Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Erien
    Hraju od startu, za hru jsem dal tisícovku. Mám nahráno zatím cca 40 hodin a skvěle se bavím. Je to jiné než wow apod, ale není to revoluce. Možná to za půl roku hrát nebudu, ale už teď mi to dalo desítky hodin zábavy, za kterou ty peníze stály. Takže ja rozhodně doporučuju. :)
    • Všechna MMO jsou jiná než WoW.. kdyby ne, tak by se asi Blizzard zbláznil z podávání žalob... *3*
      • Ale on to myslel úplně, ale úplně jinak.
        • Já ho pochopil dobře, ale ty si bohužel nepochopil mě. Asi jsem se špatně vyjádřil. Já si v podstatě dělal legraci v tom smyslu, že všechna MMO jsou jiná než WoW.. to dá přeci rozum. Není jiné MMO, které by jen působilo jako WoW, které by bylo jako WoW. Proto je jasné, že je to jiné než WoW.
  • Malleth
    Doporučil bych Karrulovi stisknout Ctrl+Shift+H před pořízením screenshotu. Schová se tim GUI.
  • Tak jo, překecali jste mě a koupím si to. Zavřete nahoru a vezměte moje peníze!
    • Tak to by museli tu hru v prvom rade niekde predavat :D

Cakam ci ju skor dostanem alebo ma jednoducho prejde chut..
      • Asharak
        A do menších kamenných obchodů ještě ani nedorazily... borec na mě koukal, jako bych si spletl obchod *15*
    • xD ale to se mi líbí:D
  • Tady je pořádná Guild Wars 2 recenze.
    http://www.youtube.com/watch?v=1WdxF1EmADM&feature=g-all-u
    Možná by jste ji mohli použít jako oficiální videorecenzi tady na Games, kvalitou se minimálně vyrovná té na Darksiders 2. *2*
    • zdeeneek
      LOL *1*
    • Malleth
      Boží recenze *15*
  • Malleth
    Narazil sem na jeskyni jménem Drakken's Den.
    • deridon
      to je znamení toho, že by měl přijít do FightClubu
  • 80lvl engineer a stále se epicky bavím zrovna včera jsem vyšplhal po skále v jeskyni a našel mrtvého Indiana Jonese ležícího na truhle :D
  • walltar
    Tak co ... jak všechny baví GW2? Já musím říct, že mám pořád stejný problém jako v betě .... nevím za co hrát. Pořád střídám postavy a nevím co mě byví víc jestli Engineer, warrior, thief nebo elementalista.
    • JJ tohle je i můj problém, každé povolání má něco co mě baví :-) No zatím stíhám jen dvě, rangera a wara.
      Jak tak pročítám zdejší názory na GW2 a jejich srovnání s jinými mmorpg, (hrál jsem spoustu mmorpg, několik roků i wowko) tak můj osobní dojem je zatím takový, že tahle hra je prostě JINÁ. A aniž bych se snažil zde někomu něco vnucovat nebo dělat reklamu, je to velmi chytlavé a zábavné a zatím se bavím víc než královsky.
    • Vybral som si Elaca, a s nim stale hram, rad si v mmorpg boostujem postavy, urcite ma to za neho bavi, a dlho bude :P
    • njn je to zajímavej jev :) přitom neřeknu, kdyby to bylo tak, že nevím za co hrát, protože mě pořádně nic nebaví. Jenže co dělat, když prostě baví všechny postavy moc. Já jedu thiefa / guardiana nejvíc, ale občas to řežu necrem, elem a engim. Ale stejně nakonec skončím chlapi jako vy - prostě nevim, nevim a nevim *1*
    • Mám ten samej problém... guardian/necromancer.. zas to dopadne tak že ani jednu postavu nedotáhnu na max a přestane mě to bavit
  • Indy
    Já jsem rozjel warra za týden mám 60 lvl a stále se od toho nemůžu odtrhnout. Epické eventy nejsou špatné, ale jakmile prolezete více lokací zjistíte, že jsou všechny dost podobné ale ani to nevadí páč už budete mít lvl 80 a můžete je hodit za hlavu defakto jen kvůli karmě je sjíždět. Za mně mohu říci že to je vážně vynikající hra ale nic revolučního nečekejte ale prvky se kterými pracuje a které používá jsou dotažené k dokonalosti *3*
    • No já jsem se celkem bez problémů "odtrhl" ani ne po hodině hraní a od té doby jsem něměl potřebu se ke GW2 vrátit. Nevím no, asi mi prostě nikdy žádná "nepříběhová" MMORPG nesedne. A ani s těma příběhovýma si moc nerozumím.
      • Shaker
        Ja sem na tom bohuzel docela dost podobne, nejak nemam zadnou motivaci k levelovani i kdyz se mi ovladani a principy hry v leccem libi, tak me to proste netahne...
      • Indy
        Tak proč si kupuješ takové hry? když předem víš, že tě nebaví?
        • Všichni psali, že je to (bude to) revoluce. Věděl jsem, že tam nebudou poplatky. A co já vím, někdy se k tomu možná dostanu a začne se mi to líbit. Mám na to "lifetime".
          • Tých revolúcií tu už bolo. *15*
  • Já kolem třicátého levelu přemýšlel, že se na to vykašlu, měl jsem z toho podobné dojmy jako Hozna níže, dal jsem tomu ale ještě šanci a teď na 73. jsem s touto hrou spokojen. A co opravdu musím vyzdvihnout jsou story questy, které jsou perfektní. Tak jak se vždycky vyzdvihovalo Lotro za příběhé úkoly (tzv. book questy), které mě osobně ale vůbec nebavily, tak musím říct, že ty těm z GW2 nesahají ani po kotníky, je to prostě paráda se svou postavou tím příběhem procházet. A ikdyž nejsem zrovna PvP hráč, tak i kdybych to měl po dosažení 80. levelu v PvE zabalit, tak koupě rozhodně nelituju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit