG na to není dělaná.Pak člověku mnoho hráčů utečete a on zůstane někde na okraji skoro osamocen.Pak i to sdílení zážitků moc nejde když většina se neustále,žene za výbavou level atd.
    Pokaždé když,jsem nějaké MMORPG hrál tak to byl hon za něčím.A ostatní pak byli dost mimo.Do sdílení zážitků se moc nedostávali protože,většina řešila něco jiného...
    • Právě že u GW2 to jde, když se pro PVP atd. dorovnávají levely. Jinde platí, že hráči spěchají, neboť chtějí často jít na pvp atd. a to lze jen na max. levelu, takže jedou jak blázni, aby měli nejvyšší level.. ale tady to není nutné. Mimochodem, je dost hráčů, co raději tzv. levelují a end content je moc nezajímá (i můj případ).
    • walltar
      Celkem dost lidí tak hraje. Já třeba hraju stejně pro mě většina MMO skončila tím, že sem se dostal do "endgame" a zjistil sem, že mě to nudí. Takže už dneska hraju stejně, pomalu a prolezu všechno co de. Dokonce jsem ještě nebyl ve WvW protože mě pořád baví PVE.

Imho to, že všichni dneska hrajou tímhle stylem je chyba dnešních MMO s příběhem a pořádný sandbox s obrovským množstvím možnistí co dělat a jak hrát by to pro dost lidí vyřešil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit