-
Tak jsem si zkusil explorable dungeon.
Tak nějak mě přešla chuť to zkoušet někdy více.
No, asi si vyexpím tak 2x 80, projdu story dungy a sbohem...
Kecám, ještě explo zkusím, ale jsou neskutečně frustrující... jdou designem proti všemu ostatnímu, co ve hře je.
A nikdy předtím mi nechyběla Holy Trinity jako teď... protože když ani Guardian nepřežije ani víc jak dvě ranky... tak je ve hře něco špatně... no, dvě přežije, má na to 2x dodge, ale 3. a 4. ranka to jistí. -
-
no da se čekat že lide budou brečet na forech jak je to težký tak to nerfnou, misto aby hrači hledali taktiky jak to udelat
-
no explorable mod je hardcore, je to nieco ako raid, len pre 5 ludi koli spolupraci,bol som zatial len 2 dungy a len 2 cesty, chel by ssom ich prejst vsetky, ale na to ze vsetkych ciest je asi 20 tak nwm :D kazda ma ineho bossa a taktiky
Este mi napis co je proti dizajnu... dungy sedia krasne pribehovo do hry a po grafickej stranke je to hotovy raj... -
-
Gameplay designu. Zbytek hry je oproti nim cookie-cutting.
Jinak já nemám nic proti tomu, že jsou těžký. Ale spíše proti tomu, že jsem často pociťoval beznaděj a pocit, že to je nemožný. Neva, zkusím znova.
Dělali jsme AC 2. cestu a dostali jsme se až k stavění mortarů... už Kholer byl záhul, ale nakonec padl, takže nějak to půjde. -
-
Btw ... byl si tam s náhodnou skupinou lidí nebo s někým na TS?
-
-
-
Tak několikrát říkali, že explorable dungeony budou to nejtěžší PVE co je ve hře. Dělané pro lidi kteří hrajou spolu a sou sehraní. Spíš si představ kolikrát to musíš projít aby si z toho vyrubal ten armor. *1*
-
-
na jednu část konkrétně zbraň jsem 10h v kuse chodil citadelu :D
-
-
V Ultimě Online na Dark Paradise byl dungeon a ten se šel tuším skoro 20 hodin.Sice si tam měl mezi tím přestávky ale jen několik minut na odpočinek a doplnění toho co bylo potřeba.
Tak těch 10 hodin to je přece sranda *4* -
-
Tak dlouhý zase není 30min... jen se musí chodit pořád dokola.
-
-
-
-
-
.
-
-
!
-
-
?
-
-
Myslím, že z téhle diskuze jsme odešli obohaceni všichni...
-
-
Víš jak se to říká ... We aim to please. *3*
-
°°
-
-
-
-
-
Jde GW2 doporučit člověku (mně), kterýho vůbec nebaví starý MMORPG (LotRO, WoW atd.), ale bavil ho z poslední doby SW:TOR, Tera a Secret World (i když jsem hrál jen krátce)?
-
-
Rozhodne, bohuzial vsetky hry ktore ta bavia maju quest a grind system, gw2 je iny, vbehnes do sveta a zapajas sa do zijucej krajiny, a s tebou dalsi hraci, ktory ti nekradnu loot,xp,crafting material, kazdy ma svoju odmenu v mobovy, aj ked ho zabija 100 hracov :)
-
-
Jaky ma prosimte treba TSW grind system? A questy tam jsou rozhodne revolucnejsi(na MMORPG zanr) nez v GW2.
Proti GW2 nic nemam,ale nemam rad zavadejici informace -
to je fakt úžasnej pokrok, není nad to někoho ve hře zabít, okrást a pokálet jeho mrtvolu :) Případně dostat přes držku, když jdete s plným batohem z dungu a nechaj vám jen boty. Hra bez emocí a beze ztrát není hrou :)
-
Zníš jak video od ArenaNetu.
Svět je jen težko živoucí. Pouze na hodně malé scale. Eventy se totiž hodně opakují a bohužel se omezují pouze na kill/collect/protect.
Ano, GW2 má quest systém dobrej, ale nijak revoluční jak se stažíš naznačit. Pořád je to grind... jdeš jedno srdce za druhým a jeden event za druhým. -
-
S tím opakováním eventů je to pravda ... je to sice škoda ale nevím jak by to šlo udělat, aby se eventy neopakovali. Anet tvrdí, že bude eventy přidávat i do low level oblastí takže časem se budou opakovat míň.
Já sem nehrál všechny MMO co existují, ale pro mě je tohle zatím nejlépe zpracovaný herní svět. Někdy se mi stane, že jenom stojím u NPC a poslouchám o čem se baví. Jinak pokud víš o lepších MMO světech které by vypadali živěj tak napiš rád bych se podíval. -
-
Já souhlasím, že by to jen zěžko šlo udělat, aby se eventy neopakovali. Ale hype tomu tak nějak naznačoval... nevím no, možná se čertím nad malicherností, ale GW2 prostě bylo přehypovaný před vydáním.
Z MMO co jsem hrál, tak bych asi taky souhlasil. Tedy aspoň v ohledu této živosti. Ale zase je fakt, že to je prostě tím, že mimo traderů atd. jsou ve světe i NPC, co se jen prakticky zbytečně prochází kolem a ty rozhovory.
Ale je fakt, že to působí hodně dobře. -
-
především celý ten hype vznikl komunitou, anet jen minimálně prezentoval hru a hráči si to vysnili a vybásnili možná trochu moc
-
Když si dovolím zmínit ArcheAge, tak nebudu kecat a prostě přiznám, že předpřipravený svět, tam byl prostě MMO standard - ve městech postávají funkční NPC a občas se prochází nějakej guard. Ale je tam obrovskej potenciál, aby ten svět udělali živej hráči. Je to jeden způsob jak obejít limitace AI - vytvořit nástroje a nechat to na hráčích.
A ten hype? No, ArenaNet jsou dobří v tom jak ho vyvolat. Pamatuješ to jejich "MMO manifest" video? To prostě chytře cílelo na lidi, co se spálili na jiném MMO... prostě vychrlili jak bude GW2 jiný a takovej "spálenec" to automaticky pochopí, že bude lepší něž ostatní. A pak to jelo... -
Já osobně taky čekám na MMO které bude mít skutečně živý svět, kde se projeví skutky každého hráče a kde hráč nebude epický hrdina, ale normální člověk kterých sou tisíce. Akorát nevidím způsob jakým by to šlo udělat s dnešní technologií a AI.
A s tím přehypováním to byla hrůza. Nikdy sem nějak nepobral kde se ten hype vzal mě příde jak kdyby aNet použil hypnózu a nechal lidi opakovat REVOLUCE! pořád dokola. Ale zase když si vemu jak je dneska každé druhé MMO vyhypované ad absurdum tak už se vůbec nedivím, když toho není ani půlka pravdy. Trošku jak předvolební sliby.
-
-
-
Tedy tzv. "quest grind".
Ne grind jak třeba býval v Lineage 2, zabíjení 50 monster a tak.
-
-
Grinding my až tak nevadí, pro představu to co mě na zmíněných hrách bavilo je příběh a herní svět, respektive bojový systém v případě Tery. U starších her mi vadilo hlavně nijaké prostředí nebo nevýrazné questy.
-
-
Příběh a hloubka herního světa je podle mě určitě dost dobrá. Já mám osobně tři hlavní postavy hlavně proto abych si mohl zahrát příběh všech tří hlavních společenství. Bojový systém mě vyhovuje protože narozdíl od většiny MMO není o tom, že člověk stojí a mačká skilly ... tady musíš být pořád v pohybu uhýbat uskakovat jinak je z tebe mrtvola. Prostředí jako takové je prostě parádní ... jak asury tak charové mají perfekně zpracované lore a oblasti které jsou jako živé. Já nemužu nic než doporučit GW2.
-
-
To jsou všechny pvp souboje takhle dlouhé ... ?
-
Hele a není to v praxi tak, že kvůli takto zavedenému soubojovému systému kolem sebe dvě postavy v duelu skáčou a běhaj jak tajtrdlíci?? To by mě tedy hodně sr*lo... Chci aby boj vypadal alespoň trochu dynamicky, štýlově *1* (považuj mě třeba za RP hráče...)
-
-
v PVP je skákání většinou na nic, ale běhání (obvykle v kruhu) je prostě nutností každého pvp a to ani nemusí jít o pvp z GW2...
-
andro: Jé, to by bylo hezký! A taky bych ocenil prezentaci s ukazovátkem.
-
Ta najlepšia časť tej hry je imho PVP system, neviem o čom tam hore splietaju ale to je to čo je najviac prepracované. su tam miliardy kombinácií, ktoré si na postave môžeš nastaviť. s jednou postavou to možeš zahrať na sto sposobov, stale to bude ta postava ale stale to može byť iné. Máš tam vela úhybovych kuziel, vela prerušovacích kuziel, mnoho kuziel je targetovanych na plochu nie na osobu, takže jednoducho vidis že to kasti (naprahuje sa s kladivom) tak odskocis a on to praši o zem a prisiel o cd a i čas čo mu ty naparis niečo ine, alebo healuje sa a das mu daze a on dohealoval a nema cd, plno kondicí a boonov (posilnujuce efekty ala rychlost, vecsia sanca na krit alebo ospabujuce ala poison) nespocet kombinácií a cross profesných kuziel kde jeden nieco nakasti a druhy do toho da svoje kuzlo a vznikne niečo nové. netusim aky system je v tere, ale zatial som nič tak premakane nevidel
-
ved si pozri paneboze pvp video... to ti mame nakreslit ? napr. http://www.youtube.com/watch?v=NGlgrQ58Beo
-
No nevím jestli někdo skáče protože to je k ničemu ale můžeš uskakovat. Ale to odebírá endurance co se celkem pomalu doplňuje. Spíš kolem sebe krouži a snaží se dostat mimo protivníkův útok. Protože mele útoky jsou jako AOE. Plus některé povolání mají bonus pokud zasáhnou ze strany nebo zezadu. Ale určitě sy souboje nevypadají realisticky kvůli tomu jaké mají jednotlivé skily animace. Je to fantasy.
-
-
-
Bojový systém bohužel není jak TERA. Hře by to pomohlo.
-
-
Jenom bych rád řekl, že i GW2 má grind .... ale grindují se kosmetické věci. Buď dungeon armory nebo racial armory apod. Tředa asura tier 3 armor stojí kolem 111g za komplet set. Dungeon se musí projít tak 20x ( nepočítal sem to přesně) aby člověk dostal armor co má spec. skin. Racial zbraně taky stojí pěkných pár karem. Takže i GW2 má grind, ale není ho nutné dělat pokud člověku stačí staty a nepotřebuje vypadat nějak extra.
-
-
-
Jinak sem zaslechl, že anet přidá do hry duely. Takže pro ty kterým chybí aspoň open world duely tak by měli být ve hře.
-
PRO REDAKCI:
odeslat material nemusite po jednom, jde i komplet najednou - staci kliknout v itinerari na to ozubene kolecko vpravo nahore zvolit moznost odeslani surovin do banky *3* -
Díky za tenhle deník! Fakt dobrá práce. Vždy si to rád přečtu.
-
Hraju denne cca 4 hodiny...nechapu jakej pit0mec muze napsat ze je to casual hra...
-
-
4 hodiny? To je casual.
MMO se hrají klidně 12 hodin denně. -
-
moment hral si nekdy nejake jine mmorpg? protoze guild wars 2 opravdu causal je ja zas tak velkej level nemam nicmene uz jen to ze kdyz si chci zahrat pvp tak mi to da automaticky maximalni level a equip mi jako causal prijde umrit pri expeni je temer nemozne ale taky musim napsat ze hra bavi pro cloveka kterej si chce zahrat ackove mmorpg a neplatit poplatky je naprosto idealni ale zadna revoluce to neni ani ty questy a eventy nejsou zas tak uzasne jen misto toho aby ste behali k vykricniku prijdete ke srdicku a delate vetsinou 3 stejne veci eventy se taky opakuji pak je tu pribehova linie ktera je na mmorpg velmi pekna ale porad nevidim to co jinde v mmorpg uz neni trosku to nadseni ze hry nechapu jeste dodam ze vubec tech penez nelituji a hru si jeste urcite s chuti zahraji
-
-
Je vidět, že jsi to zatím opravdu moc nehrál, ze začátku to sice jde, ale už třebas Story questy pro lvl kolem 14 jsou docela těžké, pokud je chceš sólovat za Clotháka, nebo Roguna, většinou jsem je přežíval, že jsem se tak tak stihl ubránit smrti (Fight for death). Jinak jak jsi psal, že v PvP to hráče sladí na stejnou úroveň (zkušenostní i co do equipu) to beru jako úplně skvělou věc, pak teprv se ukáže skill hráčů a ne jako třebas u WoW, kde hráči s dobrým equipem jsou automaticky ve výhodě.
-
Umřít téměř nemožné? Tak to je vidět, že si to asi moc nehrál. Stačí na sebe natáhnout víc než dva moby a problém může být na světe. Např. v lokaci Ruins of Orr/Strait of Malchor to je občas docela hardcore, procházet to tam sám.
-
Přestože se jedná o jiný žánr tak podobný systém měla např: Q3Arena nebo Unreal Tournament. A na "vyšší" úrovni to rozhodně nebyly casual hry. GW2 má při dlouhodobému class rebalancingu (např: jako we starcraft) šanci zaujmout široké spektrum pvp hráčů.
-
na vysokých lvlech v orrské oblasti nemá solo casual šanci, tam je to sakra náročné a to že ti to v pvp dává equip a lvl znamená, že je to kompetetivní styl a je to o skillu i když teda strukturované pvp hrajou strašné lamy kam dojdu
-
-
Koukám že pán je expert na pvp po 2 týdnech hry. Možná bychom Vám měli postavit na Václaváku sochu vedle Vaška na počest Vašeho majestátu.
-
-
-
Jasně, a ty jsi případ pro Chocholouška. Když chodíš do školy, nemáš holku ani jiný zájmy, tak prosim, ale pro normálního člověka, kterej si místo čumění na k0k0tiny v televizi zapne kompa je to myslim až dost.
-
-
Nechápu, proč jsi tak butthurtovanej.
To vážně neuneseš fakt, že GW2 je casual hra? Se klepeš z toho, že ti někdo řekl, že 4 hoďky denně jsou casual?
Hned musíš soudit? Prober se, butthurťáku... jestli ti tak záleží, aby na tebe seděla pitomá nálepka "normální člověk", tak radši přestaň hrát úplně. -
-
Nechápu coi to meleš za pi*oviny...buthrumuvanej nebo co? To je nějakej pojem co frčí na fakebooku nebo co? S tim můžeš jít do riti. Přijď až ti narostou chlupy ty kindršajze
-
-
Hrabe ti, drsňáckej popelářu?
-
-
-
Určitě je to dost .... na tom že jsi casual hráč není nic špatného.
-
-
-
-
šampona Karrulla si vždy čtu v práci o pauze při svačině :D nechám si článek na pondělí.. jinak momentálně hraju Age of Conan a líbí se mi bojový systém, který vybočuje z řád klonu WoW.. je v GW2 nějáký podobný bojový systém?
-
Mam napad, vim ze yoho je plny youtube ale recenzent by mohl klidne delat i lets play s komentarem, ne vsichni co sem chodi sledujou treba gamecrafaka ktery dela lets play na gw2 a mohlo by to byt zajimave zpestreni k deniku
-
ŠAMPÓN Karrull ?
-
-
Vysvětleno v podcastu #93 (myslím).
-