Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ukázka bitvy o most ve WvW :) http://imageshack.us/photo/my-images/268/gw065r.jpg/
    • Pekny, skoda, ze tohle neni videt casteji. Lidi se snad casem nauci, ze ma smysl postavit i neco jineho nez beranidlo pred branu.
  • Pre vsetkych, ktory maju zaujem o gw2 : Najprv si poriadne o tej hre precitajte, o PvE a PvP, hra je uplne ina ako wow, a pozor, lepsia ! a dost ludi to zmietne uz na zaciatku, pretoze zacnu hladat vykricniky...
    Odporucam manual video s cz titulkami, pekny suhrn http://www.youtube.com/watch?v=94yasIj0kLA&list=UU07fVUyUj5B8iC4pG7WCDzg&index=1&feature=plcp

Hru odporucam !! Mesiace hrania v nej su ! a to je len zakladna expansion :P
    • ,,a pozor, lepsia !"
      Vyjadřuješ-li názor, připiš něco jako ,,myslím si..., podle mě...".
      • Tak mám pocit, že když píše nějaký svůj názor - a diskuze je souhrn názorů - že je to dle jeho názoru. Tzn., že je zbytečné psát "podle mého názoru bla bla". Kdokoli sem napíše jakýkoli příspěvek, je to jeho názor, ať už to napíše jakkoli. To je přeci jasný, no ne? Nebo tu fakt všichni máme začít větou "podle mého názoru"??? *1* *1* *1* *1* *1*
        • Vzhledem k tomu, jak velké procento lidí bere svůj názor jako fakt, je docela směšné očekávat, že by to byl vážně jen názor *2*
        • Nemusel by tam dávat podle mého názoru, ale on tam napsal"a pozor, lepsia !" což jasně vzbuzuje dojem, že to není jeho názor ale platnej a neměnej fakt. Navíc umocněný na konci vykřičníkem.
          • Tak on ty vykřičníky má skoro všude... je to takový ten typ pisatele, co strká vykřičník místo tečky (či dokonce místo čárky) a myslí si, že je to tak dobře. Znám takových mnoho. Mně to ale nevadí. Prostě se zdá, že je ze hry nadšený a potřeboval to nějak zdůraznit.
            Já to beru tak, že tu lidi vkládají své názory a názory jsou vždy subjektivní. Nejsme nějaká podělaná církev, abychom neříkali názory ale "doktríny". *1*
            • Taky s tim nemam problem,ale hned o post nize to vydava jako fakt,takze diskuze uz ztraci smysl.
              Spis to vypada na cloveka,ktereho zajima jedine-musim msicne neco platit? Pokud ne,hra je vyborna. Pokud ano,hra je propadak *2*
      • ked je nieco lepsie, netreba to pisat pod osobny nazor :) pretoze je jasne ze tato hra ma vsetko ovela lepsie, uz len koli tomu ze je buy to play...
        • Jasně. Pro mě je taky lepší, ale kámen úrazu. Proboha uvědomte si lidi už konečně, že co se líbí tobě druhej může nesnášet. Podle mě je GW2 nej MMO hra a to sem strašně velkej fanda WoWka a přesto řeknu, že je GW2 lepší. Problém je , ale že to je muj názor a nemůžu svůj názor uplatňovat jako jedinej možnej. *16*
        • Kolik tě ANet platí?

A nebo jsi jeden z archetypů GW2 fandy, co se spálil na jiném/jiných MMO a jakmile ArenaNet vyhlásil "revoluci" a fakt, že je to jen buy-to-play, tak jim hned začal papat z ruky naprosto všechno?
          • Trolíček pacholíček -> Taky tě zdravím. Pleteš si mě s někým. Já jen prezentoval hru jménem TERA. Nebylo tady o ní zhola nic, takže jsem jen chtěl naťuknout jak se hraje.
          • A kolik platilo Bluehole tobě aby jsi tu před pár měsíci zuřivě prezentoval pedofilní elinky z Tery ? Zametat před vlastním prahem pánove !
          • 10 000$ mi platia
  • Taky by se víc prostoru mohlo venovat datadisku wow. Neni zde zadny poradny clanek z probihajici bety jen nejake stripky z fan stranky*13*
    pro me osobne nejvetsi zabava v mmo je world pvp, jednak neustaly napeti ze vas pri levelovani muze nekdo sejmout. Asi pro tenhle adrenalin je tak popularni dayz.
    Jsem zvedavy jak se blizzardu podari vyhnat hrače z mest zpatky do sveta z mest. Kazdopadne uz se hodne teším na datadisk k wow. Minimalne par mesicu budou zony pro maly pandy a pro levely 85-90 zase plny a ožije world pvp. Taky se teším na nerf straži ve meste, takže se svym gnome roguem asi stravim hodne casu v orgrimmaru.
    • Opravdove world pvp ve WoW skoncilo dnem, kdy se zacalo litat. Kdo hral WoW od zacatku, tak to vi.
      • zdeeneek
        Mohli by dodelat i vzdusny souboje, pridelat treba dracim mountum nejaky ability - to by byly dobry vzdusny rezby.
  • zajímavý by bylo kdyby existovali pvp servery a všichni hráči by byli nepratelští, krome hráču ze stejne guildy (když už se to tedy jmenuje guild wars). Chapu jakej dopad by to melo na world eventy, tak možna by mohli byt alespon určity mapy, kde by byl povoleny world pvp.
    Jinak hra ma zajimavej pristup, zborit všechny principy na kterych stoji současna mmo, sam jsem zvedavej jak jim to vyjde a jak dlouho u toho i ja vydrzim *4*
    • Tobě už ukončili ban nebo jsi zase utekl z klece ?
      • zajimavy že provokatery kteri urazeji ostatni diskutery tady muzou volne psat
  • Pochopit, ze GW2 je niekde uplne inde nez wow, k tomu netreba vela mozgovych buniek..

Alebo ?
    • Ty hry jsou dost rozdílné. Líbí se mi obě, ale nemohu říci která je lepši, každá je založena trochu na něčem jiném. GW2 ale rozhodně není žádný "WoW killer" a myslím si že WoW nabízí lepší endgame.. ale zase tam jsou ty měsíční poplatky.
      • WoW má lepší endgame protože se na něm taky už 8 let pracuje.. se podívej co měl při vydání..
        • v gw2 je endgame cela hra... aky problem ma gw2 v engame ked ho tak riesite ?
        • Přesně tak. Lidi si musí uvědomit, že MMO jsou o dlouhém vývoji. Je rozdíl mezi novém MMO a MMO po několika letech. Např. LOTRO - při spuštění prakticky k ničemu - nedostatečný svět, obsah jen velmi omezený atd. Dnes ale dle mého názoru velmi solidní MMO. Můj pohled na LOTRO dnes a při začátcích by se tak velmi velmi lišil. U GW2 je skoro to štěstí, že se hodně orientuje na pvp, takže pvp hráčům až tak nebude chybět koncový obsah, protože pro ně je koncovým obsahem právě pvp.
    • Note to myself :

Nerozklikavat reakciu do noveho TAB-u...
  • WoWko clovek zna z W2,W3...Conana zna z knizek, Lotro jak by smet, SW klasika...ale nejake GW ?? jednicka aspon mela smysl v PvP, ale dvojka co si hraje na WoWko, ale bez zazemi znameho sveta, to me nelaka
    • *8* Jak si GW2 hraje na WoW? GW2 je jen pokračovatelem GW1. Když podle tebe mělo GW1 nejspíše nějaký ten smysl v PVP, může mít tenhle smysl přeci i GW2. Pokud vím, hodně lidí si to kupuje kvůli PVP.

Mimochodem, kolik z členů diskuze četlo Conana nebo Pána prstenů? Řekl bych, že ne moc. Překvapivě hodně lidí si to přečte až ve chvíli, kdy si zahraje hru. Stejné to může být u GW - svět sice neznám, hra mě zaujala, a tak si prostě seženu informace o světě GW a nastuduju si je. Jednoduché.
    • Takym 50% je napriklad pribeh vo WoW totalne ukradnuty, takze na zaklade tohto by som MMO moc nesudil. Navyse GW ma tiez dost dobry pribeh.
    • walltar
      Tak so přečti GW knížky ... nejsou špatné a svět poznáš.
  • Za co sem sdostal ban ???
    • Kozy
      yolo
    • deridon
      za to, že si byl swag a swaguješ
      • cenzor zrejme nerozumi memu swágu
        • Vrook
          fvck swvg
  • Po týdnu hraní následovala odinstalace. Nemastné, neslané a po chvíly i nezábavné.
    • blahozelam, prisiel si o 50eur, aspon sem hod argument, pretoze pochybujem ze by si odinstaloval hru za 50eur po tyzdni :P
      • walltar
        No tak já i kdybych Gw2 ukončil dneska tak už sem si jeho cenu podle mě odehrál ... Mám po 14dnech néjakých 124h čistého času takže se mě hra celkem zaplatila.
        • Trol.diskuzni
          +1... a +1 i pro purchase systém u série Guild Wars, kéž by se jim to zaplatilo.
    • Tak aspoň budeš mít více času si prohloubit své znalosti českého jazyka. *3*
      • Njn, tak jedna hrubka:-) Tak mám holt z dvě z gramatiky no:-)
  • Inquisitor
    *
  • Trol.diskuzni
    Kde je článek o na Games.cz blahořečeném MMO? WoWečky se jistě mohou pominout... *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit